Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

ece canim normal ben doguma gidene kadar alttan bakti doktorum yani normal olmasa bana bakmazdi demi,optum canim

Günaydın teologgg sen nasılsın

senın de dunku yorumun benı duygulandırdı((

mrb canım üzüleceğini bilseydim inan yazmazdım ben babama çok düşkün oldugum için babam aklıma geldi ne b,leyim özdeşleştirdim bir an öyle yazasım geldi
kuzenin hayırlı olsun canıkm bana 6. haftamda alttan bakıldı onun dışındda hep karından muayene
ama bazı dr lar alttan muayeneyi tercih ediyor
diğer kızlar saliha bat meryem hannem aydoğdu hbrym aklıma gelmeyen diğerleri
sizle rnasılsınz

senin de mübarek olsun bat
ben iyiyim seni sormalı
kızlar bir görünüd yine kayboldu

bende ağrılarla uğraşıyorum canım ya son zamanlarım ya ağrım çok oluyor
sen nasıl oldun kızlar bi cee diyolar sonrası gelmiyo kaçıyorlar ...klava:

valla bat cım ben de hala idrar yolları iltihabıyla ugrasıyorum
sürekli wc ye gidiyorum
sırtımda agrı benim de başladı erken henüz ama sırt kaslarım zayıf ondan heralde
bu arada idrarımda protein de çıktı gebelikte istenmeyen durum bakalım antibiyotiğe başladık suyu arttırdık geçer inşallah
ama bebeğim çok iyi şükür
senin nefes daralman oluyor mu

canım benim ilk üç ayımda idrar yolu enfeksiyonum vardı ama varya ne sancılar çektim
geceleri uyuyamadım sinirlerim alt üst olmuştu iki günde bir sancılanıyodum ilaç kullnadım geçti çok şükür ALLAH kimseye çektirmesin inşallah seninde şikayetlerin
bian önce geçer ilaçlar işe yarar bebeğinin iyiolmasına çok sevindim..
benim nefesim çok ama çok daralıyor çok zorlanıyorum derin nefes alamayınca boğuluyo gibi oluyorum resmen bide göğüslerimde büyüdüler iyice onlarda iyice baskı yapıyor düşün halimi artık..

anladım bat cım ilk başta benim göğüslerim büyümüştü ama artık durdu
ben de agrı olmuyor idrar yaparken acı ve yanma oluyor iki pazar ve salü günleri iki saat boyunca kanlı geldi ve kan pıhtıları da eklendi
peki ilaçla kaç günde gecti
iltihap yokedildikten sonra protein ve kanı yok etmek için tedaviye başlayacağım bu sefer

canım benim çok ağrım oluyordu iki ayakta duramıyordum idrarımıda yapamıyordum sancıda beni bi terleme alıyordu mide bulantısı halsizlik rengim falan bembeyaz oluyodu
ilacı kullandıktan sonra hemen fayda etti ağrım oluyordu fakat şiddetli değildi çok çektim ben ya sıcak havalarda ağrım olur korkusundan kalın kalın giyinip çıkıyordum bende kanama olmadı çok şükür inş seninde ilaçlar bian önce fayda eder...:Saruboceq:

yok üzülmedim hayatım ben de duygulandım,,,bend e baska acıdan duygulandım ,,,

okudum tüm yazılanları kızlar hepınızın Allah yardımcısı olsun zor sıcakta bu gunlerde hamıle olmak Allahım sii feraha cıkarsın bıran once

meryem kız nereye gelecen türkiyeye bakım ,,,,tosuncuğa iyi gezdir ülkemizi

bat sen nasılsın canım

yaman sen nerdesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

peki sana hangi ilaçları verdi bat çım
ece cim hoşgeldin aramıza
nasılsın bakalım

iyiyim ececim ya işte yazdıklarımı okuduysan şikayetlerim var bu ara artık iyice ağırlaştım
çok kiloda almadım ama yinede çabuk yoruluyorum ayaklar şişti sırtım ağrıyor nefesim daralıyor bunun gibi şikayetlerim oluyor sen nasılsın....

canlarım benim çıkmam lazım çarşıya gidicez kayınvalidemle gelince görüşürüz öpüyorum hepinizi..opuyorumnanaktan

peki sana hangi ilaçları verdi bat çım
ece cim hoşgeldin aramıza
nasılsın bakalım

canım ya hatırlamıyorumki sadece parol vermişti ağrı kesici onu hatırlıyorum o kadar çok ilaç kullandımki aklımda tutamıyorum ha antibiyotik largopen vermişti galiba ama emin değilim...

gunaydın salıhacıkkk bebiş ne edıo kızzzzz

hoşgeldin kız bekar ve çıtır hatun özlettin kendini gitme böyle uzun süreli yaa. gel öpem seni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

kızım da iyi gibi hamdolsun çok şükür RABBİM e yuvarlanıp gidiyoruz arada kasılmalarım oluyo ama ne yapalım kolay değil.

GELDİM CNM
DIŞARDAYDIMMMMMMM

TEOLOG NASIL OLDUN CNM
BAT İİ GEZMELER
MERYEMCİM İNŞ ÇOK İİ Bİ TATİL GEÇİRİRSİN
SALİHA SENDE İYİSİNDİR UMARIM..

BU ARADA KIZLAR BAYRAMIN 4. GÜNÜ BEN GENE YURTDIŞINA GİDİYORUM TAHMİNİ 3-4 GÜN YOKUM kaydirigubbakcemile2

yaman cım şikayetlerim hala devam ediyor cnm ya ama kanamalı gelmiyor çok şükür
sürekli su içiyorum sen nerlerdesin bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…