Bebek Beslenmesi bebelac mı? yoksa hero baby mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mavis_3434
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
M

mavis_3434

Ziyaretçi
kızlar oğluma alıcam hangisini dıyorsunuz daha yararlı ve kılo aldıran,bide bebelacta nıye mama yazmıyorda süt yazıyor anlamadım???

Aşağı yukarı bütün mamaların içeriklerinin aynı olduğunu düşünüyorum, önemli olan bebeğinin hangisini seveceği...Benim oğlum bebelac kullanıyor, tadını da seviyor, bir problem yaşamadık. Bebelac ve aptamillerin üzerinde de artık mama yerine süt yazıyor, çünkü hem içeriklerini farklılaştırmışlar, hem de avrupa birliği standartlarına uyum sağlamak için isim değiştirmişler. Yani süt dediği aslında bizim hep kullandığımız mamadan başka birşey değil.

Canım ikisinide kullanıyorum çok da önemli değil çünkü bebeğin hangisini severse onu ver dr.muz mamaların içerikleri hep aynı demişti...

benim kızımda bebelac içiyor bebek belirliyor zaten hangi mamayı içiceğini
ama geçen arkadaşım bir kutu aptamil getirmiş içerememiştik daha önceden
şimdi içti değişiyor yani bencede hepsi aynı bebeğine ve kesene hangisi uygunsa
onu kullan canım

bnm kızımda severek aptamil içiyo tabi bebekten bebeğe değişir snin bebeğin hangisini severse onu kullan bebeğini güle güle büyüt cnm

mama ve süt farklı süt yazanlar anne sütüne benzetilmeye çalıştıkları için öyle yazıyor canım
birçok dr. beblac aptamil tavsiye ediyor ama bebğin bunları değilde hero baby severse onu içsin önemli olan içmesi

bnm kızımda severek aptamil içiyo tabi bebekten bebeğe değişir snin bebeğin hangisini severse onu kullan bebeğini güle güle büyüt cnm

valla ona kalsa ne olursa içiyor:)bende o yüzden sordum hangısını vereyım dıye:)sağol cnm

biz daha mammaya başlamadık ama yurt dışında SMA tavsiye ediyorlarmış kullanan varmı bizim bir tanıdık kullanıyordu maşallah gelişimi çok iyiydi bebeğin ablam aptamil kullanıyordu
kabızlık problemi çok yaşadı zaten yiğenim severekte içmiyordu böyle bir sorun yaşayan varmı

kızlar sma daki demir oranı daha fazla karşılaştırabilirsiniz..ve hangi mamayı kullanırsanız kullanın sık sık mama değiştirmek iyi bişey değil dedi bize drumuz

ilk 4 aya kadar aptamil-sma-humana-milumil gibi mamalar ek gıdaya geçildiğinden itibaren bebelac-hero baby verebilirsin.bende bir kitap var doktor ilk 4 ay mamanın içeriği çok önemli diyordu.

bende pre aptamil kulanıyorum şimdiye kadar sorun olmadı ablamda onu kullandı .ve kızı topaç gibi maşallah

Biz bebelac kullanıyoruz.Zaten sadece geceleri içiyor. Gündüzleri mama yemek istemiyor.
Hero baby dokundu benim kızıma. Onu içince hemen ishal oluyor.

Biz bebelac kullanıyoruz.Zaten sadece geceleri içiyor. Gündüzleri mama yemek istemiyor.
Hero baby dokundu benim kızıma. Onu içince hemen ishal oluyor.

bende hero baby aldım benım oğlumuda kabız yaptı

Valla bende bebelac ın devam sütünü kullanıorum kızımda severek içio ama kilo aldırıomu bilemiorum kızım 10 aylık ve 9 küsür kilo :)

bebelac pek aldırmıyor heralde ben bu kanıya vardım benim kızımda bebelac iiçiyor
mamayı güzel içiyor ek gıdayla arası yok ama yavaş kilo alıyor hero baybden kabız sorunu yaşayan çok duydum milupa mı alsam diye düşünmeye başladım buarala

ilk zamanalrda aptamıl verdım sımdı hem bebelac hem hero baby verıyorum..bırazda beebgınn sevmesıne baglı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…