Bebemde çürük diş 🫤

Benim oğlanın dişi apse yapmıştı. Kanal tedavisi yaptık. Yine çürükler falan of büyüktü tabii. Doktor da güzel tatlı dilli bir kızdı. Oğlan tav oldu neredeyse sorun çıkarmadan yaptırdı. Ama küçük yaşta zor ya. Allah yardımcın olsun. Bir de sütten kes yavaş yavas zamanı gelmiş. Benim ufaklık hiç uyutmayip yemek yemeyi bırakınca kesmiştim. İçine sinmezse çocuk diş doktorları var onlara götür. Ama diş tedavileri çok arttı

Ya dişler çok eksik ben 2.5 yaştan önce deneyemem gibi duruyo valla. Yani diş dönemi aşşırı emmeleri geçse beeelki. Razı olması lazım.

bebeklik dişleri sinir ucu taşımıyor o yüzden ağrı yapmadığını biliyirum bebekken kırılmıştı kardeşimin dişi dr öyle söyleyip yapıştırdı dişini çok geçmiş olsun

bebeklik dişleri sinir ucu taşımıyor o yüzden ağrı yapmadığını biliyirum bebekken kırılmıştı kardeşimin dişi dr öyle söyleyip yapıştırdı dişini çok geçmiş olsun
Olabilir oğlumun çok çürük değildi üstten aşınmıştı uyuşturmadan dolgu yaptı

O gc mousseden kullanıyoruz biz de. Temennim yeni çıkanları koruması. Henüz 2. Köpek dişi patlatamadı.
Tövbeeee benim kızın köpek dişlerine kadar çıktı bizimki niye bu kadar hızlı gidiyor yaw 16 dişi var 4.5 aylıkken çıkarmaya başladık durmak yok

Bende dertliyim bu konuda 27 aylık iki ön diş önce diplerden beyazladı sonra ortası delindi yandan ısırarak yemeğe başladı , bilmiyorum ne yapacağım yaptırmaya çalışsak nasıl durdurucaz iyi bir doktora gitmeliyim yine

Ya dişler çok eksik ben 2.5 yaştan önce deneyemem gibi duruyo valla. Yani diş dönemi aşşırı emmeleri geçse beeelki. Razı olması lazım.
Gecikmiş senin nazlı kız. Ben doktora sordum dayanamıyorum artık keseyim mi sütten he diye. Dişleri çıksın kes dedi. Bir buçuk yaş gibi atakları dinince kestim. Ama sizin atak varsa olmaz yazık. Bence diş için ille hemen gerekmiyorsa biraz daha bekleyin ya. Daha basit bir çaresi vardır belki.

Aynı problem o macundan al sen de ilerlemesin zaten tek ürün var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…