- 19 Mart 2008
- 3.753
- 5
candy hayırlısıyla inşallah görürsün bebişini daha erken olduğu belli rabbim küçük meleklerimizi korusun inşallah annesiopuyorumnanaktan
inşallah amin cnm benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
candy hayırlısıyla inşallah görürsün bebişini daha erken olduğu belli rabbim küçük meleklerimizi korusun inşallah annesiopuyorumnanaktan
Üzme tatlım kendiniiii:1hug: bozma hemen moralini Allah hayırlısını versinn bidahaki aya inşallahhopuyorumnanaktankılzar ben malesef bugün hastalandım normalde temmuz 2 di ama erken oldum
bidaki tarihim muhtemelen 31 temmuz yada 1 ağustos
bu ay benim için bütün hayellerim gitti
umarım bu ay son hastalanmam olur yaaaaaaaa
hayırlısı canım inş. gelmezde hanişsindir yerimsenibenbı hafta gelmezse dr a gidom ...
benimde 5 temmuz gibi olmam gerekiyor yakınız canım seninle acele etmemek lazım diye düşünüyorum sonu hüsran olunca çok üzülüyo insan:çok üzgünüm: hayırlısı olsun hakkımızda yerimsenibenslm arkadaşlar. benim de 4 temmuz gibi olmam gerekiyor. gerçi olmak hiç istemiyorum ama
dün idrar testi yaptım evde negatif çıktı ama daha erken di mi?
cuma günü hastaneye gidicem, daha fazla bekleyemeyeceğim.
arkadaşlar bizde bebek yapmaya karar verdik
ikinci bebek çalışmalarına başlamış bulunuyoruz
artık aranızdayım
allah herkese sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin
merhaba canım hep dediğimiz gibi biraz psikolojik oluyor bu durumlar sabırlı olmak gerek inş. hepimiz en kısa zamanda hayırlı haberleri veririz opuyorumnanaktanArkadaşlar merhaba ,
Bakıyorumda hiç güzel haber yok gibi.Bende dayanamadım ve kan testi yaptırdım.Adet olmam gereken gün 6 tenmmuzdu.Hem bekleyemedim,hem de 6 sında tatilim başlayacaktı tutamadım gittim verdim kan.Ama ne yazıkki sonuç negatif üzülmedim dersem yalan olur.İlk denememizdi.Ama erken belirtileri okuyup kendimi fazla ümitlendirdim sanki.Umarım Allah'ım fazla bekletmeden sağlıklı bebişleri isteyen herkese nasip eder.Bu arada kan testinde yanılma payımı varmıdır diye hala kendimi kandırmaya ada devam ediyorum bir yandan.Acaba kaç günlük gebelik çıkabiliyor kanda bilen varmı ?Herşeyin hayırlısı mutlaka bunda da vardır bir hayır.
Hadi siz bari güzel haber verin artık :)
kılzar ben malesef bugün hastalandım normalde temmuz 2 di ama erken oldum
bidaki tarihim muhtemelen 31 temmuz yada 1 ağustos
bu ay benim için bütün hayellerim gitti
umarım bu ay son hastalanmam olur yaaaaaaaa
bı hafta gelmezse dr a gidom ...
slm arkadaşlar. benim de 4 temmuz gibi olmam gerekiyor. gerçi olmak hiç istemiyorum ama
dün idrar testi yaptım evde negatif çıktı ama daha erken di mi?
cuma günü hastaneye gidicem, daha fazla bekleyemeyeceğim.
arkadaşlar bizde bebek yapmaya karar verdik
ikinci bebek çalışmalarına başlamış bulunuyoruz
artık aranızdayım
allah herkese sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin
Arkadaşlar merhaba ,
Bakıyorumda hiç güzel haber yok gibi.Bende dayanamadım ve kan testi yaptırdım.Adet olmam gereken gün 6 tenmmuzdu.Hem bekleyemedim,hem de 6 sında tatilim başlayacaktı tutamadım gittim verdim kan.Ama ne yazıkki sonuç negatif üzülmedim dersem yalan olur.İlk denememizdi.Ama erken belirtileri okuyup kendimi fazla ümitlendirdim sanki.Umarım Allah'ım fazla bekletmeden sağlıklı bebişleri isteyen herkese nasip eder.Bu arada kan testinde yanılma payımı varmıdır diye hala kendimi kandırmaya ada devam ediyorum bir yandan.Acaba kaç günlük gebelik çıkabiliyor kanda bilen varmı ?Herşeyin hayırlısı mutlaka bunda da vardır bir hayır.
Hadi siz bari güzel haber verin artık :)
arkadaşlar merhaba,
aranıza yeni katıldım.ben de 1,5 yıllık evliyim.haziran ayında korunmayı bıraktık.ama ilk ay tutturamadık.ben de ilk aydan heyecanlanmıştım.regl tarihimden önce test yaptım negatifti maalesefffff.normalde 29-30 günde bir regl olurdum ama geçen ay 26 günde oldum.ilk ay tutturamadık diye çok üzüldüm ama elimden geldiğince stresten uzak olmaya çalışıyorum.listeye beni de ekler misiniz.muhtemel regl tarihim 23 temmuz.