scuba siz daha önce korunuyormuydunuz...
Ayy okurken bile zor :çok üzgünüm:
beklemek daha zordur kesin :uhm:
allah yardımcı olsun
böyle deneyip olmadığını duyunca denemeye başlasakmı diyom bende :bbo:
1 yıl oldu evleneli :asigim:
arkadaslar banada yardımcı olursanız sevınırm ben bu tapıgı yenı gordum benıde bılgılendırımısınız acaba???
kendini her bakımdan hazır hissediyorsan bekleme derim. Hamile kalmayı düşündüğün tarihten en az 3 ay önce bir dr a görünmenide tavsiye ederim.yaşta çok önemli tabii ben 30 olucam yaşım daha genç olsa biraz daha bekleyebilirdim.
hımm ben duzensız adet oluyorum 16.07.2009 hastalandım ben yumurtlamam ne zman olur sızc eufak bı bılgınız varmı yumurtlamam gunu hesaoplayan sıtelerde hesaplamaya calıstım ama sılhulasyonunuz kıza ve ya uzun dıy e cevap vermedı ne yapmam lazım
hımm ben duzensız adet oluyorum 16.07.2009 hastalandım ben yumurtlamam ne zman olur sızc eufak bı bılgınız varmı yumurtlamam gunu hesaoplayan sıtelerde hesaplamaya calıstım ama sılhulasyonunuz kıza ve ya uzun dıy e cevap vermedı ne yapmam lazım
maddi anlamda bi sıkıntımız yok cnm
eşim 26 ben 23 yaşındayım
evlenelide 1 yıl oldu ne yapsam bilemiyorum
kayınvalidemin 4 sene olmamış bebeği
benim halamında 8 sene açıkcası bunlar korkutuyo bizi
soyaçekim olabilir diye
gerçi kimi ilk denemede tutuyo
örneğin annem 2 çocuğu da ilk denemede tutmuş
hayırlısı tabi ama
bilmiyorum bikaç ay sonra başlayalım diyoz artık
file:///C:/Users/ARC1/Desktop/bebişimm.jpg
arkadaşlar bebişim 7 hafta 1 günlük oldu bugun. altta yatan o minik beyazlık bebeğim işte.
umarım allah isteyen herkese verir.
izmirde mi yaşıyorsun canım benim eşim izmirli sık sık gidiyoruz hatta bu akşamda orda olucaz. çekme diyorsan annene çekme ihtimalin daha yüksek inşallah istediğin zaman bebek sahibi olabilirsin.