Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

selam herkese nasılsınız arkadaşlarım sanırım bi hamiş haberi daha var tebrik ederim aarkadaşım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş darısı bütün arkadaşlarımın başına

Ayy okurken bile zor :çok üzgünüm:
beklemek daha zordur kesin :uhm:
allah yardımcı olsun
böyle deneyip olmadığını duyunca denemeye başlasakmı diyom bende :bbo:
1 yıl oldu evleneli :asigim:

kendini her bakımdan hazır hissediyorsan bekleme derim. hamile kalmayı düşündüğün tarihten en az 3 ay önce bir dr a görünmenide tavsiye ederim.yaşta çok önemli tabii ben 30 olucam yaşım daha genç olsa biraz daha bekleyebilirdim.

arkadaslar banada yardımcı olursanız sevınırm ben bu tapıgı yenı gordum benıde bılgılendırımısınız acaba???

demetnurcum, yumurtlama (ovulasyon) testleri, idrarla yapilan hamilelik testine benzer testler... pozitif sonuc verdikleri zaman, 36-48 saat icinde yumurtlayacaksin demek oluyor. dolayisiyla pozitif sonuctan sonra yogun cinsel iliskide bulunarak hamilelik sansini artirmis oluyorsun. bu testlerin piyasada bircok cesidi var; dijital olanlar yada iki cizgi usuluyle calisanlar. ben dijital olanini kullanmistim ve bu topige yazdim nasil kullandigimi. diger tiplerle ilgili bilgi almak istersen, "gebelik" konusunun altinda "ovulasyon (yumurtlama) testleri hakkinda merak ettikleriniz hakkinda paylasim alani" diye bir sabit konu goreceksin. orada arkadaslar bu konuyu uzun uzun tartisiyorlar. su asagidaki linkten de ulasabilirsin sanirim...

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...tikleriniz-304231in-payla351305m-alan305.html

maddi anlamda bi sıkıntımız yok cnm
eşim 26 ben 23 yaşındayım
evlenelide 1 yıl oldu ne yapsam bilemiyorum
kayınvalidemin 4 sene olmamış bebeği
benim halamında 8 sene açıkcası bunlar korkutuyo bizi
soyaçekim olabilir diye
gerçi kimi ilk denemede tutuyo
örneğin annem 2 çocuğu da ilk denemede tutmuş
hayırlısı tabi ama
bilmiyorum bikaç ay sonra başlayalım diyoz artık

hımm ben duzensız adet oluyorum 16.07.2009 hastalandım ben yumurtlamam ne zman olur sızc eufak bı bılgınız varmı yumurtlamam gunu hesaoplayan sıtelerde hesaplamaya calıstım ama sılhulasyonunuz kıza ve ya uzun dıy e cevap vermedı ne yapmam lazım

cnm doktora gittinmi daha önce
bi uzmanla görüş bencee

yaa bende kronıklesmıs ıdrar yolu ıltıhaplanması var onun dısında bı problemım yok doktorlardan sıkıldım cunku 10 senedır derdıme derman bulmadım hıc bır doktordan ama sımdı ne yapacagımı bımıyorum herhangı bı vıtamın veye ılacta kullnmıyorum sastım kaldım bu ıse sızın anlıcagınız???=)

file:///C:/Users/ARC1/Desktop/bebişimm.jpg

arkadaşlar bebişim 7 hafta 1 günlük oldu bugun. altta yatan o minik beyazlık bebeğim işte.
umarım allah isteyen herkese verir.

duzensiz yumurtluyorsan ne zaman yumurtladigini birkac sekilde anlayabilirsin: ovulasyon testlerini kullanarak, vajinal akintini takip ederek (yumurtlamaya yakin vajinal akinti hem cogalir hem yumurta aki kivamina gelir) yada ates olcme yontemiyle (bu konuda cok bilgim yok ama forumda bilenler vardir)... yalniz idrar yolu iltihabi dusuklere sebep olabilir, oncelikle onu tedavi etmen cok iyi olur canim. bi donem bende de vardi o, once antibiyotik tedavisi, sonra da bol su icerek ve cinsel iliskiden sonra mutlaka tuvalete giderek cozuldu.

izmirde mi yaşıyorsun canım benim eşim izmirli sık sık gidiyoruz hatta bu akşamda orda olucaz. çekme diyorsan annene çekme ihtimalin daha yüksek inşallah istediğin zaman bebek sahibi olabilirsin.

kurşun kalem tebrikler canım. inşallah sağlıkla kucağına alırsın Allah bize de nasip etsin.

merhaba arkadaşlar,
umarım her şey yolundadır. kurşunkalem nasıl gidiyor hamilelik. bebiş iidir umarım.

Herkese cok tesekkur ederim iyi dilekler icin... a.s. Hamilelik fena gitmiyor galiba ama daha cok fazla anlayamadim. Bulanti henuz yok, cok sukur kanama filan yok. Cok cabuk yoruluyorum ama Allah'tan bu aralar evdeyim de bol bol dinlenebiliyorum. Bir tek, sag kasikta bazi kasilmalar oluyor, dis gebelik mi acaba diye paranoya yapiyorum... Maalasef burada doktorlar cok gerekmedikce ultrasonla filan oyle zirt-pirt bakmiyorlar. Ancak durumunu cok abartarak filan anlatacaksin ki, baksinlar. Bugun telefon edip agrilari biraz abartarak anlaticam bakalim bir faydasi olacak mi? Turkiye'de sizler cok sanslisiniz valla, her doktor muayenesinde ultrason yapiliyor... Burada ancak 9 ayda 2 kez!! Neyse, sizi gelismelerden haberdar ederim kizlar...

izmirde mi yaşıyorsun canım benim eşim izmirli sık sık gidiyoruz hatta bu akşamda orda olucaz. çekme diyorsan annene çekme ihtimalin daha yüksek inşallah istediğin zaman bebek sahibi olabilirsin.

evt cnm izmirde yaşıyoruz
allah her isteyene istediği zamanda versin evlat
siz izmirin neresindensiniz

butterflydsd ===== 30 temmuz
farbetter ===== 30 temmuz
zazez==== 2 ağustos
gölgeler ===== 6 ağustos

kızlar nerelerdesiniz durumlar nedir merak ettim sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…