• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeqı olan anneler az bakarmısınız....!!!!

karameleq

MeLeqim ßediRim
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
220
0
26
İstanbul
tecrubelı anneler 8 aylık doqum yapdım 2.5 kq boyu ıse 47 cm olarak doqdu suan 2 aylık ve 5 kq boyuda 60 cm ılk 1 ay boyunca benı emdı nolduysa sutum bırden kesılıverdı doktorumuz aptamıl 1 onerdı 1 aydır onu kullanıyorum kılo aldırımı quzel sızlerın tavsıyelerı varmı baska mama ısımlerı hakkında ve kızımın kılosu boyu normalmı...?

Canım, ilk 6 ay süresince bebekler ilk 3 ay birer kilo, sonraki 3 ayda da en az 500 gram almalılar..Kısacası, 6 ay geçtiği vakit bebeğin kilosu doğum kilosunun yaklaşık 2 katına çıkmış olmalı..Senin bebeğin 2,5 kilo doğmuş..Şimdi ise 5 kilo ise bence gelişimi gayet iyi..Boyu da güzel uzamış maşallah:nazar:

Peki sütünün birden kesilmesi konusunda doktor birşey söylemedi mi?

Ek gıda alımına başlayana kadar bence aptamil'e devam et..Zaten en iyisi doktorun önerilerine uymak bence :34:

milupa/aptamil epey kilo aldıran bir mama.ilk 4 yada 5 ay boyunca bizde onu kullandık.epey tombalak olmuştuk.sonra ben HİPP MAMA vermeyi tercih ettim

Back