Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

günaydın kızlar....
benim maalesef en verimli günlerim boş boş geçti bu ay mafoldumben

yalnız bu folik asit olayına takıldım ben...arkadaşım hamile, eşi doktor ve folik asite hamile kaldıktan 2 ay sonra başladı...zaten vücudumuzda yeterli kadar folik asit oluyormuş,bebek gelişimi başladıktan sonra yani kabaca 2 can olduktan sonra yetmemeye başlıyormuş, o yüzden kan testi olup ona göre takviye almak lazımmış.

folik asitin fazlası da zararlıymış diye duydum...ne kadar doğru bilmem

kızlar hamileyimmmm.. hala şoktayım.reglim 16 temmuzdu ve ben dayanamayıp 6 gün önce kan tahlili yaptırdım hcg 7,26.bugün tekrar baktırdım 85,90 bu arada eczane testlerindede en erken beşinci gün silik çizgiyi gördüm.dualarınızı eksik etmeyin canlarım daha sonra ayrıntılı nelere dikkat ettiğimi yazarım.dualarım sizlerle..

cnm tebrikler ne güzel hamilesin demek allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
darısı bizim başımıza inş. en yakın zamanda

kızlar hamileyimmmm.. hala şoktayım.reglim 16 temmuzdu ve ben dayanamayıp 6 gün önce kan tahlili yaptırdım hcg 7,26.bugün tekrar baktırdım 85,90 bu arada eczane testlerindede en erken beşinci gün silik çizgiyi gördüm.dualarınızı eksik etmeyin canlarım daha sonra ayrıntılı nelere dikkat ettiğimi yazarım.dualarım sizlerle..

tebrikler cnm çok sevindim sağlıkı bi şekilde kucağına alırın inş darısı bekleyen bütün arkadaşlarımın başına

tebrik ederim tatlım Allah kucaginda gormeyi nasip etsin...:nazar:

ss2302 günaydın sana da senden ne haber inşallah bebiş vardır da kırmızılar gelmemiştir
canım benim de dun oglene dogru geldi maalesef.. galiba aynı gun olduk di mi?
candy'cigim ben 11 agustosa kaydım sekercim bu arada..zemuszemus

evet cnm bende dün sabah gördüm kırmızıları ne olur nolmaz 14ü benim yeni tarih yoksa erken yazınca kendimi çok kaptırıyorum bak 12 demiştim 13 çıktı eğer 10 deseymişim hamileyim diye dolaşırdım heralde ortalıktaaa

dyg_6,river,isim,olgay,meral77,candy,ss2302

kızlar hepinize çokkk teşekkür ediyorum.ayrı ayrı hepinizin ismine dua edicem.inşallah en kısa zamanda sizde bu duyguyu yaşarsınız.banada dualarınızı eksik etmeyin herşey yolunda gitsin.bu arada keseyi ne zaman görebilirim bi bilginiz varmı acaba?

hayırlı olsun blueangel42
çok sevindim adına :1hug:
ilk ayınız mıydı yoksa

5. haftada keseyi görüp, 6. haftada da kalp atışlarını duyabilirsiniz inş.

hayırlı olsun blueangel42
çok sevindim adına :1hug:
ilk ayınız mıydı yoksa

5. haftada keseyi görüp, 6. haftada da kalp atışlarını duyabilirsiniz inş.

çok teşekkür ederim canım evet ilk denememizdi.ben doktora gitmedim daha labaratuvarda kan sonuçlarıma baktırdım.ne kadarlık olduğunu bilmiyorum ama taş çatlasın 3 haftalık falandır 5 haftalık olana kadar beklemeliyim yani:KK43:

çok teşekkür ederim canım evet ilk denememizdi.ben doktora gitmedim daha labaratuvarda kan sonuçlarıma baktırdım.ne kadarlık olduğunu bilmiyorum ama taş çatlasın 3 haftalık falandır 5 haftalık olana kadar beklemeliyim yani:KK43:
son adet tarihinden bu yana hesapediyorsun tatlım yani 1 aylık a.s

bu arada ne tevafukturki benim de ilk ayım ve regl günüm 16-17 temmuz kaydirigubbakcemile5
tekrar tebrik ederim :)

bu arada yaptıklarımı ve belirtilerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.işlem tamamlandıktan sonra hemen çıkmadı bir iki dk bekledik ve hemen akabinde bacaklarımı havaya diktim 5 dk falan öle kaldım.yatarak bisiklet çevirme pozisyonu varya işte öle kaldırdım yukarıya bacaklarımı.mendille falan silmedim hiç.ilişkiden sonra kıyafetimi giymek için dahi kalkmadım,eşim giydirdi.arada kalçamın altına yastık koydum birazda öle kaldım.sonra sırtüstü yatıp uyudum.sabaha kadar kalkmayın ve uyuyun.tuvalete kesinlikle gitmeyin.ayaklarımı sıcak tuttum yaz mevsiminde olsak bile evde üşüdüğümde hemen yünlü bir çorap giydim.yürüyüşler yaptım.ve yardımı oldumu bilmiyorum ama folik asit kullanmaya başlamıştım

son adet tarihinden bu yana hesapediyorsun tatlım yani 1 aylık a.s

bu arada ne tevafukturki benim de ilk ayım ve regl günüm 16-17 temmuz kaydirigubbakcemile5
tekrar tebrik ederim :)

umarım olur seninde ilk denemende canım ya.merakla bekliyorum sonucunu mutlaka haber ver tamammı:Saruboceq:

bu arada yaptıklarımı ve belirtilerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.işlem tamamlandıktan sonra hemen çıkmadı bir iki dk bekledik ve hemen akabinde bacaklarımı havaya diktim 5 dk falan öle kaldım.yatarak bisiklet çevirme pozisyonu varya işte öle kaldırdım yukarıya bacaklarımı.mendille falan silmedim hiç.ilişkiden sonra kıyafetimi giymek için dahi kalkmadım,eşim giydirdi.arada kalçamın altına yastık koydum birazda öle kaldım.sonra sırtüstü yatıp uyudum.sabaha kadar kalkmayın ve uyuyun.tuvalete kesinlikle gitmeyin.ayaklarımı sıcak tuttum yaz mevsiminde olsak bile evde üşüdüğümde hemen yünlü bir çorap giydim.yürüyüşler yaptım.ve yardımı oldumu bilmiyorum ama folik asit kullanmaya başlamıştım
hımm peki tahmini yumurtlama günün ne zamandı, tespit edebilmiş miydin ?

belirtilerim yok diye tırmalıyodum ama 6 gün kala başladı azar azar.hımmm kızlar en önemli belirti şu oldu bende.ilişkiden hemen sonra sanırım bebek tutuğunda hemen ertesi günlerde benim göğüslerim dolgunlaştı.ama reglideki gibi şişmediler.ordan şüphelenmiştim ilk.göğüslerim acımadı hiç.idrar rengimden kokusundan pek bişey anlamadım açıkcası.kilom değişmedi ama karnım şişti.ya bi de inanılmaz gaz oldu bende.

hımm peki tahmini yumurtlama günün ne zamandı, tespit edebilmiş miydin ?

evet canım yumurtlama günüme göre çalıştık.mesela 6 günlük dönem söylüyor ya o hesaplayıcılar sölediği tarihten bir gün önce başladık bittikten sonra bir gün sonrada bitirdik.hımmm ilişkiden 2 saat önce sert kahve yaptım eşime çok acı desede zorla içirdim:)

belirtilerim yok diye tırmalıyodum ama 6 gün kala başladı azar azar.hımmm kızlar en önemli belirti şu oldu bende.ilişkiden hemen sonra sanırım bebek tutuğunda hemen ertesi günlerde benim göğüslerim dolgunlaştı.ama reglideki gibi şişmediler.ordan şüphelenmiştim ilk.göğüslerim acımadı hiç.idrar rengimden kokusundan pek bişey anlamadım açıkcası.kilom değişmedi ama karnım şişti.ya bi de inanılmaz gaz oldu bende.
hımm bendeki belirtiler de şöyle (psikolojik te olabilir);
*reglden 1 hafta önce adet sancısı türünde ağrılar ve ara sıra batmalar
*3-4 gün kala göğüs ağrısı
*3 gün kala tansiyon düşmesi, baş dönmesi
*3 gün kala idrara çıkma sayısında artış

evet canım yumurtlama günüme göre çalıştık.mesela 6 günlük dönem söylüyor ya o hesaplayıcılar sölediği tarihten bir gün önce başladık bittikten sonra bir gün sonrada bitirdik.hımmm ilişkiden 2 saat önce sert kahve yaptım eşime çok acı desede zorla içirdim:)
bunu duymamıştım, ne etkisi var peki ..

hımm bendeki belirtiler de şöyle (psikolojik te olabilir);
*reglden 1 hafta önce adet sancısı türünde ağrılar ve ara sıra batmalar
*3-4 gün kala göğüs ağrısı
*3 gün kala tansiyon düşmesi, baş dönmesi
*3 gün kala idrara çıkma sayısında artış

batma bendede oldu.idrara çıkmada artış var şu an.inşallah hayırlısıyla gelir bebişin

X