Bebekte gelişim geriliği

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim yaşatmasin bi daha. Benim bi bilgim yok ama mesaj, bilgisi olan varsa görülsün diye yazayim dedim

Merhaba başımdan geçen hamilelik sürecini anlatayım belki içiniz bir nebze olsun rahatlar. Kızıma hamileyken baş hariç bacak ve karın çevresi hep geriden geliyordu. Doktor sıkı kontrole almıştı,bazen bu gerilik 3 haftayı bulduğu oluyordu. Son haftalarda ne olduysa gelişimi birden hızlandı kilo alımı arttı. Aradaki fark hala 2 haftayla 10 gün arasında değişiklik gösteriyordu bu arada. Gelişimi durur kilo almazsa doktor sezeryanla erken alacağını söylemişti o zamanlar çok korktum her kontrole yüreğim ağzımda gitmiştim. şükür öyle bir durum olmadı 40.haftada tosuncuk gibi bir kız olarak dünyaya geldi doğduğunda doktorun son olcumuyle birebir aynıydı. Bu gerilik konusuna önem verin ama çok kafanıza takmayın eşim ve ben boylu poslu kilolu insanlar değiliz. Kızımız da aynı bize çekmiş genlerden aldığı için size de çekmiş olabilir.
Sağlıklı güzel bir şekilde hamileliginizi tamamlayıp sağ salim kucaginiza alırsınız inşallah evladinizi

Gözünüz aydin Rabbim analı babalı büyütsün Maşaallah zor bir gebelik sürecin olmuş gerçekten . Ama sonucu güzel olmuş. Çok ama çok teşekkür ederim bu anlattıklarin için . Son olarak bu gerilik en başından beri mi devam etti ? Yoksa 4. Ay 5.aydan itibaren vs mi?

Şöyle söyleyeyim canım hani başlarda 3-5 gün şeklindeydi kimi zaman sonra aradaki fark gitgide açıldı. Hatta 30lu haftalarda 3 hafta üzerine çıkmıştı. 37-38.haftadan sonra falan baya kilo almıştı bebek. Bende normalde yeme icmemi istemeyerekte olsa erken doğum ihtimaline karşı 2 katına çıkarmıştım. Devamlı soluma yattım birde kan sulandırıcı,aspirin kullaniyordum pıhtılaşma olduğu için. Çocuk doktoru da söyledi canım aileden genetik alıyor,çok boylu bir çocuk olmucak diye belirtti. Zaten vücut yapısı aynı eşim ve ben yemeği fazla kaçırsın hemen göbüş çıkıyor boyda pek yok. Bize çekmiş aynı

Hangi haftalarda söylemişti peki? Bana bu haftalarda istemediğimiz bir şey dedi de (19.hafta olduğum hafta. Bebek 18.haftada şu an)
En başından beri ara sıra 1 hafta geri 3 gün geri veya 1 hafta ileri çıkıyordu sanırım 20 den sonra falan hep haftasına uyumlu çıkmaya başladı bazen ileri çıktığı oluyordu doktorum ölçümden dolayi dedi hiç üzülmeyin tabiki tedbirli olmakta fayda var ama arada 2 3 hafta kadar bir fark yoksa çok önemsemiyorlar
Aynı gün 2 farklı doktora gitseniz cihaz farkindan bile ileri geri çıkabilir
Sağlıkla kucağıniza alın inşallah

Bana da verdi iğne ve sulandırıcı canım . İlk başlarda iki üç gündü benim fark . Sendeki gibi açıldi bir hafta olmuş iste. Eşim uzun boylu ben de kısa sayilmam . Geçen haftadan beri zaten boyuna yiyoyorum bakalım sonumuz iyi olsun da

Çok teşekkür ederim umarım benim minik de bi atak yapar da bu stresten kurtarır bizi

Çok şükür sağlıklı olsun da kılo alır benim şimdilik öyle bir durumum yok ama ikiz gebelik olabilir dedi doktor kesinlesirse Tuncay beye gideyim demistim
Hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşaallah sanırım biraz daha pahalı oluyor perinatologlar ama bı sıkıntı yoksa normal doktorla da devam edilebilir

Hayırlı olsun sağ salim kucağına alırsın inşaallah sanırım biraz daha pahalı oluyor perinatologlar ama bı sıkıntı yoksa normal doktorla da devam edilebilir
Şimdilik çok küçükler bir sorun yok ama benim bir dış gebelik iki düşüğum var biraz korkuyorum o yüzden amin inşallah Rabbim anneliği isteyen her kadına en hayırlı şekilde nasip etsin

Şimdilik çok küçükler bir sorun yok ama benim bir dış gebelik iki düşüğum var biraz korkuyorum o yüzden amin inşallah Rabbim anneliği isteyen her kadına en hayırlı şekilde nasip etsin
Çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasin inşaallah sağ salim kucağına alırsın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…