kızlar çok sıcak ya nasıl gidicem hastaneye onu düşünüyorum
bide kaynanam fatura yatıracak dolaşıcaz biraz offf offfffffff havalar serinlesin ne olur ya..
slm kizlar nasilsiniz.ben iyiyimm bi bakim dedim napiyosunuzz bugun cok vaktim yok evde cok isim var oglusu uyuttum vakit varken karnimi doyurup ise koyulcamm.hepinizi optumm
kızlar biz geldik doktordan herşeyimiz iyi kilomuz 2007 gram olmuş hafta olarak haftamıza döndük 32 hafta 4 günlük ben 2 kilo daha almışım doğum tarihim 10 ekim yalnız bebeğin eşinde kreçlenme varmış ne demek anlayamadım amnio sıvısı iyi oldukça problem yokmuş takip altında olacakmışım onun dışında herşey normal haber vereyim dedim...
kızlar biz geldik doktordan herşeyimiz iyi kilomuz 2007 gram olmuş hafta olarak haftamıza döndük 32 hafta 4 günlük ben 2 kilo daha almışım doğum tarihim 10 ekim yalnız bebeğin eşinde kreçlenme varmış ne demek anlayamadım amnio sıvısı iyi oldukça problem yokmuş takip altında olacakmışım onun dışında herşey normal haber vereyim dedim...
inşallah canım ordan da annemlere ugrayacağım çarşamba gününe kadar kalmayı düüşünüyorum pazartesi inşallah herşey normal çıkar
kan değerimde 9.3 çıktı ya
o kadar da demir hapı içiyorum nasıl böyle düştü anlamadım
günaydın bat naıslsın