• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebi sahibi olmak isteyenler

SVETLA

Guru
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
169
0
296
İzmir
slm millet ya bişey sorcam 2008/ağustostan buyana korunmuyoruz fakat çocuk sahibi olamıyoruz neden gerekli tahlilleri yaptırdık bebek sahibi olmamamız için hiçbir neden yok yardımcı olursanız seviniirm..:CüvCüv::emir_bebek::ecrin_bebek:

selam bende senınle 4 sene once 5 aylık bır bebek dusurdum 4 yıl korunduk bırbucuk yıldır olmuyor klomen tedavısıne basladım 3.ayım bugun yıne hastalandım moralım bozuldu cok takmamak gerekıyormus ama olmuyor. herkeze bakıyorum 1 ay sonra hamıle kalıyor adetımın 3. gunu adacayına baslıcam ılk bebekte 1 ay adacayı ve ısırgan ıcmıstım bır ay sonra oldu klomenden fayda yok yumurtada olusuyor 22mm ama olmadı sanada tavsıye ederım belıne yakı vur ılıskıden sonra yarım saat kalkma banyo yapma ınsallah ısteyen herkeze rabbım verır

selam bende senınle 4 sene once 5 aylık bır bebek dusurdum 4 yıl korunduk bırbucuk yıldır olmuyor klomen tedavısıne basladım 3.ayım bugun yıne hastalandım moralım bozuldu cok takmamak gerekıyormus ama olmuyor. herkeze bakıyorum 1 ay sonra hamıle kalıyor adetımın 3. gunu adacayına baslıcam ılk bebekte 1 ay adacayı ve ısırgan ıcmıstım bır ay sonra oldu klomenden fayda yok yumurtada olusuyor 22mm ama olmadı sanada tavsıye ederım belıne yakı vur ılıskıden sonra yarım saat kalkma banyo yapma ınsallah ısteyen herkeze rabbım verır

canım adaçayı demişsin ama ben ahmet saraçoğlundan duymuştum gebeliklerde adaçayı içmek tehlikeliymiş yani düşük riski yaratıyormuş. bir kaç yememek gereken yiyeceklerde var onları bir başlık yapmayı düşünüyorum. ama adaçayından eminim dikkat et ve araştır derim.

ben de 10 ayım doldu korunmayı baıarakalı bebek istıyoruz ve henuz olmadı dostınex kulklanıyorum bu ay yumurta takıbı de yaptı doktorum bakalım ama ben de cok stres yaoıyorum elimde olmadan stres te etkılıyor dıye bılıyorum ozellıkle yumurtlama donemlerınde cok cok rahat olmak gerekıyor

canım adaçayı demişsin ama ben ahmet saraçoğlundan duymuştum gebeliklerde adaçayı içmek tehlikeliymiş yani düşük riski yaratıyormuş. bir kaç yememek gereken yiyeceklerde var onları bir başlık yapmayı düşünüyorum. ama adaçayından eminim dikkat et ve araştır derim.

zelıhacım haklısın ama adacyını hamıle kalmak ıcın ıceceksın hamıle olunca zaten cogu bıtkı zararlı maydonoz mesela hamıle kalınca bırakacaksın oncekı hamılelıgımde sabah aksam 2 bardak ıctım bebeıs oldu 5 aylıkken kova kaldırdım dustu sımdı tekrar adacayına basladım:delphin:

bende 11 aydır korunmuyorum ama olmuyor biray önce klomen kullandı ama yine olmadı bugün tekrar içicem bakalım neler olacak..o kadar çok istiyorm br bebeğim olmasını...:CüvCüv:

Back
X