Oda öyle söyledi birbirine yakın şeylermiş bilmiyorum gitmek de istemiyorum bir dahaAnlattığın belirtiler otizimde oluyor genelde ama rabbim şifa versin inşallah Allah mücizesini göstersin sizin için
Kaç aylık olduğunu yazmamışım 14 aylık çocugum yinede kesin mi kiOtizm gibi duruyor ben çocuk gelişimi uzmanıyım
İşte otizm olmasın inşallah öyle bir şey yoktur ne bileyim yakıştıramıyor insan çocuğuna böyle şeyleriVelev ki otizm olsun, otizmlilerin hepsinin zekasında gerilik yok ki? Niye öyle söylendi?
Otizm 3 yaşından önce kesin tanı olarak konmuyor ama izleniyor çünkü 3 yaş öncesi gelişimde bireysel farklılıklar daha fazla oluyor. 14 aylık daha çok küçük ama göz teması kurmuyorsa hiç gülümsemesi yoksa belirtileri gösteriyor olabilir
Teşekkür ederim içime su serptin çok güler göz teması da varOtizm 3 yaşından önce kesin tanı olarak konmuyor ama izleniyor çünkü 3 yaş öncesi gelişimde bireysel farklılıklar daha fazla oluyor. 14 aylık daha çok küçük ama göz teması kurmuyorsa hiç gülümsemesi yoksa belirtileri gösteriyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?