inş cnm sen içini ferah tut allah büyük
bende 86 lıyım aaaaaa bende çıtırım göbekli çıtır ama sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
aydoğdu bacım hoşgeldin RABBİM gönlüne göre versin inşaALLAH.
batcım doktor 2 hafta gerilik var dedi ayrıntılı usg de tam haftasında göründü yani anlamadım gitti canım ya. sende erken doğum diye kafana takma bende 2 dir rüyamda 29. haftada doğum yapıyordum doğumum çok rahat geçiyodu 15 dk sürmüştü hiç sancı çekmemiştim ah ah rüyası bile güzel sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bu arada meslekdaş'mışız.
hem meslektaş hemde hemşeriyiz cnm
Hamile olan arkadaşlarım.
Hamile olduğunuz erkenden anlayanınız var mı?
Adet gecikmesi olmadan önce.mesela ilk 1 hafta içinde
dua dilencisinden herkese hayırlı günler...
Sabah sabah ne kaynatmışsınız ya hu:)
aydoğdu arkadaş hoşgeldin rabbim hayırlı vakit hayırlı evlat versin inşallah:)senin durumunda olan bir arkadaşım vardı ilki düşük oldu ama şuan 2.ye hamile ve bebişi 5 aylık:)rabbim tamamına erdirsin eğer yaşayacağı varsa merak etme geliyo öle böle eğer ömür vermemişse rabbim amuta kalkıp beklesende boş...içini ferah tut sen elinden geleni yap allaha bırak gerisini....
Yamannnnnnnnnn inş canım inş istediğin güzel bir vakitte hamiş kalırsın:)hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah....
Eceezgiiii sanada rabbim kolaylık versin iş hayatrında daha sonrada güzel güzel evlilik nasip etsin inşallah:)
battttt uykusuz gecelere bende katıldım gece 11.30 dan sabah 4.30 kadar uyuyamadım bide bel ağrısı girdi oturup ağladım valla(((allah kolaylık versin hepimize seni anlıyorum yani:)
dua dilencisinden herkese hayırlı günler...
sabah sabah ne kaynatmışsınız ya hu:)
AYDOĞDU arkadaş hoşgeldin RABBİM hayırlı vakit hayırlı evlat versin inşallah:)senin durumunda olan bir arkadaşım vardı ilki düşük oldu ama şuan 2.ye hamile ve bebişi 5 aylık:)RABBİM tamamına erdirsin eğer yaşayacağı varsa merak etme geliyo öle böle eğer ömür vermemişse RABBİM amuta kalkıp beklesende boş...içini ferah tut sen elinden geleni yap ALLAHA bırak gerisini....
YAMANNNNNNNNNN inş canım inş istediğin güzel bir vakitte hamiş kalırsın:)hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah....
ECEEZGİİİİ sanada RABBİM kolaylık versin iş hayatrında daha sonrada güzel güzel evlilik nasip etsin inşallah:)
BATTTTT uykusuz gecelere bende katıldım gece 11.30 dan sabah 4.30 kadar uyuyamadım bide bel ağrısı girdi oturup ağladım valla(((ALLAH kolaylık versin hepimize seni anlıyorum yani:)
hg cnm kendine haksızlık etme duanun dilencisim olur hepimiz duacıyız birbirimize rabbim yrd olsun dualarımızı gönlümüzün muradını versin
hannem cim kaç aylık hamilesin tuzu azaltsan şişliklerin azalmaz mışimdiiiiiiiiiiiiiii kendimden bahsedeyim size.ctesi dr gttm özeline malum hastahanede bakmayınca gdelim bari dedik.bir kez hastahaneye gttm oda boşa oldu yanişişliğim çok fazla ayaklarda ve baldırda.gttk hastahanede tenezzül edip kafasını kaldırmayan dr hemen geldi baktı şişlikler ve oooo bayağı fazla şişmiş demesinmi hemen tansiyonmu ölçtü şükür normaldi.utrasona grdm.bebekler 1 kilo olmuş ((((çok düşükmüş ayına göre neyse yine kemiklerde gerilik hafta olarak ((((ben çıktım sonra eşim ve görümcem kaldı ben dinlemek istemedim çünkü toparlanmak zor oluyor ama sonra onlardan da zorla öğrendim bi kaç cümle.
mikrop adam demişki şişlik çok fazla gebelik zehirlenmesi olabilir.hergün düzenli tansiyonunu ölçtürsün tansiyon yükseldiğinde annenin hayatı riske girebilir.hemen sezeryanla almalıyız demiş.yani özeline gitmesem bunları bilmeyecektim1 ay sonra alırız demiş ama 1 ayada kalmaz 2-3 hafta sonra sezeryanla alırız demiş.bebekler fazla yaşamaz demiş ((((görümcem peki bu durum neden demiş genetik demiş.bidahaki gebeliklerde ortaya çıkarmı demi,ş yok çok düşük bir ihtimal tekrarlaması demiş
anlayacağınız drum umudunu kesmiş durumda RABBİM diyorum SEN umudunu kesenleri yanılt sağlık sıhhat ver diye dua ediyorum.hayırlısı olsun bakalım ne olacak...ama bu kadın doğumculasr neden bu kadar paragöz ALLAH ıslah etsin vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah...
velhasılı kelam heran doğum haberimiş alabilirsiniz canlarrrrr...
şimdiiiiiiiiiiiiiii kendimden bahsedeyim size.ctesi dr gttm özeline malum hastahanede bakmayınca gdelim bari dedik.bir kez hastahaneye gttm oda boşa oldu yanişişliğim çok fazla ayaklarda ve baldırda.gttk hastahanede tenezzül edip kafasını kaldırmayan dr hemen geldi baktı şişlikler ve oooo bayağı fazla şişmiş demesinmi hemen tansiyonmu ölçtü şükür normaldi.utrasona grdm.bebekler 1 kilo olmuş ((((çok düşükmüş ayına göre neyse yine kemiklerde gerilik hafta olarak ((((ben çıktım sonra eşim ve görümcem kaldı ben dinlemek istemedim çünkü toparlanmak zor oluyor ama sonra onlardan da zorla öğrendim bi kaç cümle.
Mikrop adam demişki şişlik çok fazla gebelik zehirlenmesi olabilir.hergün düzenli tansiyonunu ölçtürsün tansiyon yükseldiğinde annenin hayatı riske girebilir.hemen sezeryanla almalıyız demiş.yani özeline gitmesem bunları bilmeyecektim1 ay sonra alırız demiş ama 1 ayada kalmaz 2-3 hafta sonra sezeryanla alırız demiş.bebekler fazla yaşamaz demiş ((((görümcem peki bu durum neden demiş genetik demiş.bidahaki gebeliklerde ortaya çıkarmı demi,ş yok çok düşük bir ihtimal tekrarlaması demiş
anlayacağınız drum umudunu kesmiş durumda rabbim diyorum sen umudunu kesenleri yanılt sağlık sıhhat ver diye dua ediyorum.hayırlısı olsun bakalım ne olacak...ama bu kadın doğumculasr neden bu kadar paragöz allah ıslah etsin vicdanlı insanlarla karşılaştırsın inşallah...
Velhasılı kelam heran doğum haberimiş alabilirsiniz canlarrrrr...
hannem cim kaç aylık hamilesin tuzu azaltsan şişliklerin azalmaz mı
sıkma canını canım benim ya benim bebişim de hidrosefal olma tehlikesi olma ihtimali ama ben içimi rahat tutuyorum Allah ın iznşyle sağsalim doğacak diye ümit ediyorum psikolojinin hem anneyi hem bebeği etkildediğini düşünüyorum
cnm benim zor bir durum
şimdi demesi kolay diyeceksin ama hani hep diyoruz ya hayırlşısı diye allah sağlıkla kurtarsın en iyisini rabbim bilecek bakalım nasıl olacaklar her ihtimale hazırlıklı ol ve çok üzülme lütfen
ölüm başa yazıldısa 20 yaşındada olur 20 günlükte rabbim gecinden versin ama herşey bizim için dilerim b kadar sıkıntıdan feraha çıkarsın en kısa sürede
bi resim ekleseydin
hannem cim canım benim ya benim yengemin oğluna da zihinsel engelli olacaklar dediler şimdi 4 yaşında ve tosun gibi
diğer yemgeme de aynısını dediler iki hafta sonra başka dr lara ggittiler sonuç tertemiz çıktı dr lar neden hassas değil bu konuda anlamaıyorum iyice duyarsız olmuşlar