CANDY CİM benimsancıalr başladı sanırım erken geliyo
guugle 8 temmuz
desdomona 9 temmuz
isim 12 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz
_ezgi_ 15 temmuz
carides 15 temmuz
dtbernat 15 temmuz
blueangel42 16 temmuz
sinemugur1 16 temmuz
dyg_6 20 temmuz
mavilila 20 temmuz
izmirhayal 22 temmuz
elif_ba 22 temmuz
gazili09 22 temmuz
olgay 23 temmuz
scuba 25 temmuz
meral77 30 temmuz
farbetter ...
e_pack 7 ağustos
inşallah hamilesindir canım ama o bahsettiğin akıntı yumurtlamanın çok yakın olduğunu gösteriyor hiç boş durma değerlendir bu günü. yumurtlamdan sonra kesilicektir akıntın eğer devam ederse hamilelik belirtisi olabilir.
candycim beni nie eklemedin
ben ekledim artık
guugle 8 temmuz
desdomona 9 temmuz
isim 12 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz
_ezgi_ 15 temmuz
carides 15 temmuz
dtbernat 15 temmuz
blueangel42 16 temmuz
sinemugur1 16 temmuz
mavilila 20 temmuz
izmirhayal 22 temmuz
elif_ba 22 temmuz
gazili09 22 temmuz
olgay 23 temmuz
scuba 25 temmuz
meral77 30 temmuz
farbetter ...
e_pack 7 ağustos
cnm sancıdan pek endişelenme çünkü hamileysende oluyo o sancılar benim ta 1 hafta önceden başlamıştı sancılarım adet olucakmışım gibi ama olmadım inşallah sende olmazssın kuzum:Saruboceq:
kıslar beni silermisiniz dün hastalandım((((((((((((((((((((
canım sen baya erken hastalanmıssın yalnız acab yerlesme kanaması olmasın? benim de gunum 14 temmuz ve inanılmaz agırlık var ustumde karnım da agrıyo her an hastalanacakmısım gibi
kıslar beni silermisiniz dün hastalandım((((((((((((((((((((
kızlarr var mı bi gelisme?? guugle ve desdomona ??
kızlar bu saatler siteye uğrayan pek olmuyo galiba bir şey soracağım böle yumurta akı gibi akıntısı gelen varmı ama rahimen sarkıp uzuyo böle renksiz buğün bi arkdaşım dediki hamile kaldığı zaman ondada öle akıntı geldiğini söledi hamile kalan arkadaşlarda böle bişey oldumu acaba merak ettim yardımcı olurmusunuz
kimsecikler yok galiba topicte...
Kızlar benim adetim 2 gün önce bitti ve dyg'nin bahsettiği akıntının aynısından geldi bugün...Sizce ne olabilir?? bilenler cevaplarsa çok sevinirimopuyorumnanaktan
Candy cim listene beni de ekler misin tatlım?? firstday-30 temmuz
kimsecikler yok galiba topicte...
Kızlar benim adetim 2 gün önce bitti ve dyg'nin bahsettiği akıntının aynısından geldi bugün...Sizce ne olabilir?? bilenler cevaplarsa çok sevinirimopuyorumnanaktan
Candy cim listene beni de ekler misin tatlım?? firstday-30 temmuz