Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

aman güzelim paranoya yapma.inş..sağ salim alırsın bebeğini eline.belki ultrasona sık girmek bebiş içn ii değildir ..bilemiyorum hangisi sağlıklı acaba sen kalbini temiz tut

bende 2 yıllk evliyim 1,5 ay önce hamileydim düşürdüm ama çalışma yapmadan 2 ay beklememi söylediler bekliyorum belinizin altına yastık koyun dediler daha yapmadık hayırlısı bakalım zemuszemus

Ee kimsede yeni bebek haberleri yokmu:uhm:
hamiş kalasınız inşallah kaydirigubbakcemile3

selam arkadaşlar ben yeni üyeyim 1,5 yıllık evliyim 2 aydır istiyorum ama olmuyto( şimdi kara kara düşüüyorum ne yapmalıyım acaba diye bi önerizniz armı doktora gitmelimiyim çok mu erken of offff

selam arkadaşlar ben yeni üyeyim 1,5 yıllık evliyim 2 aydır istiyorum ama olmuyto( şimdi kara kara düşüüyorum ne yapmalıyım acaba diye bi önerizniz armı doktora gitmelimiyim çok mu erken of offff

Merhaba,
2 aydır olmuyor diye stres yapma bence 6 ay ve 1 sene arası normal diyor doktorlar..
Ama ben doktora gitmeni tavsiye ederim, iyi bir muayeneden geç çocuk istediğin söyle
folic asit'ini al sonra çalışmalara devam yerimseniben

bizde bebiş düşünüyoruz 2 yıllık evliyim bu ay korunmayı bıraktık temmuzun 27 sinde hastalanmıştım ovilasyon günü bugün veya yarın çalışmalarımızı 2 gün arayla yaptık bakalım hamile değilsem ağustosun 22 veya 23 ünde hastalanmam gerekiyo gerçi bu bizim ilk denememiz sanşlı olabiliriz belki dualarınızı bekliyorum kızlar a.s.

2 yıllık evliyim 2 yıldır hiç korunmuyorum 1 yıl önce doktora gittik bende birşey yok eşim varikosel.doktor 6 ay daha deneyin çünkü sperm değerleri iyi dedi biz 1 yıldır denedik ama olmadı sanırım bu ay sonu eşim ameliyat olcak çapa tıp fakültesinde inş iyi geçerde bebeğime kavuşurum.

arkadaslar maalesef size kotu haberlerim var... sag kasigimdaki kramplardan suphelenip doktora telefon actim, biraz da abartarak anlatinca beni beta hcg olcumune cagirdilar. ilk olcumde hcg 56 cikti (bu arada 5 haftaliktim), iki gun sonraki 63 cikti... doktor embriyo gelisme gostermiyor, maalesef gebeligi sonladirmamiz gerekiyor dedi. henuz embriyo cok kucuk oldugu icin tuplerde de olabilirmis. cok uzgunum, aglamaktan gozlerim sisti... Allah nasip etmedi, insaallah gunu zamani bellidir, o gun gelince olur diye kendimi avutmaya calisiyorum sadece...

kursunkalem canım çok geçmiş olsun ya allah beterinden korusun çocuğun sağlıksız doğacaksa böylesi daha iyi inş bundan sonra tertemiz bir gebelik yaşar ve gelecek olan bebeğini sağlıkla kucağına alırsın:teselli:

pptya87 canim cok sagol... insaallah bundan sonra hersey yolunda gider... yine de insanin elinde degil iste uzuluyorsun... simdi hastaneden geliyorum, ilac verildi, hcg'nin dusup dusmedigine bakilacak 3 gun sonra. yani hamileligin ilk gunlerinde gercekten hcg degerlerinin dogru durust artmasi cok onemliymis. sizin de aklinizda bulunsun. amerika'da buna rutin olarak bakilmadigi icin, allem edip kallem edip baktirmaya calisman gerekiyor. ben de oyle yapmasaydim, ilk doktor randevuma daha haftalar vardi... dusunun artik kim bilir basima ne gelecekti o vakte kadar... Allah beterinden korudu hakikaten.

selam kıslar nasılsınız yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler umarım Rabbim tez zamanda isteyen herkesi bebeğine kavuşturur liste ne alemde kayıpmı oldu yoksa mafoldumben

kurşunkalem cnm çok üsüldüm ama herşeyde vardır bi hayır iiki erken farketmişssin cnm inşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalıp sağlıklı bi bebiş doğurursun

çok geçmiş olsun canım

kızlar içime atmaktan yoruldum artık.. En iyisi sizlerle dertleşmek.. ne zormuş kadın olmak.. 1 yıllık evliyim ve son 4 aydır bebek için denemeler yapıyoruz ve bugün yine adet oldum.4.ayda bitti gitti.Ve eşim 3 gün sonra askere gidiyor.Neden hamile kalamıyorum diye sabah bağıra bağıra ağladım.Hormon değerlerim normal herşey iyi ama olmuyo.Annem ilk ayında hamile kalmış çevremden her gün yeni hamilelik haberleri alıyorum ama bende 4 aydır tık yok.Eşimde gidiyor.. Herkes her ay bi haber bekledi ama 4 ay böyle geçti gitti.. Asker dönüşüde olmazsa ne yaparım?Beni bir tek sizler anlarsınız.Sadece dertleşmek istedim o kadar..

merhaba arkadaşlar bende 3 yıllık evliyim. bebiş yapmaya yeni karar verdik eşimle. bu ay adetim bittikten hemen snr çalışmalara başladık. Ancak daha 3 gün geçmesine rağmen bugün yeniden az da olsa kanamam başladı. Geçen ay da aynı olay başıma gelmişti. Doktora da gittim ama doktor herşeyin normal olduğunu söledi. Aynı olaydan başına gelen var mı? Ben şimdi yumurtlama günümü neye göre hesaplayacağım????kafam çok karıştı

kızlar slm bende bebıs yapmaya karar verdım..bende bugun adet oldum yumurtlama gunumu nasıl anlıycam yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…