selam arkadaşlar 7 aylık evliyim ve bebek yapmaya karar verdik.bikaç gündür çalışmalara başladık.bu konuda pek bilgili sayılmam.ve hangi topice gidiceğimi bilemedim.o yüsden açtım topici.eğer sizinde bebek için ilk çalışmalarınızssa yada yeni kara vermişsseniz yada hala uğraşıyorsanız buyrun burda paylaşalım herşeyimizi.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.beni yanlız bırakmayın emi
candy selam, ben de aranıza yeni katıldım, benim 13 yaşında bir oğlum var, ancak yeni karar verebildim ikinci bebek için, bu ay ikinci denememizdi, normalde adetim birer hafta önce gelirdi hep, bu ay hem erken gelmedi, hem de olması gereken günden 5 gün gecikti, ama bu gün galiba adet oluyorum, bir iki kahve leke gördüm az önce çok üzüldüm, bu ay 25 günde adet oldum, yumurtlama takibi için önerin var mı, ateş, gün sayma vs, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim, çünkü diğer hamileliklerimde ben hiç uğraşmamıştım, isteyince olmuştu, ama bu gün bütün ümitlerim yerle bir oldu, çünkü hep erken olup, bu gün geç olduğum için çok heveslenmiştim, allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah, birbirimizle paylaşımlarda bulunursak daha az stres yapıcam sanıyorum, moral önemli galiba bu işte, çünkü ben hafta sonu başka bir mevzuu için çok üzülüp ağladım, buna bağlıyorum, acaba bebişim vardı da ama çok stres yaptım diye mi gitti bilmiyorum, böyle bir şey olabilir mi kızlar