- 16 Ocak 2025
- 10
- 0
- 1
- 21
- Konu Sahibi fatmabeyzaaras
-
Bebeginiz kac kilo dogdu su an kac kilo? Doktorunuz ne diylr
Bebeginiz kac kilo dogdu su an kac kilo? Doktorunuz ne diyor?
Aslinda dogum kilosunu 2ye katlamis ama prematüre bebeklerde durum daha farkli oluyor sanirim.. sütünüzü sagip verme ihtimaliniz yok mu? Kuzunun baska derdi olmasin?Bebeğim 2 kilo doğdu 1770 Gr düştü 15 gün küvezde kaldı 6 aylık 5 kg doktor bana bebeğin 4 kiloya düşünce yattırız yapacak birşeyimiz yok diyip gönderiyolar bi anne için ne kadar bi zor bişeyi gülerek söylüyolar
Herşeyine bakıttım yaşadımız yerde her doktora götürdüm gayet sağlıklı ama beslenmek istemiyor sütüm doğdundan beri sadece emince geliyordu 5 aya kadar anne sütü aldı sadece ama bi anda bıraktı zaten biberon hiç kabul etmedi elimde her marka var ve 22 kutu mama var çesit çeşit hermarka ek gıdayı bir çay kaşığ bile yemiyor direk kusturuyo kendiniAslinda dogum kilosunu 2ye katlamis ama prematüre bebeklerde durum daha farkli oluyor sanirim.. sütünüzü sagip verme ihtimaliniz yok mu? Kuzunun baska derdi olmasin?
Kendi birşeyi tutamiyoki 6 aylık ama görseniz 3 aylık gibi boyuda 2 aydır uzamiyoSilikon uçlu Alıştırma bardağı veya pipetli alıştırma bardakları yola deneyin isterseniz. Belki eylenceli gelir kuluplu olanlarla kendi tutarak oyun gibi gelir .
Keşke tuta bilse gelişimi aynı 3 aylık gibi azına birşey değse kendini geriye attıp ağlıyor manayı bile burnunu sıkıp şırınga veya kaşikla döküyorum azına bebekken de zor emerdi 5 aya kadar her iki saate 5 dkka emerdialıştırma bardaklarını ben de öneriyorum
Evet ağzı tertemiz 2 ci kızım bu ilkinde hiç böyle birşey yaşamadım çok rahat büyüdü ama bu çok farklı artık düşünmekten 55 kilodan 35 e düştüm çeşit çeşit şeyler hazırlıyorum 1 damla almıyorağzının içini iyice kontrol ettiniz mi bir yara falan var mı diye?
Bu sekilde verdiginiz için korkmus olabilir mi acaba diye düsündüm benKeşke tuta bilse gelişimi aynı 3 aylık gibi azına birşey değse kendini geriye attıp ağlıyor manayı bile burnunu sıkıp şırınga veya kaşikla döküyorum azına bebekken de zor emerdi 5 aya kadar her iki saate 5 dkka emerdi
Düzeltimiş 5 aylık ama normalde 6 aylıkBebeğiniz prematüreymiş, düzeltilmiş mi 6 aylık kronolijik mi? Ek gıdayı erken deniyor olabilir misiniz? Ya da silikon kaşık mı kullanıyorsunuz bu da ek gıda reddi yapabiliyormuş.
Başka çarem yokki 2 gün aç kaldığı oldu ve sürekli ağlıyorBu sekilde verdiginiz için korkmus olabilir mi acaba diye düsündüm ben
Hay Allah yaBaşka çarem yokki 2 gün aç kaldığı oldu ve sürekli ağlıyor
Doktor da bişey yapmıyorHay Allah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?