bebekte kısmi felç lütfen yardım lütfen

TENY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
255
1
46
İstanbul
konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum kızlar ama acil yardımlarınızı bekliyorum
çok yakın bi arkadaşımın bebeği oldu beni okadar sever ve güvenirki düşünün benim kızımın adını koydu kızına benimle aynı yerde doğum yapmak istedi bende bi nevi kefil oldum hastaneye hay olmaz olaydım duydumki doğumda doktorun hatasıyla bebek kısmı felç olmuş miniğimi görmeye gittim bugün annannesi kucağına aldı sağ kolunu yukarı kaldırdı kıpır kıpırdı ama sol kolu hareketsiz aşağı sallanıyodu o an neler hissetiğimi anlatamam içim parçalandı o kadar mutsuzlardıki anlatamam bebekleri olduğuna sevinememişler bile yaralı bi ceylan gibiydi kuzum yazarken bile gözümden yaşlar süzülüyo inanın vesile olduğumammı yanayım arkadaşımamı yavrusunamı offffffff
teselli vermeyide beceremem ama ben çok duydum böyle şeyler geçer meraketme falan filan dedim ama pekte duymadım aslında dedim kafana takma insan lohusalıkta baya hasas oluyo iyi şeyler düşün bak yaz gelcek bebişini alıp dışarı çıkcaksın oturmaya başlayalınca çok rahatlıycaksın kendi kendine oyalanmaya başlıycak falan filan canım arkadaşım ya emeklemek isterse emeklemeye çalışırda emekleyemezse diğer bebekler emeklerken benim yavrum bakacakmı dedi mahvoldum ama çok şükür allaha inanan insanlarız isyan etmiyordu tevekkel olmuştu ama hakkınıda araması lazım.
böyle bir durum yaşayan varmı yada çevresinden duyan bu durum geçicimi yoksa kalma ihtimalii varmı çok üzgünüm çok içim bunaldı ya bi anne olarak onu çok iyi anlıyorum off....

sevgili editörler kouyu yanlış yere açtıysam lütfen doğru yere atın acil bi konu yorumları görmm lazım teşekkürler

Allah yardımcıları olsun inş. geçicidir ya hiç duymadım daha önce böle bişiy

bende ilk defa duydum rabbim şifa versin miniğe sizde üzülmeyin nerde bile bilirdinizki böyle olcağını

Öncelikle çok geçmiş olsun, büyük ihtimalle bebekte brachial plexus yaralanması mevcut,yaralanan sinirde anlattığınız kadarıyla radyal sinir, iyileşme yaralanan sinirin yaralanma derecesine göre değişir, allah şifa versin.

Doğum esnasında maalesef böyle yaralanmalar olabiliyor. Arkadaşın da dediği gibi iyileşip iyileşmeyecegi sinirin hasarına bağlı. Hemen fizik tedaviye başlamaları gerekiyor. Büyük oranda iyileşme olan hastalar var. Bir nöroloji uzmanına başvursunlar. Doktora dava açabilirler isterlerse. Geçmiş olsun.

offff oofff yorumlarınız iyi dilekleriniz öneri ve açıklamalrınız için çok teşekkürederim şuan bile ağlıyorum allah yaşatmasın böyle bi sıkıntı kimseye yazacaklarımı unuttum şuan neyse kusura bakmayın aklıma gelince yazarım.

Son düzenleme:
Merhaba son durumu ne oldu acaba
Doğumsal olarak bunu yaşayıp da atlatanların hikayeleri var Mı?

sinirde kopmami var yoksa sadece zedelenmemi arkadaşım benim kuzenimin dogumda kolunun sinirini koparmış ebe 50 kez ameliyat oldu düzelmedi dirseginden aşağısıni kullanamiyo sadece zedelenme ise belki ameliyat yada fizik trdaviyle düzelir rabbim yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…