Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlarrr selammmm

meryemcım bebiş çok mu sınırlı yerım ben onuuuu

kızlar hepücüğünüze selammm:)

gıremedım ne zamandır neler olmuş.hamile olamayan arkadaslar uzulmeyın,sıkılmayın ltfnn..elbet bır gun olur.bende dr a gıttım hamıle kalamayınca dedım kontrollu gıdıyım.folık asıt fılan yazsın.muayenede sol yumurtalıgımda kıst cıktıama zararsızmıs dogurmaya engel degılmıste,keske bı tek o olsaydı.yaram cıktı rahım agzında dr basta onemlı dııl yakarız gecer,dedi.ok dedık.bu ptesı ıcın sozlestık.bu arada smear aldı yaranda bısey yok ama yıne de alalım dedı.ctesı bı aradı ptsı operasyona alamıycm dedı.hücrelerinde anormallık var,cın 2 cıktı kanser baslangıcı dıoruz bız buna acıl bıyopsı yapıp tam tanı ve tedavı yapmamız lazım cok onemlı bı durum bu dedı.yıkıldım tabıı...2 defa ısrarla,,pekı ılgılenılmezse mı kanser baslangıcı oluo yoksa kanser baslangıcındamıyım dıye sordum ısrarla.duymak ıstemedıgım cevabı aldım.cok uzuldum yenı evlıyım daha yasım 22 kendıme konduramadım eşimle sarılıp ağladık tutamadık kendımızı.profosorlere ayrıntılı sonucu gosterdık aynı cvp:S bu hafta bıyopsı olucam.amelıyatla alırlarsa o bolgeyı cocugum olabılıyormus bakalım daha ne olucagıda bellı degıl ya..Allah beterınden saklasın.size tavsıyem gunlerı saymayı bırakın oluruna bırakın bıraz....ama ya da sayın ya guzel oluo bende ıyılesıyım gelıcem aranıza kızlarhihoyyyt

canım ya ne denir ki bilemiyorum ALLAH acil şifalar versin gerçekten çok üzüldüm yaşının
gençolması senin için bi avantaj bence canım çabuk atlatabilirsin inşallah operasyon başarılı geçer ve bian önce iyileşir ve anne olursun dualarım seninle...

cnm ya çok geçmiş olsun allah tez zamanda acil şifa versin
çok haklısın aslında gün sayıp üzülüyoruz sanırım aceleciyiz brz rabbim hayırlı zamanda versin hepimize sağlıklı olsunlarda bekleyeceğiz artık.sende inş en kısa sürede düzelirsin cnm moralini bozma allah beterinden korusun a.s.

nerdesin kayıppppp

napıyosun bakalımmmmmmm işler hayat nasıll
özletiyon kendini çok yaaa
bekar ve çıtırım diye hava mı atıyon

:roflol: yenı okudum kız bu yazdıklarını

atarım tabı ne var bekar ve çıtır diilmiyım:))))

canım benim çok gecmıs olsun

RABBİM başka dert vermesin canım. İnşaALLAH sonuçların temiz çıkar hayırlısıyla bebişlerini kucağını alırsın. RABBİM yardımcın olsun

kizlar kucuk damatimm

Eklentiler

• $46928_1573171738277_1505049331_31427751_2129077_n.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 20
evert canim sinirli olucak.profilime reisimlerini yukledim bakabilirsin..

bat iyiyiz canim sen nasilsin.talha beyle ugrasiyorumm bendee

bende iyiyim canım istanbulda havalar serinledi çok şükür inşhep böyle
devam eder talha paşamız çokmu uğraştırıyo annesini damat elbiseleride
pek yakışmış oğluşumuza kırkbirbuçuk kere maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…