Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

scuba tesekkurler ama ben 3 ay once baslamadım su an adetlıyım baslıycam ve adetım bıtıncede denemelere baslıycaz yanı 1 hafta kullanmıs olucam tabı tutarsa

ss2302====12ağustos
isim====14 ağustos
mavilila ===== 15 ağustos
mız mız ===== 15 ağustos
_sena_ ===== 16 ağustos
duyg_6=====20 ağustos
olgay =====21 Ağustos
scuba ===== 22 ağustos [/B]

kızlar listeyi unuttuk valla ben son haliyle ekliyorum sonuçları yazalım :)

kızlar ben bugun dayanamayıp gıdıp ıdrar testı yaptım negatıf cıktı daha adetıme 4 gun varrr bırde sacma bır kan testı yaptırdım ordada negatıf cıktı bes dakka bıle surmeden sonuc cıktı CADIARZU adetımı beklıyım olursam haber verırım dıger aya kalır calısmalar

inş kızlar benimde arkadaşım eşi varikosel ameliyatı olduktan hemen 1 ay sonra gebe kalmış dün beni aradı acayip derecede moral oldu bana takmıcam artık kafama olacak olacak olacak işte bu kadar.....

bizde bebek istiyoruz inşaallah olur.
bazen ümidimi yitiriyorum olmayacak mı acaba diye, inşaallah olur...

candy selam, ben de aranıza yeni katıldım, benim 13 yaşında bir oğlum var, ancak yeni karar verebildim ikinci bebek için, bu ay ikinci denememizdi, normalde adetim birer hafta önce gelirdi hep, bu ay hem erken gelmedi, hem de olması gereken günden 5 gün gecikti, ama bu gün galiba adet oluyorum, bir iki kahve leke gördüm az önce çok üzüldüm, bu ay 25 günde adet oldum, yumurtlama takibi için önerin var mı, ateş, gün sayma vs, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim, çünkü diğer hamileliklerimde ben hiç uğraşmamıştım, isteyince olmuştu, ama bu gün bütün ümitlerim yerle bir oldu, çünkü hep erken olup, bu gün geç olduğum için çok heveslenmiştim, allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah, birbirimizle paylaşımlarda bulunursak daha az stres yapıcam sanıyorum, moral önemli galiba bu işte, çünkü ben hafta sonu başka bir mevzuu için çok üzülüp ağladım, buna bağlıyorum, acaba bebişim vardı da ama çok stres yaptım diye mi gitti bilmiyorum, böyle bir şey olabilir mi kızlar

Olabılır cnm
hamılelıkte
ve Öncesınde moral Çok Önemlı
belkı stres yaptıĞından tutunamamıŞtır
yada psıkolojık hamıle hıssetmıŞtır vucudun
allah Çok bekletmesın ınŞ

biz 2 senedir evliyiz.ilk hamileliğimde problem yaşamıştım.drlar almak zorunda kaldılar.şimdi bebek yapmaya karar verdik bizde 3 aydır uğraşıyoruz umarım bu ay hamile kalırım regl olmama 9 gün kaldı.

Kızlar moralim bozuk reglime 4 gün var ve ben de hiç hamilelik belirtisi yok.:1no2:Sol kasığımda fazla olmak üzere ağrı vardı nerdeyse 1 haftadır.Bugün kasık ağrılarımda geçti.Galiba bu ayda olmuycak.Yaa ne zaman Rabbim ol diyecek.İsyan etmiyorum ama her ay bu sıkıntıyı yaşamakta çok zor.kafamçokkarıştıBir mücize olsa reglm gecikse hamiş olsam.:Saruboceq:Çok şey mi istiyoruz.

mavilila cım üzülme demicem çünkü aynı dert bendede var her ay regl olmayım ve ben hamile olayım diye dua ediyorum ama bi bakıyorum offf yine regl olmuşum.isyan etmiyorum ama çok sıkıcı bir durum.o mucize bizde bi uğrasa:Saruboceq:
bak bebeğim annenle baban sana çok güzel ciciler alcak gel artık lütfen gelkaydirigubbakcemile5

Ahhh bi gelse neler alırım bebişime.
Gerçekten tutturmak ne zormuş yaaa.Valla ilk denemede tutturanları kıskanıyorum:kedi:

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimüst üste 2 düşüğüm oldu ben tekrar hamile kalmak istiyorum geçen ay da olmadı umarım bu ay tuttururuz beni de listenize ekler misiniz en son 28 temmuzda adet oldum.

kızlar ben en son bambik in koyduğu listeyi aldım ve regli tarihi geçmiş olanların sildim geriyede onlar kaldı herkes listeye regli tarihini ekleyeilir ve günlerimizi biliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…