Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

slm kızlar,
benim bugün adet günüm ve daha başlamadıkaydirigubbakcemile2 inş. başlamaz da bebişim bu ay gelir. Biraz bel ağrım var ama adet olmak istemiyorum:Saruboceq:

adetime 3 gün kaldı bel ağrımın başlaması lazımdı ama ufff beni de yazın :)

Son düzenleme:

beraber bekliycez canım hadi hayırlı haberler inşallah :1rolleyes:

benide yazınşuanda adet görüyorum yarın biticek sanırım ve sonrasında çalışmalara başlicaz..inşallah bebişimiz olur..

slm kızlar,
benim bugün adet günüm ve daha başlamadıkaydirigubbakcemile2 inş. başlamaz da bebişim bu ay gelir. Biraz bel ağrım var ama adet olmak istemiyorum:Saruboceq:

hadi bakalım cnm umarım hastalanmazsında bu ayki ilk hamilemizde belli olur
ben malesef hastalandım da
senağlama

ya kızlar benim adetim evlenmeden önce günü gününe gelirdi yani 28-30 gün arayla....şimdi 35 günde bir gelioo bakalım 5 inde gelmesi lazım ..eğer gelmezse kaza kuşunundan hamiş kalabilirim :)) ama çok istiyoruz ..bakalım hayırlısı...

sositososito
kızlar nasılsınızz benim ymurtlama zamanım geldi galiba ensaglıklısı günaşırımı hergünmü karar veremedim

izmirhayal,

ben de yumurtlama zamanındayım.ben de bu ay günaşırı deneyeceğim.biz çalışmalara geçen ay başlamıştık.yumurtlama dönemi tarihlerinde hergün birlikte olduk ama geçen ay tutturamadık.inşallah bu ay hamile kalırız.bol şans kafamçokkarıştı

candycim bizde düşünüyoruz yumurtlama zamanını saptayabiliyor musun ya da bu konuda bir bilgin var mı?Bana doktor adetinden 12 gün içinde dedi .Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasib etsin .Biz haziranın sonunda denedik hastalığıma 8 gün var .Sanırım en zor kısmı bu Allah sabır versin tabiki hayırlısını da verir inşallah.

selam arkadaşlar biz haziran sonunda ilk denemeyi yaptık hastalığıma 8 gün var beklesi çok zormuş .Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin

merhaba arkadaşlar.uzun süredir takip ediyorum sizi.bizde bebiş istiyoruz.iki aydır korunmuyoruz ama olmadı.inşallah bu ay olur.ovulasyon testi aldım.suanda yumurtlama dönemindeyim.bakalım bu ay ne olucak.eşinde ben de doktora gittik bir problem yok ama yine de insan stres oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…