evt cnm izmirde yaşıyoruz
allah her isteyene istediği zamanda versin evlat
siz izmirin neresindensiniz
Dİdİm de gÜzeldİr ama karŞıyaka da Çok gÜzell
Herkese cok tesekkur ederim iyi dilekler icin... a.s. Hamilelik fena gitmiyor galiba ama daha cok fazla anlayamadim. Bulanti henuz yok, cok sukur kanama filan yok.Cok cabuk yoruluyorum ama Allah'tan bu aralar evdeyim de bol bol dinlenebiliyorum. Bir tek, sag kasikta bazi kasilmalar oluyor, dis gebelik mi acaba diye paranoya yapiyorum... Maalasef burada doktorlar cok gerekmedikce ultrasonla filan oyle zirt-pirt bakmiyorlar. Ancak durumunu cok abartarak filan anlatacaksin ki, baksinlar. Bugun telefon edip agrilari biraz abartarak anlaticam bakalim bir faydasi olacak mi? Turkiye'de sizler cok sanslisiniz valla, her doktor muayenesinde ultrason yapiliyor... Burada ancak 9 ayda 2 kez!! Neyse, sizi gelismelerden haberdar ederim kizlar...
selam arkadaşlar 7 aylık evliyim ve bebek yapmaya karar verdik.bikaç gündür çalışmalara başladık.bu konuda pek bilgili sayılmam.ve hangi topice gidiceğimi bilemedim.o yüsden açtım topici.eğer sizinde bebek için ilk çalışmalarınızssa yada yeni kara vermişsseniz yada hala uğraşıyorsanız buyrun burda paylaşalım herşeyimizi.Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.beni yanlız bırakmayın emi
İkİ tarafta sanada zor gelİyodur cnm
ama naparsın doyduĞun yer orası
selam arkadaşlar ben yeni üyeyim 1,5 yıllık evliyim 2 aydır istiyorum ama olmuyto( şimdi kara kara düşüüyorum ne yapmalıyım acaba diye bi önerizniz armı doktora gitmelimiyim çok mu erken of offff
arkadaslar maalesef size kotu haberlerim var... sag kasigimdaki kramplardan suphelenip doktora telefon actim, biraz da abartarak anlatinca beni beta hcg olcumune cagirdilar. ilk olcumde hcg 56 cikti (bu arada 5 haftaliktim), iki gun sonraki 63 cikti... doktor embriyo gelisme gostermiyor, maalesef gebeligi sonladirmamiz gerekiyor dedi. henuz embriyo cok kucuk oldugu icin tuplerde de olabilirmis. cok uzgunum, aglamaktan gozlerim sisti... Allah nasip etmedi, insaallah gunu zamani bellidir, o gun gelince olur diye kendimi avutmaya calisiyorum sadece...