Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk o yandaki diş mi cikti sizinÖn dişlin çıkıyor. Hiç beklemediğim bir anda çıktıb hatta yan köpek dişi mi ne orası şişmişmişti bi baktm yanındaki diğer diş patladı
Yok canım öndeki tavşan dişi çıktı sağ tarataki sonra 1 hafta içinde yanındaki 2. Tavşandişi çıktıİlk o yandaki diş mi cikti sizin
Olabilir canım ben cok okudum öyle önce üst dişi çıkanın sağlıkla çıkıyo ya ona bak sen normal yaniYok canım öndeki tavşan dişi çıktı sağ tarataki sonra 1 hafta içinde yanındaki 2. Tavşandişi çıktı
Yok ks üst değil alt dişledi çıktıOlabilir canım ben cok okudum öyle önce üst dişi çıkanın sağlıkla çıkıyo ya ona bak sen normal yani
Damağı değil canım dişinin cıkacagı yer varya damagın ucu orası şişip beyazlar bir kaç gün e patlarBizde 7 ayı devirdik salyalar akıp duruyor eline ne geçiyorsa ağzına götürüyor baya kaşınıyor beyazlamış hep damakları da gelen yok
Anlamadım simdi sizin hangi diş çıktı karıstı mesajlar iyiceYok ks üst değil alt dişledi çıktı![]()
Baştan anlatayımAnlamadım simdi sizin hangi diş çıktı karıstı mesajlar iyice![]()
Şimdi anladımBaştan anlatayımgeçen 2 pafta önce sağ alttaki tavşan dişi çıktı.. Sonra köpek dişi şişti o patlayacak mi acaba diye beklerken o çıkan dişin yanındaki sol alt tavşan.dişi çıktı.. " Mesajınıza ithafen bende yan dişleri cıkacak diye beklerken öndeki iki dişi çıktı. Siz de o yanlara aldanmayın " demet istedim.
Estağfurullah Yok ben anlamamışım canım kusura bakmaneyseki anlatabildim
![]()
Yok canım ne demek ben de biraz karışık anlattımEstağfurullah Yok ben anlamamışım canım kusura bakma![]()
İnşallah hepimiz çile çekmeden çıkarYok canım ne demek ben de biraz karışık anlattımİnşaALLAH çok zorlanmadan çıkar bebişinin.dişler
![]()
Ben de almak istedim ama alamadan çıktı dişimizİnşallah hepimiz çile çekmeden çıkar
Ben kehribar kolye kullandım sadece annecilik oldu hep bende durmak istedi kuzenim de kullandı oda aynı şekilde
Yine çıkaracak diş nasıl olsa şimdide alabilirsin canım geç değilBen de almak istedim ama alamadan çıktı dişimizMaşaALLAH kuzucuğa
![]()
Evet canım sen nerden aldın? İnternetten mi aldın ?Yine çıkaracak diş nasıl olsa şimdide alabilirsin canım geç değil
Yok canım gümüşçüden aldım oluyo ordaEvet canım sen nerden aldın? İnternetten mi aldın ?
Tamamdır teşekkür ederimYok canım gümüşçüden aldım oluyo orda