• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeland sıvı deterjan

Cnrozge

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
388
414
23
33
hanımlar merhaba
bebelerinizin ve çocuklarınızın çamaşırlarını neyle yıkıyorsunuz
şok marketlerde bebeland sıvı deterjan var
beğenen kullanan sorun yaşayan var mi
fiyatı uygun
deneyenlerden yorum bekliyorum
şimdiden teşekkür ederim

Markete gidiyorum hangisi uygunsa ondan alıyorum.makinemde durulama sayısı seçiliyor.Fazlaca durulama seçiyorum.Bebeland ta hiç kullanmadım vallahi

Ben Dalininkini kullanıyorum ama iki kez duruluyorum. Şu an için bir sorunla karşılaşmadım.

Ben şampuanı nı almıştım peş para etmezdi valla. fiyatı uygun al dene beğenmezsen almazsın bir daha.

E bebek in sıvı deterjanını kullandım. Alamadıgım zamanlarda da uni baby Dalin ne olursa. Sıvı deterjanlar sanki daha kolay durulanıyo gibi geliyo bana

ben 1 yasa kadar bebek toz sabun deterjan kullandim,
ondan sonra da tum aileye aynisini kullaniyorum,
%0 paraben %0 parfum %0 pigment etiketli herhangi bir urun alabilirim.
yumusatici da kullanmiyorum.

Ben şampuanı nı almıştım peş para etmezdi valla. fiyatı uygun al dene beğenmezsen almazsın bir daha.
aynen fiyatı çok uygun
güvenemedim markaya dalın denedim beğendim ama fiyatı fazla geldi çok fazla çamaşır yıkıyorum çünkü cabuk bitiyo
dediginiz gibi alıp denemek lazım beğenmezsem kullanmam teşekkür ederim

Bizimkilerle yikayip cift durulama yapıyorum.

hanımlar merhaba
fiyatı uygun
şimdiden teşekkür ederim

Ben boron matik kullanıyorum. Hem fiyatı uygun hem zararlı kimyasallar içermiyor

Dalan Roxy toz sabun. Onun dışında bişey kullanmadım çünkü içerikleri temiz değil.

hanımlar merhaba
fiyatı uygun
şimdiden teşekkür ederim
Bebek deterjanları dahi öyle kimyasallarla dolu ki.. en iyisi beyaz sabunu rendelemek. Kaka lekesini vs çıkarıyor.

Dalan Roxy toz sabun. Onun dışında bişey kullanmadım çünkü içerikleri temiz değil.
Varsa paketin içindekiler yazan kısmının net bir fotoğrafını çekip bana göndermenizi rica edebilir miyim? İnternette içerik bulamadım. İçeriği gerçekten temiz mi araştırmak isterim.

ben 1 yasa kadar bebek toz sabun deterjan kullandim,
ondan sonra da tum aileye aynisini kullaniyorum,
%0 paraben %0 parfum %0 pigment etiketli herhangi bir urun alabilirim.
yumusatici da kullanmiyorum.
Bunların yanında SLS, sodium benzoat gibi maddeler de sakıncalı. Benzoatı beyaz peynire dahi koyuyorlar ağartıcı özeliik. Muhtemelen boron denilen deterjandaki ağartıcı da budur. Ayrıca sodyum borat da zararlı. Tr de en temiz içerik dahi zaralı şeylerle dolu. Yetişkinler için de sıvı deterjan alınmalı. Granüller ekstra zararlı.

Uni baby kullaniyorum.
Dalan Roxy de kullaniyorum

Uni baby-nin kokusunu cok seviyorum.
3 yildir kullaniyorum.

Instagram da içeriği temiz ürün listesi var.
Reklam olur mu bilmem sayfanın adını yazamıyorum.
Oraya bakıp içeriği temiz ürün alıyorum.
E bebeğin baby me ürünün içeriği yazmıyorumdu eskiden, gecen gün baktım ürün içeriği var artık. İçinde zararlı kimyasal yok aldım kullanıyorum. Çok da güzel.

5 yaşındaki kizima dogdugundan beri dalan roxy granül sabun kullanıyordum iki durulama yaptiriyordum yoksa kalıntı kalıyor ama içeriği değişti şu anda içeriği temiz ve sıvı olduğu için çift durulama yapmaya gerek olmadığı için siveno sıvı deterjana geçiş yaptım lekelilerini elimde beyaz sabunla çitiliyorum ve ütülemeden kendimize de kizimada hiç birşey giydirmiyorum

Bi yasa kadar e bebekin sıvı deterjanini ve roxy deterjan kullandim. Simdi hepimize boron kullanıyorum. Yumuşatıcı vs kullanmiyorum

Back
X