Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

çalış çalış çalış hihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile

:jeyyar::jeyyar::jeyyar: çalışıyoruz bakalım....

yalnız ben bir arkadaşımdan 20 dk hiç kalkmadan yatmak gerektiğini duymuştum....bense hiç duramıyorum ya tuvalete ya da banyoya giriyorum hemen:1no2:

sakın gitme bi yere yat azcık htta nette ayakları dikmek bel altına yastık koymaktan bahsediliyorken sen hemen geri çıksın mı istiyorsun beişler dışarı
çıkmasın diye yat biraz alla allahhh

isim 12 temmuz
ss2302 14 temmuz
_ezgi_ 15 temmuz
carides 15 temmuz
dtbernat 15 temmuz
blueangel42 16 temmuz
sinemugur1 16 temmuz
mavilila 20 temmuz
izmirhayal 22 temmuz
elif_ba 22 temmuz
gazili09 22 temmuz
olgay 23 temmuz
scuba 25 temmuz
meral77 30 temmuz
firstday-30 temmuz
farbetter ...
e_pack 7 ağustos

ayy listenin en başında duruyorum iyice heyecan sardıııı inşallah uğur getircek bu liste hepimize aminaminamin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bu ay herkese erken geldi sanırsammm
ben yne 2damla oldım bittiii
şuan adetim bitmiş durumda uf nie böle oluyorum bilmiyorum

ayy listenin en başında duruyorum iyice heyecan sardıııı inşallah uğur getircek bu liste hepimize aminaminamin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben de seni 2 gunle takip ediyorum canım.. biraz bu aydan umutsuzum ya her an regl olacakmısım gibi geliyo maalesef cunku biraz karın agrım var :KK43:

hicbi yerim sismedi acımıyor ne gogsum ne de kasıklarım..akıntım vardı o da azalır gibi oldu

ben de seni 2 gunle takip ediyorum canım.. biraz bu aydan umutsuzum ya her an regl olacakmısım gibi geliyo maalesef cunku biraz karın agrım var :KK43:

hicbi yerim sismedi acımıyor ne gogsum ne de kasıklarım..akıntım vardı o da azalır gibi oldu

benimdekarnım ağrıyor göğsüm şiş hastalık belirtisi gibi ama yine de ümitlendim çünkü candy de hasta olacağını beklerken hamle olmuş ya işte öyle

benimdekarnım ağrıyor göğsüm şiş hastalık belirtisi gibi ama yine de ümitlendim çünkü candy de hasta olacağını beklerken hamle olmuş ya işte öyle

insallah canım ben kendimi inandırmaya calısıyorum regl olacagıma .. cunku sonra cok uzuluyorum.. hep icim pır pır bi yandan:kedi:

bu ay herkese erken geldi sanırsammm
ben yne 2damla oldım bittiii
şuan adetim bitmiş durumda uf nie böle oluyorum bilmiyorum

doktora gittinmi Nilü :kedi: belki bi sorun vardır bende 2ay öyle olmuştum doktora gittim kist var dedi bi ilaç kulladım 1 ay sonra düzeldim :lepi:

geçen ay gittim doktora bi ilaç verdi bana kullandımmm bitti adet oldum işteee
ama yine öle
afedersiniz ama orkidim hep tertemisss
hep wc de idrarımı yaparken oluyom okadaaa orkide bişe gelmiyo
tek ilk gün geldi ama baya bii
yerleşme kanaması felan oldunu sanmıyorum
simsiyah bişiii
normal adet kanı kırmızısı görmedim kaçaydırr

bambik sen ne kullandın ne verdi sana doktor ilaç

"duphaston" diye bir ilaç verdi.. bende 2 ay öyle kahverengi akıntı gelince şaşırdım doktora gittim 27mm kist var dedi o ilaçı kullandım içinde 10 tane var 10 gün içtim 2-3gün sonra normal şekilde adet oldum..

isim 12 temmuz
ss2302 14 temmuz
_ezgi_ 15 temmuz
carides 15 temmuz
dtbernat 15 temmuz
blueangel42 16 temmuz
sinemugur1 16 temmuz
mavilila 20 temmuz
dyg_6 20 temmuz
izmirhayal 22 temmuz
elif_ba 22 temmuz
gazili09 22 temmuz
olgay 23 temmuz
scuba 25 temmuz
meral77 30 temmuz
firstday-30 temmuz
farbetter ...
e_pack 7 ağustos

:teytey:

gunaydın kızlarrrrr.. isim?? ne oldu canım?? var mı haber?

bana soracak olursan gunum yarın ve ben her an regl olacakmısım gibi hissediyorum maalesef:KK43::-)gitme:

günaydın kırmızılar bugün geldi moralim kötü belirtiler adettenmiş bebekten deil miş

günaydın kırmızılar bugün geldi moralim kötü belirtiler adettenmiş bebekten deil miş

canım maalesef ben de her an oldum olacagım agrılarım cok basladı.. off yine moralim bozuldu cok fena ya.. su karın agrısı basladı mı maalesef aglayasım geliyor.. bi yandan uzuntu bi yandan agrı.. bugun sifona cekip atın beni :sinifsinif:

X