Premature Bebekler Bebelac pepti junior mama!!!!ihtiyac sahiibine verilecek 6 kutu

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

WomenLove

bir Aşk Krallığı
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
24.020
122
413
İstanbul
Arkadaşlar bebelac pepti junior mamadan 6 kutu var elimde babam eczanede çalışıyor ve bu mamaları bir müşteri getirtmiş ödeme yapmış 10 aydır gelip almamış son kullanma tarihi 03.12 dir.....prematüre bebekler ,inek sütüne alrjisi olan çocuklar kullanabiliyormuş......bende hayır olsun diye ihtiyaç sahibi birine yollayacağım...

Kimse yanlış anlamasın ..kargo karşı ödemli olacak...

elimde şuan ....bulursam vereceğimm birine

cnm sen nerde oturuyosun.bide mamaların son kullanma tarihini anlayamadım bu ay mı bitiyo.benim prematüre bi bebeğim var süt alerjisi var ben hala elinde duruyosa mamalar talip olabilirim.birde nerede oturuyosunuz.ben istanbuldayım.yani yakınsak eğer kargoyada gerek yok gelip alabilirim...

ahhh canım şimdi sordum babama malsef birine vermiş....şimdi sordum......kusura bakma canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…