Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

gecenlerde idrar yolu enfeksiyonu oldum doktora gittim
elle ve ultrasonla rahim ve yumurtalık muayenesi oldum bi sorun yok hersey normal
heralde o yanmada normal biseydir zaten bende cok nadir oluyo

ben 9 aydır evliyim martın 4ünde bıraktım korunmayı ve doğal yoldan korundum heppp

kızlar ben çıkıyorum iyi günler hayırlı haberlerle inşallah bidahakine karşılaşırız :Saruboceq: kendinize iyi bakın ALLAHA emanet ol sizi seviyorum:enbuyukkk:

selam cnm h.geldin.hiç belli olmaz.bakarsın tutar.inşalah cnm
adet tarihin ne zamandı

28 Mart ta regl olmam gerekiyor.aynı gün 3 kişi olmuşuz :lepi:

arkadaşlar merak ettiğim bişey var;
şimdi biz farkında olmadan hamile kaldıysak, eğer ilaç içmiş bulunursak ya da şu alışveriş merkezlerinin güvenlik kapılarından geçmemiz durumunda bunun hamileliğin ilk haftalarında bi sakıncası var mıdır acaba, bileniniz var mı?

ben çocuk gelişimi mezunuyum ilaç içmek zararlı ağrı kesici olarak parol ve tamol zarar vermiyr doktr demişti ama diğer her kullanılan ilaç zaralı diye biliyrmcanım

bu konuda pek bi şey bilmiorum ama sana yardımcı olabilceek bi doktor biliyorum turgay karakaya jinekologtur googledan adını ve soyadını yazınca çıkıyo iletişim bölümünden mesaj yazın kadın hastalıkları ve gebelikle ilgili ne sorarsanız cevplıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…