Çocuk Hastalıkları Bebekte Diş çıkarma acil cevap

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Help you

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
584
120
53
31
Bebegim 7 aya yeni girecek ve diş cikaracak gibi ama alt taraf yanlar şişmiş gibi alt yan disler de ilk çıkarmı genwlde alt ön dişler çıkar

Ön dişlin çıkıyor. Hiç beklemediğim bir anda çıktıb hatta yan köpek dişi mi ne orası şişmişmişti bi baktm yanındaki diğer diş patladı

Bizde 7 ayı devirdik salyalar akıp duruyor eline ne geçiyorsa ağzına götürüyor baya kaşınıyor beyazlamış hep damakları da gelen yok

Bizde 7 ayı devirdik salyalar akıp duruyor eline ne geçiyorsa ağzına götürüyor baya kaşınıyor beyazlamış hep damakları da gelen yok
Damağı değil canım dişinin cıkacagı yer varya damagın ucu orası şişip beyazlar bir kaç gün e patlar 🥰

Anlamadım simdi sizin hangi diş çıktı karıstı mesajlar iyice 🥴😄
Baştan anlatayım😁😁 geçen 2 pafta önce sağ alttaki tavşan dişi çıktı.. Sonra köpek dişi şişti o patlayacak mi acaba diye beklerken o çıkan dişin yanındaki sol alt tavşan.dişi çıktı.. " Mesajınıza ithafen bende yan dişleri cıkacak diye beklerken öndeki iki dişi çıktı. Siz de o yanlara aldanmayın " demet istedim.

Baştan anlatayım😁😁 geçen 2 pafta önce sağ alttaki tavşan dişi çıktı.. Sonra köpek dişi şişti o patlayacak mi acaba diye beklerken o çıkan dişin yanındaki sol alt tavşan.dişi çıktı.. " Mesajınıza ithafen bende yan dişleri cıkacak diye beklerken öndeki iki dişi çıktı. Siz de o yanlara aldanmayın " demet istedim.
Şimdi anladım 😄

Yok canım ne demek ben de biraz karışık anlattım 😂😍 İnşaALLAH çok zorlanmadan çıkar bebişinin.dişler 🤲
İnşallah hepimiz çile çekmeden çıkar 🥰
Ben kehribar kolye kullandım sadece annecilik oldu hep bende durmak istedi kuzenim de kullandı oda aynı şekilde

İnşallah hepimiz çile çekmeden çıkar 🥰
Ben kehribar kolye kullandım sadece annecilik oldu hep bende durmak istedi kuzenim de kullandı oda aynı şekilde
Ben de almak istedim ama alamadan çıktı dişimiz 🤭 MaşaALLAH kuzucuğa 😍

Back