Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

hannem tedavisi yok mu canım ya
doğumdan sonra filan

tıpta yok canım yani şuana kadar dr u, prop u hiç öle demedi onlar yaşamaz diyolar.belki bu zamana gelmesi bile mucize düşükle sonuçlanır.anne karnında ölür yada doğduktan kısa süre sonra ölür diyolar.trisomy 18 di galiba bu teşhisi koydular.int araştırdığımda hayyattta kalma sendromu gibi şeyler çıktı karşıma yani yaşaması imkansız görülüyor.

öle işte teologum be ya:)beklemedeyiz.bakalım neler görcez neler yaşayacağız.sezeryan olcak inşallah.gözümü açtığımda ALLAHIN izniyle ne göreceğim ne duyacağım çok merak ediyorum sabırsızlıkla bekliyorum.herşey muamma.bakalım RABBİM ne göstercek bize...

kızlar ben çıkıyorum yani açık olcak forum ama yazdıklarınıza cevap veremeyebilirim.yazdıklarınızı okurum kısa bir süre sonra gelirim yine inşallah.

hannem cim inşallah bebeişlerinin durumu düzelir canım ya bak bu zamana kadar bile yaşamaz demişler maşallah35 haftalık olmuşlar
hele doğsunlar al kucağına tüm doktorlar yanılacak inş.
Rabbim ol derse hemen oluvrerir dualarımızı eksik etmeleyelim

iyiyiz saliha cım bayram koşuşturma içinde
çok ikür gelen gidenimiz eksik olmadı
senin nasıl gecti

saliha cım 28 kasım doğum görünüyor ama
kız olacağı için erken gelir iyorlar o yüzden kurban bayramına girmeden alacağım iznimi sen ne zaman düşünüyorsun

saliha cım 28 kasım doğum görünüyor ama
kız olacağı için erken gelir iyorlar o yüzden kurban bayramına girmeden alacağım iznimi sen ne zaman düşünüyorsun

anladım canım hayırlısı olsun.
ben 37. haftamda düşünüyorum kısmet olursa dediğin gibi kız erken olursa ne yaparım bilmiyorum. galiba şirketten doğuma giderim :2: :2:

slm kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir..
hannemcim inşallah kızların doktorların aksine sapasağlam çok sağlıklı doğarlar hep dualarımdasın..
bugün bizim doktor kontrolumuz vardı bebeğin eşinde kreçlenme vardı biliyorsunuz kreçlenme
baya yayılmış 35 haftalık olması gerekirken plesanta 33 haftalık çıktı iki haftada 4 veya 5 günlük ilerleme olmuş doktorum kreçlenmeye neden olan sepebleri ya yüksek tansiyondan yada sigara kullanımından olurmuş ikiside bende yok bazende sebebi belli olmayan nedenlerden kreçlenme olurmuş renkli doppler istedi sonuca göre karar vericez dedi eğer bebekte kordon dolanması yada yeterli derecede oksijen alamıyorsa bebek bekletmenin bi anlamı yok dedi yani doppler sonucuna göre doğumuma karar verecek
ama bebeğin durumu iyi dedi 2200 gram olmuş yarın renkli doppleri çektireceğim inş bişey çıkmaz dua edin olurmu aksilik çıkarsa heran doğum haberimi alabilirsiniz RABBİM bütün hamilelere sorunsuz hamilelik ve hayırlı doğumlar nasip etsin...

bat cım birden mi çıktı kireçlenme
daha önce varmıydı böyle sorun
inşallah sonuçların temiz çıkar
bebişinde 2200 gram olmuş ne güzel

bat cım birden mi çıktı kireçlenme
daha önce varmıydı böyle sorun
inşallah sonuçların temiz çıkar
bebişinde 2200 gram olmuş ne güzel

günaydın teologcum yok birden değil iki hafta öncede kreçlenme
var demişti doktorum suyun iyi oldukça problem yok demişti ama şimdi kreçlenme hem çok yayılmış hemde plasenta iki hafta geriden
geliyor bunun sebebini öğrenmek için renkli doppler istedi birazdan çıkacağız çektirmek için bakalım sonuç ne çıkacak eğer sonuçta her hangi gibi kötü bişey çıkarsa hemen doğuma alacak inş sonuç temiz çıkar benim için dua et olurmu....

geçmiş olsun canım ilk defa duydum böle bişeyi ama korkma bak bebeğin iyiymiş doğum olsa bile bir sorun olmaz inşallah.ayy doğum deyince heyecanlanıyorum bende boshayallersmile birde şu ikili test varya onu yaptırmaya korkuyorum gereklimi senceeyvahedigeldismile

çok geçmiş olsun canım RABBİM in izniyle inşaALLAH kötü sonuç çıkmaz güzel ve hayırlı sıonuçlarla gelirsin inşaALLAH. RABBİM yardımcın olsun

inşallah canım temizçıkar ama ne olur sonucu hemen bizimle paylaş merak ederiz olur mu
dualarımız senle

bence yaptır canım ona göre bebek için önlem alınır
bana öyle denmişti sorun çıkarasa ilaçla filan tedavi ederzi çok şükür çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…