• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sünnet bebekte sünnet sonrası görünümü..

hilalarda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
146
0
96
Kayseri
ben 27 ağustosta 8 aylık ve 8 yaşındaki iki oğlumu sünnet ettirdim ikisindede bandaj var ve bandaj kendisi düşüyo bebeğimin bandajı bugün düştü ama görüntüsü bi değişik geldi içeri çökük gibi duruyo kenarlarda bastırınca ortaya çıkıyo pipisi ama duruşu bi değişik bilenler nolur bi cevap yazsın bu normal mi zamanla normal haline döner mi acaba kafam karışık...

slm bende 7 aylıkken yyaptırdım oğlumun sünnetini ilk zamanlar bizimki de öyleydi yara olduğu ve şiş olduğu için öyle duruyo zamanla düzeldi sen yazalı 2 haftayı geçmiş zaten düzelmiştir herhalde:)

Merabalar.benim oglumuda 2 hafta oldu sünnet ettirdik.su anda 6 aylik.bizimkindede sunnet oncesi görüntü normaldi.fakat sunnetten sonra iceriye gömüldü.internetten bir sürü sey okudum.kafam karıştı. Bide dikisleri içerde kaldigindan galiba henüz hepsi düşmedi. Yapisiklik olur diyede korkuyorum.Yazı onceden yazılmış bebeginizin durumu nedir.degisiklik oldumu.yazarsaniz cok sevinirim

Merabalar.benim oglumuda 2 hafta oldu sünnet ettirdik.su anda 6 aylik.bizimkindede sunnet oncesi görüntü normaldi.fakat sunnetten sonra iceriye gömüldü.internetten bir sürü sey okudum.kafam karıştı. Bide dikisleri içerde kaldigindan galiba henüz hepsi düşmedi. Yapisiklik olur diyede korkuyorum.Yazı onceden yazılmış bebeginizin durumu nedir.degisiklik oldumu.yazarsaniz cok sevinirim

merhaba yeni gördüm cevabınızı hayır bi değişiklik olmadı siz sık sık elinizle etrafından bastırın ve vazelin varya onunla kremleyin temizlerkende çıkarıp silin ben doktora gösterdim bi problem olmadığını söyledi bi çocuk cerrahınada netten sordum görmesi gerektiğini söyledi hoş bizim sünnetimizide çocuk cerrahı yapmıştı ben alıştım ama allah başka dert vermesin en geç ergenlıkte düzeliyomuş belki 3- 4 yaşına geldiğinde tekrar bi doktora götürürüm...

merhaba yeni gördüm cevabınızı hayır bi değişiklik olmadı siz sık sık elinizle etrafından bastırın ve vazelin varya onunla kremleyin temizlerkende çıkarıp silin ben doktora gösterdim bi problem olmadığını söyledi bi çocuk cerrahınada netten sordum görmesi gerektiğini söyledi hoş bizim sünnetimizide çocuk cerrahı yapmıştı ben alıştım ama allah başka dert vermesin en geç ergenlıkte düzeliyomuş belki 3- 4 yaşına geldiğinde tekrar bi doktora götürürüm...
Tesekkurler cevabiniz icin.belki bende bi uzmana daha danisirim.umarim baska sorunlari olmaz.saglikla büyütün bebeginizi..

Back