Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

bat bende fatura yatırmaya gideceğim sendeki nefes darlığı bikaç gündür bende de var
o kadar zor geliyor ki dışarı çıkmak
yaman cım tabiki nasip işi hayırlısıyla gelecek en kısa zamanda bebiş

yamancım gitmek zorundayım çünkü hastaneye yakın faturay yatıracağı yer ordan hemen
hastaneye geçicez...

ben gidiyorum kızlar hayırlı heberlerle gelirim inşallah dua edin olurmu görüşürüz..

slm kizlar nasilsiniz.ben iyiyimm bi bakim dedim napiyosunuzz bugun cok vaktim yok evde cok isim var oglusu uyuttum vakit varken karnimi doyurup ise koyulcamm.hepinizi optumm

kızlar biz geldik doktordan herşeyimiz iyi kilomuz 2007 gram olmuş hafta olarak haftamıza döndük 32 hafta 4 günlük ben 2 kilo daha almışım doğum tarihim 10 ekim yalnız bebeğin eşinde kreçlenme varmış ne demek anlayamadım amnio sıvısı iyi oldukça problem yokmuş takip altında olacakmışım onun dışında herşey normal haber vereyim dedim...

gözün aydın cnm hayırlısıyla geldin eve
inşallah sorunsuz geçer günlerinde hayırlısıyla kucağına alırsın meleğini

ne güzel canım maşallah sana da bebişine de

maşaALLAH güzel kızına bat. inşaALLAH sorunsuz sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın.

inşallah canım ordan da annemlere ugrayacağım çarşamba gününe kadar kalmayı düüşünüyorum pazartesi inşallah herşey normal çıkar
kan değerimde 9.3 çıktı ya
o kadar da demir hapı içiyorum nasıl böyle düştü anlamadım

Hayırlı haberlerle gelirsin inşaALLAH.
pekmez yesen belki faydası olur canım ya.

bende doktora gittiğim de bebeğimin karın çevresi genişliği haftasına göre 2 hafta geri çıktı beslenme bozukluğu var dedi doktorum. 2 hafta çok önemli değil ama yine de balık hapı yazayım dedi.

Hayırlısıyla sağlıklı sihhatli bebişlerimizi kucağıma alsaydık canım ya

pekmez d eyedim günde 2 demir hapı da içtim 10.4 ken 9.3 e düşmüş hiç yemesem düşmezdi heralde neyse
bu ayda düzelmezse iğneye bşlayacaklarmış zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…