heyecan dorukta sıra bana geliyor sankim yavaş yavaş hadi bakalım hayırlsııı :çok üzgünüm:ozge_og 4 temmuz
river 5temmuz
bukulmezsoy 6 temmuz
guugle 8 temmuz
desdomona 9 temmuz
epack 7-9 temmuz
isim 12 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz
_ezgi_ 15 temmuz
carides 15 temmuz
blueangel42 16 temmuz
sinemugur1 16 temmuz
mavilila 20 temmuz
izmirhayal 22 temmuz
elif_ba 22 temmuz
gazili09 22 temmuz
olgay 23 temmuz
hayırlısı rivercım :1hug:heyecan dorukta sıra bana geliyor sankim yavaş yavaş hadi bakalım hayırlsııı :çok üzgünüm:
hayırlısı rivercım :1hug:
bu liste ne canım??? beni de yaz bu listeye:gitme:
bende listede olmak istiyorumm
mavidüşler canım çok sevindim inşallah herşey yolunda gider, sende candy gibi miniğin kalp atışlarını duyarsın. candy senin haberinde süper tatlım ay ne güzel haberler bunlar yaa inşallah devamı gelir kaydirigubbakcemile2
selam arkadaşlar bilgilerinizle beni aydınlatırsanız sevinirim.15 adetim başladı bitişinden itibaren gün aşırı deniyoruz.En son 2temmuzda denemiştik.Bugün elimi kestim dikiş gerekti kan tahlilinden gebelik testi yapmak zorunda kaldılar.negatif çıktı.Acaba bu kadar kısa sürede gebelik belli olur mu ..Asıl sorum bu ayki hayalim sona erdi mi?
selam kıslarrrr opuyorumnanaktan
bugün doktora gtiim bebeğimin kalp atışlarını duydum ne kadar güsel bi duyguymuş çok heycan verici Rabbim herkese nasip etsin inş tes zamanda :Saruboceq:
selam kıslarrrr opuyorumnanaktan
bugün doktora gtiim bebeğimin kalp atışlarını duydum ne kadar güsel bi duyguymuş çok heycan verici Rabbim herkese nasip etsin inş tes zamanda :Saruboceq:
Kızlar mÜjdeeeeee :)
ben de hamİŞİmmmm :)
acaİp bİŞey bu :)
dÜn kan tahlİlİ yaptırdım. Ve sonuÇ pozİtİf :)
İnŞallah ben de bebeĞİmİn kalp atıŞlarını duyabİlİrİm :)
canımmmm çok sevindim ne güzel bir haber.Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.öpüyorum bebişi ve seniopuyorumnanaktan
candy cnm ne güzel kalp atışlarınıda duymuşsun tebrikler opuyorumnanaktan
allah bizede nasşp etsin inş :Saruboceq:
bu arada benide 30 temmuz diye eklermisin yeni tarihim