Selamınaleyküm hanımlar. Detaylı ultrasonda bebeğmin kalbinde ufak bir parıltı gördü doktor down sendromu olabileceğinden bahsetti ama başka bir bulgu bulmadı diğer testler de temiz çıktı. Benden fetal eko istedi. Bu nasıl.bir şey ve down sendromu var mı diye kontrol ediyor bilgisi olan lütfen yardımcı olur musunuz
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebekte kalpte parlaklık görülüp fetal eko çektiren varsa yardımcı olabilir misiniz??
- Konu Sahibi oner65
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- fetal eko kalpte parıltı kalpte parlaklık
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ağustos 2019
- 40
- 5
- 86
- 36
Ve aleyküm selam kardeşim aynı durum bnde de olmuştu fetal eko çektirdik Cerrahpaşa’da bi profesöre bebeğin kalbini inceliyor detaylı bir şekilde down bebeklerde kalpte sorun olduğu için bünyemiz Çıkarsa büyük ölçüde olmadığı anlamına geliyor bizde de parlaklık vardı son haftalarda kayboldu bnde çok takıp üzülmüştüm ama çok şükür
- 9 Ağustos 2019
- 40
- 5
- 86
- 36
Sizin diğer testleriniz temiz mi çıkmıştı ikili testiniz ve detaylı ultrasonda parlaklık haricinde bir bulgu var mıydı acabaYanlış yazmışım bu temiz çıkarsa *
- 9 Ağustos 2019
- 40
- 5
- 86
- 36
- 11 Ağustos 2018
- 21
- 7
- 86
- 30
Bende cuma günü fetal eko cektircem amniyosentez e gerek görmedi doktorum fetal eko istedi sadece cuma günü tekrar bilgilendiririm sizi isterseniz doktordan sonraMerhaba aynı durumu yaşadım başka bulgu yok 2li temiz detaylıda kalpte parlaklık görüldü amniyosentez istedi doktorum yaptırdım sonuç bekliyorum sizde durum nedir acaba
- 8 Mart 2022
- 181
- 119
- 33
- 31
bizde de parlaklık çıkmıştı başka bulgu yoktu. 22+1 de perinatoloji tarafından detaylı ultrason yapılmıştı. Kalbi baya bir incelemişti ve önemli bişey değil eğer doktorun görür de söylerse önemseme dedi. tek başına anlam ifade etmiyormuş.Selamınaleyküm hanımlar. Detaylı ultrasonda bebeğmin kalbinde ufak bir parıltı gördü doktor down sendromu olabileceğinden bahsetti ama başka bir bulgu bulmadı diğer testler de temiz çıktı. Benden fetal eko istedi. Bu nasıl.bir şey ve down sendromu var mı diye kontrol ediyor bilgisi olan lütfen yardımcı olur musunuz
Benden de cuma günü fetal eko istedi doktorum izole mi değil mi ona bakiliyormus herhaldebizde de parlaklık çıkmıştı başka bulgu yoktu. 22+1 de perinatoloji tarafından detaylı ultrason yapılmıştı. Kalbi baya bir incelemişti ve önemli bişey değil eğer doktorun görür de söylerse önemseme dedi. tek başına anlam ifade etmiyormuş.
- 8 Mart 2022
- 181
- 119
- 33
- 31
korkacak bişey yok izoledir. içinizi ferah tutun.Benden de cuma günü fetal eko istedi doktorum izole mi değil mi ona bakiliyormus herhalde
Amin inşallah öyledir teşekkür ediyorum desteğiniz içinkorkacak bişey yok izoledir. içinizi ferah tutun.
- 11 Ağustos 2018
- 21
- 7
- 86
- 30
Bende cuma günü fetal eko cektircem amniyosentez e gerek görmedi doktorum fetal eko istedi sadece cuma günü tekrar bilgilendiririm sizi isterseniz doktordan sonra
Çok sevinirim. Benim sonucumda pazartesi çıkacak muhtemelen ilk sonuçlar temizmiş
- 24 Kasım 2016
- 903
- 507
- 103
hangi doktora gittiniz acaba ?Ve aleyküm selam kardeşim aynı durum bnde de olmuştu fetal eko çektirdik Cerrahpaşa’da bi profesöre bebeğin kalbini inceliyor detaylı bir şekilde down bebeklerde kalpte sorun olduğu için bünyemiz Çıkarsa büyük ölçüde olmadığı anlamına geliyor bizde de parlaklık vardı son haftalarda kayboldu bnde çok takıp üzülmüştüm ama çok şükür
benim bebeğimde de kalpte parlaklık çıktı baska bir sorunu yok. ikiz bebek beklediğim için ikili -üçlü test yapmadıla rbana .
randevu alıp gitmek isterim
Önce perinatolojiye gittim o beni çocuk kardiyolojiye yönlendirdi bugün gittim parlaklık devam ediyormuş ancak çocuğun kalbinde hiç bir sıkıntı yok dedi. Parlaklık sıkıntı teşkil etmiyor dedi. İsterseniz çocuk kardiyolojiye randevu alabilirsinizhangi doktora gittiniz acaba ?
benim bebeğimde de kalpte parlaklık çıktı baska bir sorunu yok. ikiz bebek beklediğim için ikili -üçlü test yapmadıla rbana .
randevu alıp gitmek isterim
- 11 Ağustos 2018
- 21
- 7
- 86
- 30
Parlaklık gitmiş miTekrar herkese merhaba bugün sonucumuz çıktı. Çok şükür temiz Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
- 11 Ağustos 2018
- 21
- 7
- 86
- 30
Anladım çok geçmiş olsunAmniyosentez temiz çıktığı için bir daha ultrason gerek görmedi
- 11 Ağustos 2018
- 21
- 7
- 86
- 30