Bebeyim beslenmiyor

fatmabeyzaaras

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2025
10
0
1
21
Merhaba anneler kızım şuanda 6 aylık 5 aya kadar anne sütü aldı zorla emzirdim prametüre hiç bir mamayı kabul etmiyor zorla kaşıkla yediriyorum ek gıdayı hiç kabul etmiyor napıcamı şasırdım benim gibi olan anneler ne yapıyor acaba

Bebeğim 2 kilo doğdu 1770 Gr düştü 15 gün küvezde kaldı 6 aylık 5 kg doktor bana bebeğin 4 kiloya düşünce yattırız yapacak birşeyimiz yok diyip gönderiyolar bi anne için ne kadar bi zor bişeyi gülerek söylüyolar

Aslinda dogum kilosunu 2ye katlamis ama prematüre bebeklerde durum daha farkli oluyor sanirim.. sütünüzü sagip verme ihtimaliniz yok mu? Kuzunun baska derdi olmasin?

Aslinda dogum kilosunu 2ye katlamis ama prematüre bebeklerde durum daha farkli oluyor sanirim.. sütünüzü sagip verme ihtimaliniz yok mu? Kuzunun baska derdi olmasin?
Herşeyine bakıttım yaşadımız yerde her doktora götürdüm gayet sağlıklı ama beslenmek istemiyor sütüm doğdundan beri sadece emince geliyordu 5 aya kadar anne sütü aldı sadece ama bi anda bıraktı zaten biberon hiç kabul etmedi elimde her marka var ve 22 kutu mama var çesit çeşit hermarka ek gıdayı bir çay kaşığ bile yemiyor direk kusturuyo kendini

Silikon uçlu Alıştırma bardağı veya pipetli alıştırma bardakları yola deneyin isterseniz. Belki eylenceli gelir kuluplu olanlarla kendi tutarak oyun gibi gelir .

alıştırma bardaklarını ben de öneriyorum
Keşke tuta bilse gelişimi aynı 3 aylık gibi azına birşey değse kendini geriye attıp ağlıyor manayı bile burnunu sıkıp şırınga veya kaşikla döküyorum azına bebekken de zor emerdi 5 aya kadar her iki saate 5 dkka emerdi

ağzının içini iyice kontrol ettiniz mi bir yara falan var mı diye?
Evet ağzı tertemiz 2 ci kızım bu ilkinde hiç böyle birşey yaşamadım çok rahat büyüdü ama bu çok farklı artık düşünmekten 55 kilodan 35 e düştüm çeşit çeşit şeyler hazırlıyorum 1 damla almıyor

Bebeğiniz prematüreymiş, düzeltilmiş mi 6 aylık kronolijik mi? Ek gıdayı erken deniyor olabilir misiniz? Ya da silikon kaşık mı kullanıyorsunuz bu da ek gıda reddi yapabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…