• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebekte zinnat antibiyotik kullananlar

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
kızımda kuru öksürük var yazmıştım bugün doktora götürdüm zinnat antibiyotik verdi, tanıdıklarımızın bütün çocuklarını ishal yapıp hastanelik etmiş. şaşırdım kaldım bugünden beri kullanıp kullanmamak konusunda.doktor boğazondan dolayı öksürüğü ve ateşi olur burnu tıkanır dedi. kızlar sizce kullanyım mıdoktora güvenmek lazım diyorum ama herkes bişey söylüyor. öyle ha deyince gidilecek mesafede de değil hastane arabamızda yok korkuttular iyice

Lütfen doktorunuz ne diyorsa onu uygulayın, çoğu antibiyotik ishal yapar, antibiyotikler vücuttaki bakterinin sindirim sistemiyle atılmasını sağlar çünkü, bahsettiğiniz antibiyotik çok kuvvetli bir antibiyotiktir, kızım küçükken çok kullandım, benim kızımda ilaç sonrası ishal olurdu, ishalde vücut su ve tuz kaybı yaşadığı için kızıma bol bol su içirirdim, ilaçtan sonra hastanelik olacak kadar sorun yaşamadık, aksine antibiyotiği yazan doktorumuza hala çok dua ederim.

Lütfen doktorunuz ne diyorsa onu uygulayın, çoğu antibiyotik ishal yapar, antibiyotikler vücuttaki bakterinin sindirim sistemiyle atılmasını sağlar çünkü, bahsettiğiniz antibiyotik çok kuvvetli bir antibiyotiktir, kızım küçükken çok kullandım, benim kızımda ilaç sonrası ishal olurdu, ishalde vücut su ve tuz kaybı yaşadığı için kızıma bol bol su içirirdim, ilaçtan sonra hastanelik olacak kadar sorun yaşamadık, aksine antibiyotiği yazan doktorumuza hala çok dua ederim.

Müdürümm bana geçmiş olsunn diyinn...:27:
Biz antibiyotikten kurtulduk gibi bişi..
Cumartesi günü bademcikk geniz eti ameliyatı olduk..
Dewamlı bademcikleri iltihap oluyordu ve çok iriydi bademcikleri zor nefes alıyordu..
Her hafta antibiyotik kullanmaktan böbrekler iflas edicektii :50:
En sonunda karar aldık gitti bademcikler we geniz eti..

Haaa birdeee sünnetide aradan çıkardıkk, sünnet annesiyim bennn :64::64::64:

Back