Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

candycim beni nie eklemedin
ben ekledim artık

tşk edrim canım bilgi verdiğin için allah gönlümüze göre versin :)hihoyyyt

kızlarr var mı bi gelisme?? guugle ve desdomona ??

cnm sancıdan pek endişelenme çünkü hamileysende oluyo o sancılar benim ta 1 hafta önceden başlamıştı sancılarım adet olucakmışım gibi ama olmadım inşallah sende olmazssın kuzum:Saruboceq:

inşalah vardır bebişler benimde pazardan beri krnım ağrıyo 12si adet günüm

kıslar beni silermisiniz dün hastalandım ((((((((((((((((((((

canım sen baya erken hastalanmıssın yalnız acab yerlesme kanaması olmasın? benim de gunum 14 temmuz ve inanılmaz agırlık var ustumde karnım da agrıyo her an hastalanacakmısım gibi

canım sen baya erken hastalanmıssın yalnız acab yerlesme kanaması olmasın? benim de gunum 14 temmuz ve inanılmaz agırlık var ustumde karnım da agrıyo her an hastalanacakmısım gibi

yok canım baya bi sancıyla birlikte geldi kesin yani ahsatalandımmm
olsun napim kısmet deilmöiş

kızlar ya hamile kalan arkadaşlarımız kaçıncı aylarında hamile kaldınız acaba yazabilirmisiniz

kimsecikler yok galiba topicte...
Kızlar benim adetim 2 gün önce bitti ve dyg'nin bahsettiği akıntının aynısından geldi bugün...Sizce ne olabilir?? bilenler cevaplarsa çok sevinirimopuyorumnanaktan

Candy cim listene beni de ekler misin tatlım?? firstday-30 temmuz

cnm hoşgeldin akıntı olduğu zaman yumurtlamanın olduğu zamanı veya yaklaştığını ifade ediyor bu zamanlarda çalışmalara başlayabilirsin
benimde daha yeni bitti hastalığım hemen başladık çalışmalara :kedi:

çalış çalış çalış hihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…