Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

Teşekkür ederim.Saliha

Hamile olan arkadaşlarım.

Hamile olduğunuz erkenden anlayanınız var mı?
Adet gecikmesi olmadan önce.mesela ilk 1 hafta içinde

dua dilencisinden herkese hayırlı günler...

sabah sabah ne kaynatmışsınız ya hu:)

AYDOĞDU arkadaş hoşgeldin RABBİM hayırlı vakit hayırlı evlat versin inşallah:)senin durumunda olan bir arkadaşım vardı ilki düşük oldu ama şuan 2.ye hamile ve bebişi 5 aylık:)RABBİM tamamına erdirsin eğer yaşayacağı varsa merak etme geliyo öle böle eğer ömür vermemişse RABBİM amuta kalkıp beklesende boş...içini ferah tut sen elinden geleni yap ALLAHA bırak gerisini....

YAMANNNNNNNNNN inş canım inş istediğin güzel bir vakitte hamiş kalırsın:)hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah....

ECEEZGİİİİ sanada RABBİM kolaylık versin iş hayatrında daha sonrada güzel güzel evlilik nasip etsin inşallah:)

BATTTTT uykusuz gecelere bende katıldım gece 11.30 dan sabah 4.30 kadar uyuyamadım bide bel ağrısı girdi oturup ağladım valla(((ALLAH kolaylık versin hepimize seni anlıyorum yani:)

Hamile olan arkadaşlarım.

Hamile olduğunuz erkenden anlayanınız var mı?
Adet gecikmesi olmadan önce.mesela ilk 1 hafta içinde

hoşgeldin canım öncelikle ben adetim 10 gün gectikten sonra kan testiyle öğrendim
bu arada kızlar eşim işe başladı bugün
dün misafirlerim vardı hazırlık yaptıgım için giremedim bugün yine var nasipse ama hemen başlamayacağım hazılrıklara çok yoruluyorum sonra

hg cnm kendine haksızlık etme duanun dilencisim olur hepimiz duacıyız birbirimize rabbim yrd olsun dualarımızı gönlümüzün muradını versin

çok teşekkür ederim hannem.

şimdiiiiiiiiiiiiiii kendimden bahsedeyim size.ctesi dr gttm özeline malum hastahanede bakmayınca gdelim bari dedik.bir kez hastahaneye gttm oda boşa oldu yanişişliğim çok fazla ayaklarda ve baldırda.gttk hastahanede tenezzül edip kafasını kaldırmayan dr hemen geldi baktı şişlikler ve oooo bayağı fazla şişmiş demesinmihemen tansiyonmu ölçtü şükür normaldi.utrasona grdm.bebekler 1 kilo olmuş((((çok düşükmüş ayına göreneyse yine kemiklerde gerilik hafta olarak((((ben çıktım sonra eşim ve görümcem kaldı ben dinlemek istemedim çünkü toparlanmak zor oluyor ama sonra onlardan da zorla öğrendim bi kaç cümle.

mikrop adam demişki şişlik çok fazla gebelik zehirlenmesi olabilir.hergün düzenli tansiyonunu ölçtürsün tansiyon yükseldiğinde annenin hayatı riske girebilir.hemen sezeryanla almalıyız demiş.yani özeline gitmesem bunları bilmeyecektim1 ay sonra alırız demiş ama 1 ayada kalmaz 2-3 hafta sonra sezeryanla alırız demiş.bebekler fazla yaşamaz demiş((((görümcem peki bu durum neden demiş genetik demiş.bidahaki gebeliklerde ortaya çıkarmı demi,ş yok çok düşük bir ihtimal tekrarlaması demiş

anlayacağınız drum umudunu kesmiş durumda RABBİM diyorum SEN umudunu kesenleri yanılt sağlık sıhhat ver diye dua ediyorum.hayırlısı olsun bakalım ne olacak...ama bu kadın doğumculasr neden bu kadar paragöz ALLAH ıslah etsin vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah...

velhasılı kelam heran doğum haberimiş alabilirsiniz canlarrrrr...

hannem cim kaç aylık hamilesin tuzu azaltsan şişliklerin azalmaz mı
sıkma canını canım benim ya benim bebişim de hidrosefal olma tehlikesi olma ihtimali ama ben içimi rahat tutuyorum Allah ın iznşyle sağsalim doğacak diye ümit ediyorum psikolojinin hem anneyi hem bebeği etkildediğini düşünüyorum

cnm benim zor bir durum
şimdi demesi kolay diyeceksin ama hani hep diyoruz ya hayırlşısı diye allah sağlıkla kurtarsın en iyisini rabbim bilecek bakalım nasıl olacaklar her ihtimale hazırlıklı ol ve çok üzülme lütfen
ölüm başa yazıldısa 20 yaşındada olur 20 günlükte rabbim gecinden versin ama herşey bizim için dilerim b kadar sıkıntıdan feraha çıkarsın en kısa sürede
bi resim ekleseydin

TEOLOGCUM CANIM BENİM BENCEDE TAKMA BAK BANADA NELER NELER DİYOLAR YİNEDE rabbime TESLİM EDİP UMUDUMU KESMİYORUM.Bİ TANIDIĞIN ÇOCUĞUNDA VAR HİDROSAFARİ.ALALIM DEDİLER ALDIRMADI ABLA.ÖLÜR YAŞAMAZ DEDİLER ÇOCUK KAÇ YAŞINDA MAŞALLAH YAŞIYOR DOĞDUĞUNDA BİR KAÇ KEZ AMELİYAT OLDU ŞİMDİ ÇOK İYİ YAŞIYOR MAŞALLAH.İKİNCİYE HAMİLE KALDI BU ÇOCUKTA HİDROSAFARİ DEDİLER MAŞLLAH İKİNCİDE HİÇ BİŞİ YOK TAKMA KAFANA HAMİLELİĞİNİN TADINI ÇIKAR RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞALLAH BİRBİRİMİZ İÇİN DUA EDELİM MÜBAREK AYDA:)

haklısın yamancığım çok doğru söylüyorsun.görelim MEVLAM neyler neylerse güzel eyler.
ama çok merak ediyorum biliyomusun.ameliyattan sonra inşallah gözümü açtığımda neler duycam neler göreceğim:)nelerle karşılacağım:)

dr dan sonra acayip bişler oldu bana RABBİM acxayip bir rahatlama verdi:)çok sevdiğim benim için dönüm noktası olan bir teyze var eşimle tanışmama da vesile oldu dün onla biraraya geldik.dediki kızım ben şahitim elhamdülillah senin sabrına isyan etmeyişine şimdi RABBİM belki sabrının karşılığını veriyor.belkide içinden alıyor ateşi ve sevgilerini.değişik bir yorum geldi bana:)çünkü özellikle 2 gündür ağlamak istiyorum ağlayamıyorum.sanki hamile değilim acayip bir duygu yaşıyorum.bende şaşırıyorum kendime4 ama ben bebklerimi çok seviyorum onlar benim şehitim şahitim inşallah:)

hannem cim canım benim ya benim yengemin oğluna da zihinsel engelli olacaklar dediler şimdi 4 yaşında ve tosun gibi
diğer yemgeme de aynısını dediler iki hafta sonra başka dr lara ggittiler sonuç tertemiz çıktı dr lar neden hassas değil bu konuda anlamaıyorum iyice duyarsız olmuşlar

resime eklemeye gelince YAMANCIK EKLİYODUM MAKİNENİN PİLİ BİTİİ.sonrada valla o resimlerin olduğu bilgisayar çöktü.şimdi masaüstünden yazıyorum size.ama görenler son günlerin mi diyoalar.bayağı şiştim anlayacağın ama bebklerim 1 er kiloALLAH hayırlısını versin ne diyelim:)sonra mutlaka inşallah eklerim görürüsünüz ...

bende öle çok duydum canım benim demek RABBİM anneyi ve dr u imtihan ediyo o an diye düşünüyorum.

dr lara gelince duyarsız ve inançsız olarak yorumluyorum ben.ya dersinki ben böle bi durum görüyorum ama ALLAH bilir.ne dersiniz böle bi durumda aldırmak istermisiniz demeli.ama onlar kesin böle kesin aldırmalısın aldır aldır die baskı yapıyolar.birine demişler çocuk rahatsız kesin aldır.kadın 9 ay boyunca ağlamış.sonra doğmuşki elhamdülillah sapasağlam.kadın almış çocuğunu gitmiş dr a bakın demiş sapasağlam buna ne diyeceksiniz benim burnumdan getirdiniz 9 ay ağlattınız.dr bakmış bişi demeden uzaklaşmış kadından...

ALLAH herkesi imtihan ediyor dr un imtihanı da bu olsa gerek die düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…