Bebek Beslenmesi bebğim çok az kilo alıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

eylullllllllll

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
26
0
16
Malatya
merhaba anneler: benim bebeğim 4 aylık yeterince beslenemiyor sütümü vermiyorum yemiyo biberon maması veriyorum çok az kilo alıyor 400 gr her ay alıyor 1 kg alacagına,
çok üzülüyorum yardıcı olun lütfen ne önerebilirsiniz?

hipp diye bir marka var doktorların tavsıye ettığı ıstersen onu alıp deneyebılırsın. 90 ml hazırlayıp 3 saatte bır verebılırsın. bır de golden goat dıye bır marka var o da ıyı kılo aldırıyormuş doktor bıze onermıştı ama benım bebişim bıberon almadığı ıcın ben veremedım hıc. sağlıkla buyut meleğini insallah

Canim bebegin artik 4 aylik olmus ek gidalara gecebilirsin.muhallebi,corba yogurt verebilirsin az az ve devam sutune devam tabiki.pirincli sutlu ve yine ayina uygun hazir kasik mamalarindan verebilirsin.

teşşekür ederim deniyecem inşallah kilo alması düzene girer.

arkadaşım sıkma canını. sağlıklı olsun da yeter. benim kızımda hep az kilo alan bir bebekti 15 aylık oldu hala da öyle. ayda 100 gr. aldığı bile oluyor. 4 aydır da 9 kilo da. ben yoruldum artık kilo alması için uğraşmaktan.

Sağlığı yerinde olsun kilosunu takma bence. Bende 21 aylık ikizlerim var kızım hala 10 kilo . Ne yapsam kilo almıyor. Doktorumuzda kiloya hiç önem vermiyor. Sanırım bünyeyle alakalı. Sende hiç üzülme alacağı kadar alıyordur..

benim kızım bu hafta 5. ayını dolduruyor ve bu ay hiç kilo almamış. üstelik doktor her gece son öğün olarak pirinç unlu muhallebi vermişti son zamanlarda. pek yemedi ama yine de bir miktar yedi sonuçta. buna rağmen hiç kilo almamış. çok moralim bozukkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…