Bebi yapmaya yeni karar veren arkadalarm gelin beraber ilerleyelim

kızlar şimdi okudum karbonat testi diye bişi varmış.
idrarınıza 1 tatlı kaşıgı karbonat attıgınızda köpürüyorsa hamileymişiniz köpürmeyip dibe çökerse diilmişiniz.
merak ettim denedim şimdi ve direk dibe çöktü köpürmedi hiç

aa ilginç doğrumudurki acaba evde yaparız sık sık artık :kedi:

candy yaptıralım bari köpürcekmi yine bakalım yada başka hamile biri varsa yapsa sonucu yazsa burayaCADIARZU

evet oraları bende okudum eskiden kadınlar bu yöntemi deniyorlarmış ama acele etmemek gerek diye düşünüyorum sabırsızlığımı yenmeye çalışıyorum ve mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum inş. hepimiz en kısa zamanda anne adayı oluruz :Saruboceq::Saruboceq:

cnm benimde öyleydi hastalanıcakmışım gibi kasıklarım ağrımıştı normal adet belirtisleri vardı yine ama olmadımdı inş hamilesindir

umarım cnm inş. hastalanmam bu aydan pek bi umutluydum
ama neyse bekleyip görelim hayırlısı
senin nasıl gidiyor cnm hamilelik
opuyorumnanaktan

umarım cnm inş. hastalanmam bu aydan pek bi umutluydum
ama neyse bekleyip görelim hayırlısı
senin nasıl gidiyor cnm hamilelik
opuyorumnanaktan

cnm hamilelik ii gidiyoda daha bebeğimi göremedim.cuma günü gittim doktora belkim görürüm die kesem göründü aama bebeğimi görünmedi bende evham yaptım nedense bulantımda çok fasla yok.daha erken diyolar gerçide ne biliim korktum işte.dualarınızı esirgemeyin benden emi

cnm telaş yapma görürsün korkulcak bişey yoktur
hem her hamilenin mideside bulanmaya bilir
dualarımız seninle
umarım bende bu ay hamile kalırım yaaa
:Saruboceq:

benim bu ayda olmıycak galiba haatalanıcakmışım gibi belim ağrıyo
göğüslerimde şişti sanki ama bakalım hayırlısı günüm gelsinde

meral nolur stres yapma sakin ol elbet olacak öle düşün valla senin bu yazını görünce bende heyecanlandım :)) moralimizi yüksek tutmamız lazım kaydirigubbakcemile5

candy canım benim herşey yolunda gider inşallah içini ferh tut

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun inşallah.yarın gidiceksin sanırım doktora iyi haberlerini merakla bekliyoruz.a.s

canım dualarım seninle inşallah tez zamanda görürsün bebişini.bi dahaki randevun ne zaman?

candyy cnmmm güzell düşün güzel olsunn görürrsünn bebişinin inşallahh tatlımm dualarımm seninle opuyorumnanaktan

saoL cnm bNm:1hug:a.s.

arkadaşlar yokmu hamiş yaa moral bulmak için giriorum siteye ama hiç haber yok
günü gelenler ve geçenleeeeerrrrr nerdesiniiiizzzz

reisdevrim37 22 haziran
kuskonmaz 23 haziran
bebeğimiz 25 haziran
hatice0666 27 haziran
xtubisx 29 haziran
berru89 30 haziran

candy hayırlısıyla inşallah görürsün bebişini daha erken olduğu belli rabbim küçük meleklerimizi korusun inşallah annesiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…