Bebekte kalpte parlaklık görülüp fetal eko çektiren varsa yardımcı olabilir misiniz??

oner65

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2021
181
30
28
29
Selamınaleyküm hanımlar. Detaylı ultrasonda bebeğmin kalbinde ufak bir parıltı gördü doktor down sendromu olabileceğinden bahsetti ama başka bir bulgu bulmadı diğer testler de temiz çıktı. Benden fetal eko istedi. Bu nasıl.bir şey ve down sendromu var mı diye kontrol ediyor bilgisi olan lütfen yardımcı olur musunuz

Ve aleyküm selam kardeşim aynı durum bnde de olmuştu fetal eko çektirdik Cerrahpaşa’da bi profesöre bebeğin kalbini inceliyor detaylı bir şekilde down bebeklerde kalpte sorun olduğu için bünyemiz Çıkarsa büyük ölçüde olmadığı anlamına geliyor bizde de parlaklık vardı son haftalarda kayboldu bnde çok takıp üzülmüştüm ama çok şükür

İkili test yaptırmadım detaylıda başka bulgu yoktu fetal eko temiz çıktı zaten son haftalarım da kayboldu

Merhaba aynı durumu yaşadım başka bulgu yok 2li temiz detaylıda kalpte parlaklık görüldü amniyosentez istedi doktorum yaptırdım sonuç bekliyorum sizde durum nedir acaba

Merhaba aynı durumu yaşadım başka bulgu yok 2li temiz detaylıda kalpte parlaklık görüldü amniyosentez istedi doktorum yaptırdım sonuç bekliyorum sizde durum nedir acaba
Bende cuma günü fetal eko cektircem amniyosentez e gerek görmedi doktorum fetal eko istedi sadece cuma günü tekrar bilgilendiririm sizi isterseniz doktordan sonra

bizde de parlaklık çıkmıştı başka bulgu yoktu. 22+1 de perinatoloji tarafından detaylı ultrason yapılmıştı. Kalbi baya bir incelemişti ve önemli bişey değil eğer doktorun görür de söylerse önemseme dedi. tek başına anlam ifade etmiyormuş.

Benden de cuma günü fetal eko istedi doktorum izole mi değil mi ona bakiliyormus herhalde

Bende cuma günü fetal eko cektircem amniyosentez e gerek görmedi doktorum fetal eko istedi sadece cuma günü tekrar bilgilendiririm sizi isterseniz doktordan sonra

Çok sevinirim. Benim sonucumda pazartesi çıkacak muhtemelen ilk sonuçlar temizmiş

hangi doktora gittiniz acaba ?

benim bebeğimde de kalpte parlaklık çıktı baska bir sorunu yok. ikiz bebek beklediğim için ikili -üçlü test yapmadıla rbana .

randevu alıp gitmek isterim

hangi doktora gittiniz acaba ?

benim bebeğimde de kalpte parlaklık çıktı baska bir sorunu yok. ikiz bebek beklediğim için ikili -üçlü test yapmadıla rbana .

randevu alıp gitmek isterim
Önce perinatolojiye gittim o beni çocuk kardiyolojiye yönlendirdi bugün gittim parlaklık devam ediyormuş ancak çocuğun kalbinde hiç bir sıkıntı yok dedi. Parlaklık sıkıntı teşkil etmiyor dedi. İsterseniz çocuk kardiyolojiye randevu alabilirsiniz

Tekrar herkese merhaba bugün sonucumuz çıktı. Çok şükür temiz Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…