kızlar şimdi okudum karbonat testi diye bişi varmış.
idrarınıza 1 tatlı kaşıgı karbonat attıgınızda köpürüyorsa hamileymişiniz köpürmeyip dibe çökerse diilmişiniz.
merak ettim denedim şimdi ve direk dibe çöktü köpürmedi hiç
cnm benimde öyleydi hastalanıcakmışım gibi kasıklarım ağrımıştı normal adet belirtisleri vardı yine ama olmadımdı inş hamilesindir
umarım cnm inş. hastalanmam bu aydan pek bi umutluydum
ama neyse bekleyip görelim hayırlısı
senin nasıl gidiyor cnm hamilelik opuyorumnanaktan
cnm telaş yapma görürsün korkulcak bişey yoktur
hem her hamilenin mideside bulanmaya bilir
dualarımız seninle
umarım bende bu ay hamile kalırım yaaa :Saruboceq:
benim bu ayda olmıycak galiba haatalanıcakmışım gibi belim ağrıyo
göğüslerimde şişti sanki ama bakalım hayırlısı günüm gelsinde
kızlar nerdesiniz yahuu
canım hayırlı olsun inşallah.yarın gidiceksin sanırım doktora iyi haberlerini merakla bekliyoruz.a.sslm kızlar anca şimdi girebildim nete.ben bugün doktora gittim.önce ultrasonla bi bakalım dedi ve şooooooooooook ikiz gebelik.yani iki tane kese var.yüzde yüz şartlama kendini ama büyük olasılıkla ikiz çünkü iki tane oluşmuş dedi.haftaya salıya gün verdi.o zaman tam netleşecekmiş.ya ben bugün şoktayım.ben hamileliğime inanamazken şimdi ikizi duydum.ne olur bana dua edinde bi sorun olmasın hamileliğimde.ister tek isterse çift hiç farketmez rabbim eli ayağı düzgün,aklı bası yerinde ve hakkımıza hayırlısını versin tek onu istiyorum.sizlerede aynı duyguları yaşatsın.yaşayan arkadaşlarımda hayırlısıyla kucaklarına sorunsuz alsın inş.
canım dualarım seninle inşallah tez zamanda görürsün bebişini.bi dahaki randevun ne zaman?cnm hamilelik ii gidiyoda daha bebeğimi göremedim.cuma günü gittim doktora belkim görürüm die kesem göründü aama bebeğimi görünmedi bende evham yaptım nedense bulantımda çok fasla yok.daha erken diyolar gerçide ne biliim korktum işte.dualarınızı esirgemeyin benden emi
canım dualarım seninle inşallah tez zamanda görürsün bebişini.bi dahaki randevun ne zaman?
Bence önemli olan senin ne istediğin, diğerlerinin ne dediği önemli olursa başkaları için yaşamış olursun.. bi kaç ay çocuk yapmazsan ozamana noldu olmuyomu derler :mymeka:
kıssadan hisse milletin ağzını kapatamazsın oyüzden içinden geleni istediğini yapmanı öneririm yerimseniben opuyorumnanaktan