• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeyim 7 aylik daha dis cikarmadi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Geç çıkan diş sağlam olur diye düşünüyorum. Ben de çok geç çıkarmışım dişlerimi şu an 25 yaşındayım ve tek bir nokta çürüğüm, işlemim yok. :halay:

Kızım on aylık. İlk dişi bu hafta gelmeye başladı. Sadece minik minik tırtıkları var daha :)

Bebeyim 7 aylik daha dis cikarmadi lutfen yazin
7 ay geç değil ki. Benim kızım 10,5 aylıkken ilk dişini çıkardı. Şuan 13 aylık ve 12 dişi var. Arkadaşımın bebeği ilk dişini 13 aylık çıkardı. Endişelenmeyin.

Bebeyim 7 aylik daha dis cikarmadi lutfen yazin
Bırakın biraz ertelensin, daha küçük aylıkken cikarinca çok zorlaniyor bebekler de, aileler de. 4 aylıkken çıkardı kızım, gün içinde huzurlu 1 dakikası dahi olmuyordu, tam çıkmasına yakın.

Benım kız siş çıkarmadığı için milletten sorun yaratıldım vay dişleri çıkmadı gibi başımın etini yendı 10 aylıkken sonra çıktı dişlerı

Back