Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kocasının çiçeği de kayboldu
hannem doğum yapmış olabilir çoğul gebeliklerde 30. haftada alınıyor genelde sağsalim kurtulur inşallah

amin bat cım
ben de snei merak ediyordum bat bugün gelmedi diye ben de pazartesiye kadar gelmem heralde annemlere gideceğim yarın
şimdiden bayram telaşı başladı ben de ne güzel bir duygu ya Rabbim eksik etmesin
ya benim karnım iyice gerilmeye başladı agrımaya başladı
dr um agrı kesisici verdi ama kullansammıki çok kötü durumda değilim ama

kocasının çiçeği de kayboldu
hannem doğum yapmış olabilir çoğul gebeliklerde 30. haftada alınıyor genelde sağsalim kurtulur inşallah

canım kaynanam temizlik yaptı ben ortalarda hep dolandım bi iş yapmadım ama
çok yoruldum bugün kızımın cicilerini yıkadım yarın ütülücem ah bide şu dolabınıda alabilsek yerleştirirdim hemen ama geçici bi yer bulucam artık evet bayram geliyo ama ben dışarı çıkabliecekmiyim bilmiyorum çok çabuk yoruluyorum..
kocasının çiçeği paydos etti canım bende çıkıyorum kocişim geldi görüşürüz..

selamün aleyküm :)bende hep kimsenin olmadığı vakit giriyorum ha:)önceki sayfaları okudum bayağı merak etmişsiniz sağolun canlarım.ben iyiyim daha doğum yapmadım doğalgaz döşemesi yapılırken tel kablosu gtti 5 gün sürdü yapımı.sonra int falan derken 1 hafta 10 günü buldu.

benimde böbreğim çok ağrıyordu.profa gttm.doğumun çok yakın heran sancılanabilirsin dedi.hayırlısıyla bayramı bi atlattsaydık iyi olacaktı.hayırlısı.işte öle prof da aynı şeyleri söledi.önce dedi ki ikizlere iğne4 yapıyoz ciğer gelişimi için sanada yapalım sonra bebeklerde rahatsızlık görünce gerek yok dedi:KK43:ne denirki...

RABBİM umudunu kesenleri yanıltsın inşallah.kandilde beni unutmadınız inş:)öpüyorum ALLAHA EMANETSİNİZ giremezsem şimdidedn hayırlı bayramlar hepinize....

günaydın kızlar hepinizin mübarek ramazan bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını
dilerim umarım hepimiz için güzel bi bayram olur ...

günaydın kızlar.
geçmiş bayramınız mübarek olsun.
kimsecikler gelmemiş umarım hepiniz iyisinizdir.

ben varım hannem cim
uzun zamandır girmedin korkutuun bizi çok şükür herşey yolundaymış dün gece benim de böbreklerim de agrıdı sanrıım üşüttüm

ben varım hannem cim
uzun zamandır girmedin korkutuun bizi çok şükür herşey yolundaymış dün gece benim de böbreklerim de agrıdı sanrıım üşüttüm

ewet canım ya ALLAH razı olsun merak etmişsinbiz özelliklede sen:)
geçmiş olsun aman dikkat et benimde çok feciydi bi ara ama şimdi geçti bende soğuk suya bağladım.

eeee nasılsın.başka bi şikayetin yoktur inşallah.

başka şikayetim yok çok şükür idrar yooları iltihabiyla savaştım gecen haftada o da gecti şükür
gece korktum baya ya başka bişi olabilir mi diye eşim üşütmüşsündür dedi
dün gündüz ince giyinmiştin dedi masaj yaptı özellikle böbreklerimin üzerine eli değdiğinde bile nasıl ağrıyordu ufo çok şükür imdadıma yetişti
dr un iğne yapmayacak mı bebişlerine hannem yanlış mı anladım

başka şikayetim yok çok şükür idrar yooları iltihabiyla savaştım gecen haftada o da gecti şükür
gece korktum baya ya başka bişi olabilir mi diye eşim üşütmüşsündür dedi
dün gündüz ince giyinmiştin dedi masaj yaptı özellikle böbreklerimin üzerine eli değdiğinde bile nasıl ağrıyordu ufo çok şükür imdadıma yetişti
dr un iğne yapmayacak mı bebişlerine hannem yanlış mı anladım

aman geçmiş olsun dikkat et canım bebek baskı yapmış da olabilir.bol bol su iç üşütme dikkat et kendine.

bebeklerin durumuna baktı:KK43:baktı sadece ciğerlerde yok problem bence gerek yok dedi yapmadı yapmayacak yani tatlım.eeeeeeeeeee ne yapalım bir sıvıdan bir mucize yaradan RABBİM umudunu yitirenleri yanıltsın inşlallah.ben ümitliyim inşallah herşey güzel olur.sonuç bizim beklediğimiz gibi olmasada RABBİM dayanma gücü versin gönlümüzü razı eylesin.ama inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar veriri.

sevindim canm ya ciğer gelişimi önemli çünkü
bende de erken doğum yapma endişesi oluyor bazen ciğerleri gelişemeden doğacak diye korkuyorum
bebeklerin inşallah sağsalim doğacak sağlıklı ve hayırlı bişekilde

sevindim canm ya ciğer gelişimi önemli çünkü
bende de erken doğum yapma endişesi oluyor bazen ciğerleri gelişemeden doğacak diye korkuyorum
bebeklerin inşallah sağsalim doğacak sağlıklı ve hayırlı bişekilde

yanlış anladın canım benim yani her organları onlara göre sorunlu olduğu için yapmak istemedi.sade ciğerler değil gelişmeyen.böbrekler su dolu mide kalp vs vs...anladınmı yani yaşamaz nasıl olsa yaşasada uzun sürmez düşüncesiyle iğne yapmadı.çok problemli onlara göre gerek görmedi yani yapsamda değişen bişi olomayacak düşüncesiyle....

erken doğum riskine gelince sen bakma onlara banada dediler.düşer,erken doğar ölür,anne karnında ölür dediler bide ikiz yani düşün.elhamdülillah 35.haftaya girdik normalde.haa bebkler bu haftaya uygun değil ama adet tarihine göre öle.

sana tavsiyem yorma kendini bol bol dinlen.akşamları en azından ayağını uzat dinlen,istirahat et.inşallah bişicikler olmaz sen bakma onlara.

X