Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
daha önce bebelac,hero baby ve milupanın sitelerine girip ürün talebinde bulunabileceğimizi paylaşmıştık.bende göndermiştim.hero babyden paketim gelmişti.güzel bir kutu içinde bebe büskivisi,organik meyve püresi ve kahvaltı kaşık maması.
dünde bebelactan kargo geldi.inanın çok şaşırıdm.bir kargo poşetimde hiç paketlenmeden bie minnacık önlük bir kitapçık birde pişirilen lezzetler pirinçli kaşık maması vardı.paket nerdeyse parçalanmış.insan bari bir kutu yapar.
bilmiyorum size geldimi ve nasıl geldi.ama bebelac firması gözümden düşmeye başladı.
canım bende hero baby den paket istedim amabenimki hala gelmedi ama ben bebelac vermedim hiç çok olumsuz şeyler okudum hakkında kullanmadım yani
yanı o bebelacdan kaynaklanan bırsey oldugunu sanmıyorum cnm bence kargoyla alakalı dıye dusunuyorum hıc ozenmıola tasırken getırken bence
canım bana da geldi bebelactan aynen önlük,pirinçli kaşık maması ve kitapcık..yuhhh dedim:bbo:
canım bana da geldi bebelactan aynen önlük,pirinçli kaşık maması ve kitapcık..yuhhh dedim:bbo:
valla ben konuyu anlamadım galıba yanı daha ne beklıyorsunuz kı adı ustunde numune ne beklıyordunuz kı
valla ben konuyu anlamadım galıba yanı daha ne beklıyorsunuz kı adı ustunde numune ne beklıyordunuz kı
şöyle bir koli göndersinler bekliyorduk canım!!:dance:
şöyle bir koli göndersinler bekliyorduk canım!!:dance:
hmmm anladım cnm ama bu tur yerlere bende ıstedım hep laylon poset tarzı bırsey yapıolar cnm
herobaby öyle yapmıyor..amaaan neyse sanki paramız yok alırız olur biter..hıhh!bayanssulusmile bebelaca da bi koli biz gönderiririz:)
olumunekankayizsmile
herobaby öyle yapmıyor..amaaan neyse sanki paramız yok alırız olur biter..hıhh!bayanssulusmile bebelaca da bi koli biz gönderiririz:)
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilealkisalkisalkis
15 haziran 50 kilo
Kayıtlı Üye
kısslar nasıl ürün talebinde bulunuluyor
banda geldi ama normaldi.. abuk sbuk pakette gelmedi.. kargo poşetinde..
kısslar nasıl ürün talebinde bulunuluyor
üye oluyorsun canım..maille numune isteyebiliyorsunolumunekankayizsmile
Annesinin Aşkısııı:)
Kayıtlı Üye
peki herhangi bi ücret talep etmeleri söz konusu olabiliyormu kargo yada firma tarafından bende milupanın sitesine üyeyim talep etsem gelirmiki?
hayır canım ücret falan yok..gelir bence mail at..
15 haziran 50 kilo
Kayıtlı Üye
evet arkadaşlar önce hero dan geldi gayet güzel bi kutu içinde sonra bebelac inanın firmanın kargo parasına yazık... artık marketlerin almadıkları ezik büzük kutularımı gönderiyorlar yoksa en kötülerinimi seçiyorlar bilmiyorum ama gerçekten kötüydü
sıkı sıkı tutun
Kayıtlı Üye
2 gün önce aynı günde hem herobabyden hemde bebelacdan geldi. bana gelen bebelac da çok vasttıı birde üstünde son kullanma tarihi yazısını göremedim. atıcakdım sonra bi pişiriyim nasıl bişeymiş bakıyım dedim derrrrrrkennnnn ben onunhepsini yiyivermişimmmmmmm kaydirigubbakcemile3
herobebynin kutusu süperr insana önem verildiğini hissettiriyo
ya arkadaslar bu bebelac dalga gecıyor heralde.bana sadece içinde pişirilen lezzetler poseti geldi hem de kutusu ezilmiş.şaka gibi!!:a015:
İbrahim Deniz'im
Kayıtlı Üye
bende hem herobabyden hemde bebelactan istemiştim ikiside geldi ama ağustosta gelmişti ve ikiside kutu içinde özenle düzenli bi şekilde geldi. ayrıca bebelacta 8-9 çeşit kaşık maması numuneleri,kavonoz maması,kitapçık falan gelmişti.bana ozaman gelen paketleri karşılaştırdığımda mama sayısı bebelacta fazlaydı ama herobaby deki fazlalık bebe bisküvisiydi.ama dedimya ben ağustosta istemiştim.şimdi numune yollamaktan sıkılmışlardır belki :)) özensiz gönderiyolardır :))
bende istedim herobabayden geldi bebelac göndermedi aptamil yoluyomu acaba
Annesininnnnn balbademi
Kayıtlı Üye
arkadaslar şimdi hero babyden kargo geldi boşşşşşşş sadece kitapcık yollamışlar