Bebek Beslenmesi Bebelac gece armutlu muhallebi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gkt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2010
199
4
96
İstanbul
Merhabalar, benim oğlum 7 aylık.
gece uyumadan önce oğluma yoğurt veriyorum.
iki gecedir bu muhallebiden de veriyorum.
bir yemek kaşığı mamadan yapıyorum.
ama iki sabahtır oğlum koku bombası gibi uyanıyor.
oğlum ek gıdalara 4 aylıkken başladı.
bukadar kokulu kaka yaptığını hiç hatırlamıyorum
bu mamadan kullanıp bu sorunu yaşayan var mı arkadaşlar?

ben bebelacın sütlü pirinçli olanını almıştım.içinde siyah nokta halinde bir şeyler vardı..bende bebelac bir daha almadım.organik hipp ya da milupyı tercih edelrim.pek yardımcı olamadım ama bebelacı pek tutmadım bennn...

o zaman muhallebini kendin yap... dr muzun bize verdiği tarifi yazayım... yatmadan önce verirsin. 1 su bardağı su ile 3 tatlı kaşığı pirinç unu kısık ateşte 10- 15 dakika pişirilir. ateşten indikten sonra içine 6 ölçek formül mama eklenir ( biz formul mama olarak milupanıngecesini kullanıyorduk... ayına göre kutusunu sen seçersin) kolay gelsin.

ben ülkerin muhallebisini kullanıyorum ama gece vermiyorum hazımsızlık yapıyo sürekli uyanıyo gece 8 gibi veriyorum 10 gibi sütünü veriyorum. meyve püresi olarak armut verdiğim zaman kakasını çok rahat yapıyor belki o yüzden sabahları bu şekilde uyanıyordur bebeğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…