Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar bugün doktora gittim hamiiiiiiiiiiillllllllleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyiiimmmmmm
daha çok küçük ama doktor keseyi göremedi haftaya gidince bakıcak inş. herşey yolunda gider
darısı başınıza dualarım sizinle
sizde bol bol dua eddin çok kasık ağrım var doktor yerleşme ağrısıdır bol bol dinlen dedi
şimdilik bu kadar görüşmek üzere

canım kutlarım senialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey:

inşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzunu.:nazar:

kızlar bugün doktora gittim hamiiiiiiiiiiillllllllleeeeeeeeeeyyyyyyyyyyiiimmmmmm
daha çok küçük ama doktor keseyi göremedi haftaya gidince bakıcak inş. herşey yolunda gider
sizde bol bol dua eddin çok kasık ağrım var doktor yerleşme ağrısıdır bol bol dinlen dedi
tebrik ederimm arkadaşım hihoyyyt
hayırlı evlat olsun inşaallah :lepi:

sana bir-iki soru sormak istiyorum
kasık ağrın ne zamandır var? son adetinin kaçıncı günündesin?
cevaplarsan sevinirim a.s.

arkadaşlar öncelikle hepinize çok çok çok tşk ederim. progesteron hormonum düşük çıktı benim yalnız. bebeğin düşme ihtimali varmış ama çarşamba günü tekrar test yaptırıcam, hormonda bi gelişme yoksa ilaç tedavisiyle progesteronu yükseltmeye çalışcaz.

biz 18 nisan 2009 da evlendik. ilk denememizde hamile kaldım ben. adetimin bittiği günden itibaren gün aşırı ilişkiye girdik ve ben sabaha kadar yattım hiç kalkmadan. çok dua etmiştim, Allah'ım kabul etti.

Allah hayırlı, sağlıklı ve sıhhatli, ayrıca eli ayağı düzgün bi bebek nasip etsin bana ve tüm isteyenlere.

cumartesi eşimin tayini dolayısıyla Van' a geldik, şuanda polis evinden yazıyorum sizlere.
mümkün oldukça girip sorularınıza cevap vermeye ve mutluluklarınızı paylaşmaya çalışacağım.
hepiniz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.

tebrik ederim cnm benim opuyorumnanaktanAllah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş:Saruboceq:

teşekkür ederim kızlar,ama adayım derken hamile değilim, yani en azından öyleysem de daha öğrenebilmiş değilim.ama korunmuyorum,ve bu ay olmasını çok istiyorum.

merhabalar ben adet oldum kızlar yeni tarih 6-7 ağustos
allah isteyen herkese bebek verir inşallah

senin için çok sevindm gözün aydın bı liste inşallah hepimize uğur getiecek vebiz de burdan müjde vereceiz inşalah allah analı babalı büyütsün

hoşgeldin derin, düzeninin bozulmasının sebebini ben çok iyi biliyorum stresss bende de öyle oldu çünkü çok kafaya takmamak gerekiyormuş kahverengi lekeler için d e yerleşme lekesi olabilir diyolar kan testinde gerçek sonuç çıkarmış onu dene istersen inşallah bebişler tez zamanda gelir hepimizede :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hoşbulduummm:lepi: bugünde deva:lepi:m lekelere ama daha bişi yok regli olucakmışım gibi hissediorum ama umarım olmammmm:sinifsinif:

çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın gözünüz aydın olsun darısı bizlerin başınaaa

slm kızlar bu topiği yeni gördüm bende sizlerdenim baktım iyi haberler var burda burası uğrlu galiba benim adet tarihim 15temmuz heyecanla bekliyorum

arkadaşlar öncelikle hepinize çok çok çok tşk ederim. progesteron hormonum düşük çıktı benim yalnız. bebeğin düşme ihtimali varmış ama çarşamba günü tekrar test yaptırıcam, hormonda bi gelişme yoksa ilaç tedavisiyle progesteronu yükseltmeye çalışcaz.

biz 18 nisan 2009 da evlendik. ilk denememizde hamile kaldım ben. adetimin bittiği günden itibaren gün aşırı ilişkiye girdik ve ben sabaha kadar yattım hiç kalkmadan. çok dua etmiştim, Allah'ım kabul etti.

Allah hayırlı, sağlıklı ve sıhhatli, ayrıca eli ayağı düzgün bi bebek nasip etsin bana ve tüm isteyenlere.

cumartesi eşimin tayini dolayısıyla Van' a geldik, şuanda polis evinden yazıyorum sizlere.
mümkün oldukça girip sorularınıza cevap vermeye ve mutluluklarınızı paylaşmaya çalışacağım.
hepiniz kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.
canım stres yapma kendine inşallah bir aksilik olmaz ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :1hug:

arkadaşlar merhaba:)ben de anne olmak isteyen yeni adaylardanım
hoşgeldinnnn a.s.

merhabalar ben adet oldum kızlar yeni tarih 6-7 ağustos
allah isteyen herkese bebek verir inşallah
bende adet oldum çok zormuşşşş mafoldumben birdahaki aya inşallah hayırlısıyla..

slm kızlar bu topiği yeni gördüm bende sizlerdenim baktım iyi haberler var burda burası uğrlu galiba benim adet tarihim 15temmuz heyecanla bekliyorum

a.s.canımmm inşallah olur hayırlısı olur hakkında

canım tebrik ederim bu arada senide inşallah sağlıkla kucağına alırsın meleğinii opuyorumnanaktan darısı bizlerin başına ümitlerim bidahaki aya kaldı bugün hastalandımmm mafoldumben

kızlar bu saatler siteye uğrayan pek olmuyo galiba bir şey soracağım böle yumurta akı gibi akıntısı gelen varmı ama rahimen sarkıp uzuyo böle renksiz buğün bi arkdaşım dediki hamile kaldığı zaman ondada öle akıntı geldiğini söledi hamile kalan arkadaşlarda böle bişey oldumu acaba merak ettim yardımcı olurmusunuz

kızlar bu saatler siteye uğrayan pek olmuyo galiba bir şey soracağım böle yumurta akı gibi akıntısı gelen varmı ama rahimen sarkıp uzuyo böle renksiz buğün bi arkdaşım dediki hamile kaldığı zaman ondada öle akıntı geldiğini söledi hamile kalan arkadaşlarda böle bişey oldumu acaba merak ettim yardımcı olurmusunuz

inşallah hamilesindir canım ama o bahsettiğin akıntı yumurtlamanın çok yakın olduğunu gösteriyor hiç boş durma değerlendir bu günü. yumurtlamdan sonra kesilicektir akıntın eğer devam ederse hamilelik belirtisi olabilir.

guugle 8 temmuz
desdomona 9 temmuz
isim 12 temmuz
ss2302 14 temmuz
_ezgi_ 15 temmuz
carides 15 temmuz
dtbernat 15 temmuz
blueangel42 16 temmuz
sinemugur1 16 temmuz
mavilila 20 temmuz
izmirhayal 22 temmuz
elif_ba 22 temmuz