Çocuk Hastalıkları bebğimin kakasında beyaz taneler var???

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bengu84

elveda kilolar...
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
528
47
73
Uşak
bebeğimin kakasında beyaz taneler var. neden olduğunu bilen varmı? peynir parçaları gibi:(

cnm benm oglum 4 aylık benim oglumdada var acaba normalmi şimdi sen söyleyince içime kurt düştü. bebegin ne kadarlık ne yiyor

canım, benimki 3 aylık günde bir yada iki kez mama içiyor sonrası anne sütü. seninki ne yiyor?

Meraketmeyin arkadaşlar. Bebişleriniz sağlıklı besleniyor demektir. Herşey gayet normaldır.
Bebişlerinize öpüçükler.

sağlıklı olduğunu duymak güzel. teşekkürler. Allah herkesin bebeğine sağlıklı bi ömür versin.

bebelacla beslenen bebeklerde susam ve peynir taneleri gibi ve açık sarı... Aptamilde daha koyu yeşile çelen bir sarı ve daha püre kıvamı... Hero babyde ise katı ama renkli kaka oluyor arkadaşlar bilginize...5.5 aylık kızım tarafından test edilip onaylanmıştır:))))).....

arkadaşlar zaten söylemişler normal olduğunu ama ben de şunu ekleyeyim ; bebeklerin ishal olup olmadığını bu pıhtıların varlığından anlıyoruz...pıhtı varsa rahat olun bebek ishal değil sadece kakası çok cıvık...

benım bebeğim sadece anne sütü aldığından (arada sırada mama veriyorum, sütüm akşama doğru azalıyor) kakası aynı ishal gibi ama bu süt pıhtılarının olması ishal olmadığının göstergesiymiş..

içiniz rahat olsun...

ıcım rahatladı bende merak edıp duruyordum,benım oglusumda 3 aylık...uzun suredır bu beyaz parcalar var kakasında... demek kı normale işaretmıs... tesekkurlerrr...

Belki ihtiyaci olan biri okur bu mamanin fazla suyunun az olmasindan kaynaklaniyor yani mamanin uzerindekinden biraz az mama tozu ekleyin

arkadaşlar 49 günlük bebeğim var sadece anne sütüyle besliyorum. gaz damlası olarak sap simplek kullanıyorum birde devit üç. kakasında haşhaş tanesine benzeyen şeyler var. zaten hep sulu kaka yaptığı için bez onları emiyor sadece o taneler kalıyor. 3. bebeğim ve ilkez başıma geliyo başına gelen varmı bilgilendirseniz çok sevinirim.

Ben kizima mama verdiğim zaman da aynen senin dediğin gibi oluyor gayet normal doktoruna sormustum bunu ben .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X