• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebğime çok zor yemek yediriyorum n eolu yardım edin

gkahraman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
21
1
86
37
8 aylık kızım var ve çok zor yemek yiyo napıcamı şaşrdım anne sütüde almıyo mama veriyoruz biberonda da zorlanıyoruz bitek yoğurt ve muzu istiyerek yiyo değerlerine eğzını kitliyo fikir öneren varmı arkadaşalr

ohh bende cok cektim. gerci oglum 2 yasina kadar meme emdi ama yemek yediremezdim. hic bisey sevmezdi herseyi zorla yedirirdim yaa. oglum yeni basladi meyve yemeyede yemek yemeyede. genede corblari zor yiyor. 8 aylikken hic bisey yemezdi. ben onune turlu turlu oyuncak koyardim. onlarla oyalanirken agzini acardi. onlardan skldignda yine yemezdi, busefer baska oyuncaklar ya da ne bilim kapakli seyler koyardim, onlari acip kapayip oynarken agzini acardi oyle yedirirdim. cok zorlandim coook. Allah yardimcin olsun

8 aylık kızım var ve çok zor yemek yiyo napıcamı şaşrdım anne sütüde almıyo mama veriyoruz biberonda da zorlanıyoruz bitek yoğurt ve muzu istiyerek yiyo değerlerine eğzını kitliyo fikir öneren varmı arkadaşalr

Sevdiği çizgifilm varsa onu açıp yedirmeyi dene,önüne ilgisini çekeceği bir eşyayı yada oyuncağını koy o dalınca hemen ağzına bişeyler sok.benimde yapmadığım şaklabanlık kalmıyor bazen:27:.

Canım kendini yıpratma benim kızım da çook iştahsız her çocuk bir olmuyor bende her seferinde dikkatini dağıtıyorum mesela reklamları çook sever sevdiği bir oyuncak varsa onu veriyorum eline bide fındık veya ceviz koyarım önüne poşetin içinde onları karıştırır öyle oyalanırken yer bazen bazende ne yaparsam yapayım ağzına bir lokma veremiyorum çocuk işte canım ya takma kafana öyle böyle büyücekler allahım inşallah sonra ki çocuklarımızı iştahlı yaparda bu kadar yıpranmayız allah sabır versin canımm .........

Canım kendini yıpratma benim kızım da çook iştahsız her çocuk bir olmuyor bende her seferinde dikkatini dağıtıyorum mesela reklamları çook sever sevdiği bir oyuncak varsa onu veriyorum eline bide fındık veya ceviz koyarım önüne poşetin içinde onları karıştırır öyle oyalanırken yer bazen bazende ne yaparsam yapayım ağzına bir lokma veremiyorum çocuk işte canım ya takma kafana öyle böyle büyücekler allahım inşallah sonra ki çocuklarımızı iştahlı yaparda bu kadar yıpranmayız allah sabır versin canımm .........
teşekür ederim canım allah bebk lerimiize uzun ömütr versin zaten sırf emzirmek için 2. yi dogurucam içimde ükte kaldı benim kızım 4 ay emdi oda zorla işallah ikinci çocugum emerde :) böyle zorluklar çekmem ...

bebeğinizle birlikte sizde birşeyler yiyin ve bebeğinizi zorlamayın bence ne kadar zorlarsanız bebek okadar kaçar istemez benim kızımda 3 ay meme emdi ne yaptıysam olmadı ek besine erken başlamıştık biz 5 aylıkken yediklerimizden azar azar tatdırıyordum zaten normaldede tuzlu fazla yağlı yemek yapmam kızım şimdi 15 aylık ve yemeklerini kendisi yiyor

bebeğinizle birlikte sizde birşeyler yiyin ve bebeğinizi zorlamayın bence ne kadar zorlarsanız bebek okadar kaçar istemez benim kızımda 3 ay meme emdi ne yaptıysam olmadı ek besine erken başlamıştık biz 5 aylıkken yediklerimizden azar azar tatdırıyordum zaten normaldede tuzlu fazla yağlı yemek yapmam kızım şimdi 15 aylık ve yemeklerini kendisi yiyor
evt haklısınz ama benimkızımda 4 ay emdi bende ek gıdaya werken başladım ve dediğiniz gibi sofralarda hep verdim aldıda ama şuan çok zor yiyo bakalım şuan 9 ayı biticek hala zorla yiyoo yada emzikle yuturmaya çalışıyorum ...

Back