Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

iyiyim canım yabir haftadır evde de sıkıldım artık ya
taşınacağız diye temilik de yapmak istemiyorum
zaten yaza girmeden yapmıştım
öyle evdeyim işte

iyiyim canım yabir haftadır evde de sıkıldım artık ya
taşınacağız diye temilik de yapmak istemiyorum
zaten yaza girmeden yapmıştım
öyle evdeyim işte

benimde canım çok sıkılıyo eve sığamıyorum bende en son geçen hafta
yapmıştım temizlik bugün yapayım diyorum ama canım hiç
istemiyor midemde bulanıyo yine başladı mide bulantıları ya
çok rahatsız ediyo beni..

merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katılıyorum,bizde bebiş yapmaya karar verdik,22 aylık evliyim,öncelikle nasıl bir yol izlemeliyim,tek korkum kansızlık var bende,10.8 ...ramazandan sonra dr a gitmeyi düşünüyorum ,bakalım hayırlısı.....

canım ben de 10.4 kan değeriyle hamile kaldım o sorun değil canım
hap veriyorlar yeterli olmazsa iğne yine yeterli olmazsa doumdan sonra kan verilir
inşallah o duruma gelmezsin
madem ramazandan sonra dr a gidecekin o sana nasıl yol izleyeceğini söyler

çok teşekkür ederim canım yorumun için,,,ayy inşlh yaa problem olmaz,rahatladım biraz,,,

kizlar slm kimseler yok bugun.oglusumun yeni resimlerini yukledim bakmk isterseniz kizlar 3 haftamiz doldu bugun ..öptuk hepinizi

meryemcim oğlun çok tatlı maşallah boy pos yerinde kilosu ALLAH nazarlardan korusun...

meryemcim oğlun çok tatlı maşallah boy pos yerinde kilosu ALLAH nazarlardan korusun...
tsk ederim canim masallahhi var pasamin insallah snein kizinde boyle boylu polu uslu bi bebek olur..oglusum kilo almaya basladi buda beni cok mutlu etti artik sutum yetiyor allahin izniyle bol bolda emziriyorumm

merhabalar kızlar.

kız bu ne kadar yakışıklı oy seni verene kurban olayım RABBİM esirgesin meryem maşaALLAH berakaALLAH RABBİM korusun inşaALLAH. ayy burda olcak ısırıcan onu şimdi ALLAH bahtınız güzel eylesin.

nasılsın batcım kızın nasıl

tsk ederiz teyzesi rabbim tum bebislerimizin bahtini acik etsin insallh canimm...ben bol bol isiriyom valla insanin kendi cocugu gibisi yokmus ya allh herkeze nasip etsin insllh

Günaydın kızlllaaaarr
meryemcim maşallah kocaman olmuş oğluşun çok şeker
ee diğer kızlar siz nasılsınızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…