- 5 Aralık 2008
- 13.177
- 4
- 36
Kızımın yaklaşık 2 aydır kaka sorunu var.Yardımsız kakasını yapamıyor.Bi ara doktor tavsiyesi ile fitil kullandım ama belli bir süre sonra kanlı kaka yapmaya başladı fitili bıraktık.Ben kulak çubuğuyla uyararak yaptırabiliyorum.Yavrum kendisini çok zorluyor.Defalarca doktora götürdüm bi sıkıntı yok dediler.Ama o yapamayınca çığlık çığlığa ağlıyor.Ek gıdalara geçtik sebze çorbası yoğurt meyve veriyorum hatta hergün 1 çay kaşığı zeytin yağı içiriyorum ama yine başarısız.Bugün çocuk cerrahına götürdüm doktor bağırsaklarda bazen sinir eksikliği olduğunu onun da kaka yapmayı zorlaştırdığını söyledi.Hemen yatış verdi ilaçlı film çekilicek tahminim çıkarsa ameliyata alıcaz dedi.Ben şok oldum daha kızım 6 aylık.Ameliyatta 25 cm bağırsağından kesileceğini söyledi.Kabul etmedim ameliyatı.Bu arada belirttiğim gibi yardımlada olsa kendisi yapabiliyor.Doktorun dediği sinir eksikliğinde hiç yapamazmış.Bu konuda bilgisi olan herkesten yardım bekliyorum.Kafam çok karışık ameliyata karşıyım bu durum kendiliğinden düzelirmi?Başından böyle bişey gçen yada çevresinden bu konu hakkında herhangi birşey duyn varmı?Hepinizden akıl istiyorum hanımlar...
Son düzenleme: