• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeşim öksürüyo yardım edin arkadaşlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

peppecura

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
167
5
96
İstanbul
arkadaşlar bebişim 5.ayına bugün girdi ve yaklaşık 1 haftadır öksürüğü var 2 ayrı dr götürdüm boğazı tahriş olmuş dedi fakat şimdi balgamı var hırıltısı var dün geceden beri öksürürken kusuyo çok kötüyüm ilaç kullanıyorum peditus soğuk algınlığı şurubu ve benical öksürük şurubu kullanıyorum pek faydasını göremedim kuru öksürük diyo dr ama hırıltı başladı korkuyorum ve geceleri uyuyamıyoruz öksürükten p.tesi tekrar götürücem başka dr sizce p.tesi yekadar ne yapmalıyım bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler arkadaşlar

canımpeditus kullanıyosan yapılacak şeyi yapıyosun şu an için bekleme zprundasın ve bebişi sırt ustu yatırma yan yatırmaya çalış

38 ve ustu yani gecerse kimi doktor 38 de normal görüyo fitili yarımverdiysen canım yarım sate kalmaz ateş düşer
düşmezse 4 saat sonra 1 yarım daha verebilirsin

37 az ve normal canım fitile gerek yok böyle durumlarda calpol şurup 1 çay kaşığı verebilirsin ateş düşmez ise 6 saat sonra 1 kaşık daha fitilide dediğim gibi 4 saatte verebilirsin ama senın ufaklık için fitile gerek yoktu canım şu an

canım benim bebeğimde beşinci ayına girdi aynnı problemleri bende yaşadım hırıltı öksürük dr zinnat ve ventolin verdi geçti allaha şükür geçmiş olsun bebeğin çabucak iyi olur inş

peditus soğuk algınlığı şurubu benım doktorum bu surubu hıc tavsıye etmıyor...

ateşıde varsa baska doktora gıt antıbıyotık vermedı mı

Antibiyotik verdi fakat kullanmiyorsaniz taniyi siz koymussunuz zaten canim daha neden soruyorsunuz. Doktorunuza degil de buradaki annelere daha cok itimadiniz varsa baska tabi

ben öksürdgü zamn ve burnu aktıgı zamn vikis kullanıyorum döşüne ve sırtına sürüyorum birde ince mendili sırtına koyup sıcak tutmasını saglıyorum valla 1 de geçiryo

Back