kılzar ben malesef bugün hastalandım normalde temmuz 2 di ama erken oldum
bidaki tarihim muhtemelen 31 temmuz yada 1 ağustos
bu ay benim için bütün hayellerim gitti
umarım bu ay son hastalanmam olur yaaaaaaaa
ohh yeni listede mis gibim
inşallah bu liste temmuzun sonuna hep hamile kalır
kısslar bu topicik her kese uğurlu geliyomuş.inşallah bize de uğurlu gelir bir önce bebişlerimize hamiş kalırız.
kızlar nasılsınızz benim ymurtlama zamanım geldi galiba ensaglıklısı günaşırımı hergünmü karar veremedim
bende gün aşırı daha sağlıklı diye biliyorum canım hadi hayırlısı bakalımm kaydirigubbakcemile5kızlar nasılsınızz benim ymurtlama zamanım geldi galiba ensaglıklısı günaşırımı hergünmü karar veremedim
gün aşırı olması gerekiomuş doktor öle sölemişti bana hem hergün olurmu ayol bal yiyen baldan usanır kaydirigubbakcemile3
aysellim 2 temmuz
mavıduşler 3 temmuz
ozge_og 4 temmuz
river 5temmuz
bukulmezsoy 6 temmuz
guugle 8 temmuz
desdomona 9 temmuz
epack 7-9 temmuz
isim 12 temmuz
nnilüfern 14 temmuz
ss2302 14 temmuz
carides 15 temmuz
blueangel42 16 temmuz
mavilila 20 temmuz
izmirhayal 22 temmuz
elif_ba 22 temmuz
gazili09 22 temmuz
olgay 23 temmuz
kızlar sormadan ekleyiverdim ama....
Merhaba, arkadaşlar.Çok uzun süredir takip ediyorum bu siteyi.Zaman zaman da paylaşımlarım oldu.Ben 4 senelik evliyim.Şimdiye kadar bebek sahibi olmayı düşünmemiştik ancak artık istiyoruz ve 10 hazirandan beri korunmuyoruz.Bütün tetkiklerimi yaptırdım yani ben hazırım ama bakalım bebiş ne zaman gelir Rabbim bilir.16 Haziranda regl oldum.Sanırım 13-16 Temmuz regl tarihim olacak.Beni de listeye ekleyin lütfen.Burası uğurluymuş.Allah her isteyenin kucağını boş bırakmasın hayırlı evlatlar versin inşallah.
candym benide ekleyin adetim düzensiz ama en geç 15 temmuz diye bekliyorum ok