Günaydın kızlarrrr
ya ben sizi ozlyorum
napıonuz
yaman salıha bat meryem teolog nasılsınız
kızlar ya size bişi sorcam kuzenım 5 haftalık hamıle
ultrasona gttiğimde hala aşağıdan bakıolarmıs sakıncalı mı acaba dıo bılgınız var mı bu konuda öpt siziii
ece canim normal ben doguma gidene kadar alttan bakti doktorum yani normal olmasa bana bakmazdi demi,optum canim
iyim cnm nolsun aynen iş güçç
saol tatlım benim tosuncuk nasıl keyfı yerındemı
Günaydın teologgg sen nasılsın
senın de dunku yorumun benı duygulandırdı((
senin de mübarek olsun bat
ben iyiyim seni sormalı
kızlar bir görünüd yine kayboldu
valla bat cım ben de hala idrar yolları iltihabıyla ugrasıyorum
sürekli wc ye gidiyorum
sırtımda agrı benim de başladı erken henüz ama sırt kaslarım zayıf ondan heralde
bu arada idrarımda protein de çıktı gebelikte istenmeyen durum bakalım antibiyotiğe başladık suyu arttırdık geçer inşallah
ama bebeğim çok iyi şükür
senin nefes daralman oluyor mu
anladım bat cım ilk başta benim göğüslerim büyümüştü ama artık durdu
ben de agrı olmuyor idrar yaparken acı ve yanma oluyor iki pazar ve salü günleri iki saat boyunca kanlı geldi ve kan pıhtıları da eklendi
peki ilaçla kaç günde gecti
iltihap yokedildikten sonra protein ve kanı yok etmek için tedaviye başlayacağım bu sefer
mrb canım üzüleceğini bilseydim inan yazmazdım ben babama çok düşkün oldugum için babam aklıma geldi ne b,leyim özdeşleştirdim bir an öyle yazasım geldi
kuzenin hayırlı olsun canıkm bana 6. haftamda alttan bakıldı onun dışındda hep karından muayene
ama bazı dr lar alttan muayeneyi tercih ediyor
diğer kızlar saliha bat meryem hannem aydoğdu hbrym aklıma gelmeyen diğerleri
sizle rnasılsınz
canım benim çok ağrım oluyordu iki ayakta duramıyordum idrarımıda yapamıyordum sancıda beni bi terleme alıyordu mide bulantısı halsizlik rengim falan bembeyaz oluyodu
ilacı kullandıktan sonra hemen fayda etti ağrım oluyordu fakat şiddetli değildi çok çektim ben ya sıcak havalarda ağrım olur korkusundan kalın kalın giyinip çıkıyordum bende kanama olmadı çok şükür inş seninde ilaçlar bian önce fayda eder...:Saruboceq:
yok üzülmedim hayatım ben de duygulandım,,,bend e baska acıdan duygulandım ,,,
okudum tüm yazılanları kızlar hepınızın Allah yardımcısı olsun zor sıcakta bu gunlerde hamıle olmak Allahım sii feraha cıkarsın bıran once
meryem kız nereye gelecen türkiyeye bakım ,,,,tosuncuğa iyi gezdir ülkemizi
bat sen nasılsın canım
yaman sen nerdesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
peki sana hangi ilaçları verdi bat çım
ece cim hoşgeldin aramıza
nasılsın bakalım
gunaydın salıhacıkkk bebiş ne edıo kızzzzz
yok üzülmedim hayatım ben de duygulandım,,,bend e baska acıdan duygulandım ,,,
okudum tüm yazılanları kızlar hepınızın Allah yardımcısı olsun zor sıcakta bu gunlerde hamıle olmak Allahım sii feraha cıkarsın bıran once
meryem kız nereye gelecen türkiyeye bakım ,,,,tosuncuğa iyi gezdir ülkemizi
bat sen nasılsın canım
yaman sen nerdesınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn