Bebek Beslenmesi bebelac LF (LAKTOZ İNTOLERANSI) maması bebegimi kabız yapıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Elaemi

Sağlık olsun
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
3.179
4.322
658
merhaba arkadaşlar bebegim laktoz intoleransı var ve bebelac lf kullanıyorum ama bebegim kabız oluyor fitil kullanınca çok aglıyor ve fitil erimeden zorlanarak çıkarıyor .yani kakası çıvımadan ıkınıp çıkarıyor.aynı durumda olan arkadaşlar var mı ?neler yapıyorsunuz .NOT:Sadece soruyorum bilgi amaçlı zaten doktora gidiyorum onada danışacagım

Merhabq uzerinde 3 sene gecmis bu durumla nasil bas ettiniz acaba baska bir mamaya mi gectiniz ay i sorun bizdede mevcut

Merhaba ever kabızlık yaptı ek gıdaya erken geçmek zorunda kalmıştım böylece sıkıntım azalmıştır. 4 aya girince başladım elma rendesi kuru kayısıyı haşlayıp içine 1 çay kaşıgo zeytinyağı blenfıdan geçirip sürekli veriyordum. Başka mama şansımız yoktu o zaman tek marka vardı devlet ödüyordu zaten tabi şimdi üç yaşında aradan zaman geçti belki başka markalar da çıkarmıştır onları deneyebilirsiniz. Sorunuz varsa yine yazabilirsiniz. Benim kızımın 1 yaşından sonra laktoz intoleransı azaldı 1.5 dada tamamen bitti çok şükür.

Merhaba bebegimde laktoz intoleransi yada inek sutu alerjisinden supheleniyorlar sizin nasil sikayetleriniz vardi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…