Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben iyiyim bat sen naıslın
aynen ben de bat cım
ya şu sistitten dolayı çok su içiyorum o da mideme baskı yapıyor sırtımı agtıyor ya
az önce üzüm yedim cok sevdiğim için baya abarttım heralde duramıyorm şimdi
kabızlık bir ay öncesinde vardı 10 gün çıkamadım nerdeyse tuvalete
çok afedersin basur da oldu bu nedenden dolayı hastanede lağvan tedavisi uygulandı dr mazallah bişey olabilir diye ama şimdi maşallah ım var nerdeyse günde 2 kez cıkıyorum ve cok rahatım
sanırım demir haplarını doğru kullanmakla alakalı
önce tok karna içiyorum şimdi aç karna içiyorum ve 2 saat boyunca bişey yememeye çalışıyorm
bu rada 56 kilo olmuşum ya 15 günde bir kilo almışım nasıl bu kadar hızlı aldım anlamadım yeme düzenim ise aynı hiç iştah artışım da yok 7.aydan itibaren hızlı alınıyor demişlerid doğruymuş demekki 12 den fazla almam inşallah
ahh ahh 47 lerdeydim ben de ya
doğumdan sonra nasıl olcam merak ediyorum ama sen doğumdan önceki kilondan zayıf olursun kaç haftan kaldı kaç kilo aldın ki
megadyn kullanıyorum ben de ya hala onu kullanıyorum dediğin gibi ishal gibiyim ben demir haplarına bağlıyorum çok ilginç
ilaçları doğru kullanmakla alakalı sanırım
vitamin olarak megadyn
demir ilacı olarak vi-fer
sistit için de cefaks ve bucopan
günde 2 tane demir ilacı içiyorum kan değerim 9.3 ten 10.7 ye yükselmiş bir anda nasıl yükseldi anlamadım ama cok sevindim
sen neler kullanıyrsun
hepimizin kandili mübarek olsun kızlar
yaptığımız dualar kabul olur
hamşle olanlar kazasız kurtulur
bebek bekleyenler de en kısa zamanda bebiş sahibi olur
ben iyiyim bat ya kusura bakma gec kaldım cvp yazmak da
biraz uzanıyordum nefes daralmasından dolayı malum
sen nasılsın
slm kizlar hepinizin kandili mubarek olsun dualriniz kabul olsun.birbirimize bol bol dua edelim arkadaslar hepinizi cok optum