Hanımlar merhaba bebegim 33 günlük ve dogdugu dan beri sarılık oldu halada geçmedi 2 defa yatırdılar en son degeri 10 olmuştu doktor anne sütü sarılıgı dedı. Bi türlü gecmiyo hem emziriyorum iyi emmedigi için de mamada veriyorum. Ne yapıcam bilmiyorum artık. Bir onerisi olan yada boyle bir sey yaşayan var mı?
Merhabalar. Bende kızımda aynı durumu yaşamıştım. 2 buçuk ay sürdü sarılığı. 2 kere ışık tedavisi gördü. 3 gün yoğun bakımda kaldı. Sık sık emzirdim. Sürekli uyuyordu. Uyandıramadigim zamanlar oluyordu. Öyle durumlarda sütümü sağıp besledim. 2 buçuk ayın sonunda düzelmişti çok şükür. Siz de atlatacaksınız bu günleri Allah'ın izniyle. Rabbim şifa versin inşallah
Hanımlar merhaba bebegim 33 günlük ve dogdugu dan beri sarılık oldu halada geçmedi 2 defa yatırdılar en son degeri 10 olmuştu doktor anne sütü sarılıgı dedı. Bi türlü gecmiyo hem emziriyorum iyi emmedigi için de mamada veriyorum. Ne yapıcam bilmiyorum artık. Bir onerisi olan yada boyle bir sey yaşayan var mı?
Çok geçmiş olsun bebeğinize.
Benim de 1,5 aylık kızım var, 4 günlükken 24,29 değerle fototerapi aldı. Şu an değer 10 bizim de. Doktorumuz normal olduğunu söyledi, 2,5-3 ayda geçer dedi. Arada bir ölçtürüyoruz, uzun zamandır 10 da sabit kaldı.