bebeqı olan anneler az bakarmısınız....!!!!

karameleq

MeLeqim ßediRim
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
220
0
26
İstanbul
tecrubelı anneler 8 aylık doqum yapdım 2.5 kq boyu ıse 47 cm olarak doqdu suan 2 aylık ve 5 kq boyuda 60 cm ılk 1 ay boyunca benı emdı nolduysa sutum bırden kesılıverdı doktorumuz aptamıl 1 onerdı 1 aydır onu kullanıyorum kılo aldırımı quzel sızlerın tavsıyelerı varmı baska mama ısımlerı hakkında ve kızımın kılosu boyu normalmı...?

Canım, ilk 6 ay süresince bebekler ilk 3 ay birer kilo, sonraki 3 ayda da en az 500 gram almalılar..Kısacası, 6 ay geçtiği vakit bebeğin kilosu doğum kilosunun yaklaşık 2 katına çıkmış olmalı..Senin bebeğin 2,5 kilo doğmuş..Şimdi ise 5 kilo ise bence gelişimi gayet iyi..Boyu da güzel uzamış maşallah

Peki sütünün birden kesilmesi konusunda doktor birşey söylemedi mi?

Ek gıda alımına başlayana kadar bence aptamil'e devam et..Zaten en iyisi doktorun önerilerine uymak bence

milupa/aptamil epey kilo aldıran bir mama.ilk 4 yada 5 ay boyunca bizde onu kullandık.epey tombalak olmuştuk.sonra ben HİPP MAMA vermeyi tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…