Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

çok geçmiş olsun cnm umarım sorunla karşılaşmazsınız
duydum ama pek bilgim yok benim
bizde 2 yıllık evliyz ve izmirdeyiz
hatta yrn 2 . Yılımız doluyor
bugün regl günüm bakalım gelicekmi
2 aydır korunmuyoruz

canım ilk kez duyuyorum nasıl bişeyki acaba neyse çok geçmiş olsun umarım riski yoktur hamile kalırsan inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin hakkında hayırlısı..

insallah canım oo baya az kalmıs hakıkaten cnm heyecan var mıııı

evet canım çok heyecan var hemde birazda korku bu aralar erken doğumdan çok korkuyorum ya gece onla yatıyorum sabah onla kalkıyorum..

düşünmemeye calıs tatlım ama genelde senın haftana gelen butun herkes düşünüomus bunu yanı bu düşünce de noral aslında o yuzden neden düşünüyorum dıe de üzülme ok?

rahimi ortadan ikiye bölen ince bir zar.bu zar yüzünde hamile kalındığında bebek gözlerden birinde büyümek zorunda.zar rahimi tam ortadan değil de bir tarafı daha dar diğer tarafı daha geniş bir şelide bölüşse ve bebek dar kısıma düşerse o zaman anne adayı ve bebek için çok riskli bir durum.

canım yaaaa inşallah öyle bişi olmaz tatlım

en çıtırımız meryem ve yaman galıba ıkınızde 86 lıydınız değil mi

Bat kafandan at şu erken doğumu ya
nerden takıldıı

ya yamancım bende düşünmek istemiyorum ama en ufak bi ağrım sızım olsun aklıma
düşüyor hemen bide ekimde doğum yapması gerekipte ağustosta erken doğum yapan iki arkadaş var onlarda baya etkiledi RABBİM zamanında doğurmak nasip eylesin herkese sonra banada...

düşünmemeye calıs tatlım ama genelde senın haftana gelen butun herkes düşünüomus bunu yanı bu düşünce de noral aslında o yuzden neden düşünüyorum dıe de üzülme ok?

evet ece çok kişi biliyorum erken doğum yapacağım diye korkan ve iki kişi erken doğum yaptı cocukların birinin durumuda ciddi ikiz üstelik allah annesine babasına bağışlasın bian önce...:Saruboceq:

canım ya ne denirki inşallah sen karşılaşmazsın böyle bi riskle peki hamile kalmadan önce bi tedavisi yokmuymuş bunun ..

ameliyatla perde alınabiliyormuş.ama doktorlar şu an için böyle birşey yapılmaması gerektiğini söylüyorlar.birkaç kez düşük olursa ancak o zaman bu ameliyatı onaylıyorlar.

ameliyatla perde alınabiliyormuş.ama doktorlar şu an için böyle birşey yapılmaması gerektiğini söylüyorlar.birkaç kez düşük olursa ancak o zaman bu ameliyatı onaylıyorlar.

cnm ya lütfen kötü düşünme önce bi bebiş olsunda hayırlısıyla zoaman bakılır çaresine
peki nerden anlaşıldı perde olduğu cnm
ilaçla tedavisi yokmu

yani sen hamile kalıp düşük yaparsan bu ameliyatı olacaksın öylemi
düşük olmadan olmuyormuymuş çok soru sordum ama kusura bakma
canım şimdi senin ameliyat olmak için düşük yapmayımı bekleyecekler senden
çok saçma ya haksızlık bu...

sen içini ferah tut canım olur mu su akar yolunu bulur düşünmemeye calıs herseyın güzel olacagını düşün ,,olumlu düşün olumlu olsun,

bebişe üzüldüm rabbim acil şifalar versin cnm benim

benım arkadasım da yaptı erken dogum bastan bebek için zor oldu ama Allaha şükür şimdi masallah turp gbi 2 yasında

cnm ya lütfen kötü düşünme önce bi bebiş olsunda hayırlısıyla zoaman bakılır çaresine
peki nerden anlaşıldı perde olduğu cnm
ilaçla tedavisi yokmu

çocuk düşünmeye başladığımızda doktora gittim.yumurtalıklarımı ve rahimimi kontrol etmesi için ultrasona girdim.o zaman farketti.ilaç tedavisi yokmuş.hakkımızda hayırlısı.
arkadaşlar bu arada aranızda ovülasyon testi yapan var mı?
gerçekten işe yarıyormu?ben testi yaptım.pozitif çıktı.bakalım işe yarayacak mı?:kedi:

şöyle canım.bu durumdaki bayanların düşük yapmama ihtimali de varmış.sonuçta bu ameliyat da riskli.o perdeyi elektrik akımının bulunduğu garip birşeyle yapıyorlarmış.bu da yumurtlıklara zarar verebilirmiş.o yüzden doktorlar en son çözüm olarak ameliyatı görüyorlar.

sağol canım güzel dileklerin için dediğini yapmaya çalışıcam..
inşallah o bebeklerde bian önce sağlıklarrına kavuşurda annelerinin
kucaklarına yuvalarına dönerler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…