- Konu Sahibi sevdaakinci
-
benim bebeğimde çok gazlıydı gitmediğimiz doktor yaptırmadığımız tahlil kalmadı 6 ay sabredeceksin yapacak bişi yok dediler en iyi gelen banyo birde vücudunun heryerine zeytinyağıyla yaptığım masaj.zeytinyağını biraz ısıt bebeği soy özellikle karnına iyice masaj yap sonra ayaklarının altına sırtına yap ılık havluyuda koy göbişine giydir en çok böyle rahatlıyordu şimdi ancak geçti gaz ağrımız
eşimin bir akrabasının bebeği muskat yüzünden ölüyormuş az dahaben neler neler denedim de banamısın demedi oğluşumun gazı :) ne bende uyku kaldı nede oğlumda... uykusuzluğa alışıyordu artık bünyem. ki annemin arkadaşı imdadıma yetişti ve muskattan bahsetti. o güne kadar hiç duymamıştım.küçücük cevize benziyor,bilenleriniz vardır elbet. rendeliyorum toz haline getiriyorum,tırnak ucu kadar miktarı çay kaşığıyla anne sütüyle karıştırıp veriyordum ağzına. hatta çay kaşığının ucunu batırıp çıkar şeklindede tarif edebilirim miktarını. ben çok faydasını gördüm. hem gaz çıkardı hem kakasını rahat yaptı. aklına 4 aya kadarda kullandım. aklına yatarsa dene derim...doğal diye içirdiğiniz rezene çaylarıda yağlarda kimyasal madde içeriyor,raf ömrü var sonuçda. benden söylemesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?