Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen fiyatı çok uygunBen şampuanı nı almıştım peş para etmezdi valla. fiyatı uygun al dene beğenmezsen almazsın bir daha.
hanımlar merhaba
bebelerinizin ve çocuklarınızın çamaşırlarını neyle yıkıyorsunuz
şok marketlerde bebeland sıvı deterjan var
beğenen kullanan sorun yaşayan var mi
fiyatı uygun
deneyenlerden yorum bekliyorum
şimdiden teşekkür ederim
Bebek deterjanları dahi öyle kimyasallarla dolu ki.. en iyisi beyaz sabunu rendelemek. Kaka lekesini vs çıkarıyor.hanımlar merhaba
bebelerinizin ve çocuklarınızın çamaşırlarını neyle yıkıyorsunuz
şok marketlerde bebeland sıvı deterjan var
beğenen kullanan sorun yaşayan var mi
fiyatı uygun
deneyenlerden yorum bekliyorum
şimdiden teşekkür ederim
aynen koyu renklilerde bende baron kullanıyorum bizim kıyafetlerimizdeBen boron matik kullanıyorum. Hem fiyatı uygun hem zararlı kimyasallar içermiyor
aynen koyu renklilerde bende baron kullanıyorum bizim kıyafetlerimizde
Varsa paketin içindekiler yazan kısmının net bir fotoğrafını çekip bana göndermenizi rica edebilir miyim? İnternette içerik bulamadım. İçeriği gerçekten temiz mi araştırmak isterim.Dalan Roxy toz sabun. Onun dışında bişey kullanmadım çünkü içerikleri temiz değil.
Bunların yanında SLS, sodium benzoat gibi maddeler de sakıncalı. Benzoatı beyaz peynire dahi koyuyorlar ağartıcı özeliik. Muhtemelen boron denilen deterjandaki ağartıcı da budur. Ayrıca sodyum borat da zararlı. Tr de en temiz içerik dahi zaralı şeylerle dolu. Yetişkinler için de sıvı deterjan alınmalı. Granüller ekstra zararlı.ben 1 yasa kadar bebek toz sabun deterjan kullandim,
ondan sonra da tum aileye aynisini kullaniyorum,
%0 paraben %0 parfum %0 pigment etiketli herhangi bir urun alabilirim.
yumusatici da kullanmiyorum.