Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kısslar bu topicik her kese uğurlu geliyomuş.inşallah bize de uğurlu gelir bir önce bebişlerimize hamiş kalırız.

kılzar ben malesef bugün hastalandım normalde temmuz 2 di ama erken oldum
bidaki tarihim muhtemelen 31 temmuz yada 1 ağustos
bu ay benim için bütün hayellerim gitti
umarım bu ay son hastalanmam olur yaaaaaaaa

meralcim seni çok ii anlıorum benimde 8 temmuz ama şimdiden kafayı yemeye başladım aman kasıım mı ağrıdı aman belimmi ağrıdı hasta mı olcam acaba sinir bozucu günler. ama içimden bi his hastalanacağımı sölüo. eşimin doğum günü bu ayın 5. de ona süpriz yapmak istiyorum ama bi umutsuzluk var içimde.
inşallah son olur senin içinde evet üzülmemek elde diil ama elimizden gelen bişi yok allah hayırlısını versin diyelim

aysellim 2 temmuz
mavıduşler 3 temmuz
ozge_og 4 temmuz
river 5temmuz
bukulmezsoy 6 temmuz
guugle 8 temmuz
desdomona 9 temmuz
epack 7-9 temmuz
isim 12 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz
carides 15 temmuz
blueangel42 16 temmuz
mavilila 20 temmuz
izmirhayal 22 temmuz
elif_ba 22 temmuz
olgay 23 temmuz

Son düzenleme:
aysellim 2 temmuz
mavıduşler 3 temmuz
ozge_og 4 temmuz
river 5temmuz
bukulmezsoy 6 temmuz
guugle 8 temmuz
desdomona 9 temmuz
epack 7-9 temmuz
isim 12 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz
carides 15 temmuz
blueangel42 16 temmuz
mavilila 20 temmuz
izmirhayal 22 temmuz
elif_ba 22 temmuz
olgay 23 temmuz

kızlar nasılsınızz benim ymurtlama zamanım geldi galiba ensaglıklısı günaşırımı hergünmü karar veremedim

kızlar nasılsınızz benim ymurtlama zamanım geldi galiba ensaglıklısı günaşırımı hergünmü karar veremedim
bende gün aşırı daha sağlıklı diye biliyorum canım hadi hayırlısı bakalımm kaydirigubbakcemile5

gün aşırı olması gerekiomuş doktor öle sölemişti bana hem hergün olurmu ayol bal yiyen baldan usanır kaydirigubbakcemile3

bencede kaydirigubbakcemile3

kızlar ben birde tavsiyede bulunmak istiyorum ilişki öncesinde abdest alıp Kendini haramdan korumaya, helâl ile yetinmeye niyet etmeli, eşiyle cinsel ilişkiden önce, şeytandan Allahü teâlâya sığınıp, "Bismillâhi Allahümme cennibnâ-ş-şeytâne ve cennibi-ş-şeytâne ve mâ razaktenâ - Allahın ismiyle, Allahım, bizi ve bize vereceğin evladımızı şeytanın şerrinden muhafa eyle" demelidir. Bu durumda hamile kalırsa, şeytan ona zarar vermez.

Resulullah efendimiz, "Cima da Besmele söyle. Cünüplükten temizleninceye kadar sana sevap yazılır. Bu cimada çocuğun olursa sana, bu çocuğun nefesleri sayısınca ve onun neslinin nefesleri sayısınca sevap yazılır" buyurdu.
bunu bir sitede gördüm paylaşmak istedim sizlerleopuyorumnanaktan

Merhaba, arkadaşlar.Çok uzun süredir takip ediyorum bu siteyi.Zaman zaman da paylaşımlarım oldu.Ben 4 senelik evliyim.Şimdiye kadar bebek sahibi olmayı düşünmemiştik ancak artık istiyoruz ve 10 hazirandan beri korunmuyoruz.Bütün tetkiklerimi yaptırdım yani ben hazırım ama bakalım bebiş ne zaman gelir Rabbim bilir.16 Haziranda regl oldum.Sanırım 13-16 Temmuz regl tarihim olacak.Beni de listeye ekleyin lütfen.Burası uğurluymuş.Allah her isteyenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar versin inşallah.

aysellim 2 temmuz
mavıduşler 3 temmuz
ozge_og 4 temmuz
river 5temmuz
bukulmezsoy 6 temmuz
guugle 8 temmuz
desdomona 9 temmuz
epack 7-9 temmuz
isim 12 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz
_ezgi_ 15 temmuz
carides 15 temmuz
blueangel42 16 temmuz
sinemugur1 16 temmuz
mavilila 20 temmuz
izmirhayal 22 temmuz
elif_ba 22 temmuz
gazili09 22 temmuz
olgay 23 temmuz

Son düzenleme:

ekledim cnm hoşgeldin sanada uğurlu gelir inş:Saruboceq:

gazili09 cnm tabi ekleyin ben her zaman burda olamıyorum ben yokkende varkende farketmes listeye eklenmek isteyen olursa ekleyin kıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…