- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
Merhaba, arkadaşlar.Çok uzun süredir takip ediyorum bu siteyi.Zaman zaman da paylaşımlarım oldu.Ben 4 senelik evliyim.Şimdiye kadar bebek sahibi olmayı düşünmemiştik ancak artık istiyoruz ve 10 hazirandan beri korunmuyoruz.Bütün tetkiklerimi yaptırdım yani ben hazırım ama bakalım bebiş ne zaman gelir Rabbim bilir.16 Haziranda regl oldum.Sanırım 13-16 Temmuz regl tarihim olacak.Beni de listeye ekleyin lütfen.Burası uğurluymuş.Allah her isteyenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar versin inşallah.
slm kızlar,
benim bugün adet günüm ve daha başlamadıkaydirigubbakcemile2 inş. başlamaz da bebişim bu ay gelir. Biraz bel ağrım var ama adet olmak istemiyorum:Saruboceq:
benide yazınşuanda adet görüyorum yarın biticek sanırım ve sonrasında çalışmalara başlicaz..inşallah bebişimiz olur..
hoşgeldin cnm bende şuan hastayım ve benimde yarın biticek
hadi bakalım hayırlısıyla inş. en kısa zamnada hamile oluruz :Saruboceq:
kızlar nasılsınızz benim ymurtlama zamanım geldi galiba ensaglıklısı günaşırımı hergünmü karar veremedim
evet tatlımma.s
hoşgeldniz kıslarr umarım bu ay yine berketli bi ay olur yine hamiş patlaması olur
hoşgeldniz kıslarr umarım bu ay yine berketli bi ay olur yine hamiş patlaması olur