bebekte sulu kaka normalmi???

papatyaacelya

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
32
1
16
Hatay
slm kızlar dr a gittim bebeğim için fitil yazdı kullanmaya başladım kaka sı değişti sulu gelmeye başladı sizce fitildenmi??? yoksa ishal mi olmuş bebeğim ????

canım benim dr da öle söylemişti ben 3gün yapmadığı zaman 1 kere veriyorum o kadar çok verme sonra alışırmış öyle söylüyorlar yapmadığı zamanlar ver 36 günlük daha çok küçük fitilden oluyordur zayıf düşer bebeğin

bebeğimin kaka yapma sorunu yoktu kontrol için dr a gittik çok gaz ı var dedi damla ve fitil verdi günde 2 kere yarımşar koy dedi.gaz ı için çok işe yardı artık akşmları ağlama nöbetine girmiyor şükür. ama kakası sulu oluyor son kaç gündür.

kaka yapma sorunu yoksa neden verdi fitili dr sordunmu bence verme genelede 1 aylık bebeklerde sulu oluyor katı olmaması gerekir

valla fitili neden verdi sormadımsormak aklıma gelmedi o anda bebeğim ağlıyordu.ama gaz için bayağı faydasını gördüm akşam saatleri gayet sakin oluyor eskisine göre.allah bütün annelere sabır versin

valla fitili neden verdi sormadımsormak aklıma gelmedi o anda bebeğim ağlıyordu.ama gaz için bayağı faydasını gördüm akşam saatleri gayet sakin oluyor eskisine göre.allah bütün annelere sabır versin

2 aylık olana dek sulu olur kakası bu normal canım ama fitil vermek hemde bu kadar sık bişekilde pek mantıklı gelmedi bana tabii doktorun söylemiş ama nebiliyim ben olsam vermem her gün fitil ..gaz problemi benim bebeğimdede var ben bıogaıa kullanıyorum rahat çok şükür yınede sen bilirsin ama her gün fitil bebeği olumsuz etkiler sonuçta daha çook küçük :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…